Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dark Shadows (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dark Shadows (2012)

Dark Shadows

Dark Shadows (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Sjene tame

Godina:

2012

Žanr:

komedija, fantazija, horor

Trajanje:

113 min

Režija:

Tim Burton

Scenarij:

John August
, Dan Curtis
, Seth Grahame-Smith

Glavne uloge:

Johnny Depp
  >  Barnabas Collins
Michelle Pfeiffer
  >  Elizabeth Collins Stoddard
Helena Bonham Carter
  >  Dr. Julia Hoffman
Christopher Lee
  >  Clarney
Jonny Lee Miller
  >  Roger Collins
Alice Cooper
  >  Alice Cooper
Josephine Butler
  >  David's Mother
Jackie Earle Haley
  >  Willie Loomis
Ivan Kaye
  >  Joshua Collins
Eva Green
  >  Angelique Bouchard
Chloë Grace Moretz
  >  Carolyn Stoddard
Bella Heathcote
  >  Josette DuPres
Bella Heathcote
  >  Victoria Winters
Gulliver McGrath
  >  David Collins
Susanna Cappellaro
  >  Naomi Collins
Ray Shirley
  >  Mrs. Johnson

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dark Shadows (2012)
    Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2012 u 10:32
DARK SHADOWS

Svaka obitelj ima svoje demone...

Gotička horor priča o životu vampira Barnabasa Collinsa i njegovim susretima
s raznim čudovištima, vješticama, vukodlacima i duhovima temeljena na kultnoj TV seriji.

KRATAK SADRŽAJ:

Godine 1752. Joshua i Naomi Collins, sa sinom Barnabasom, zaplove iz Liverpoola i započinju novi život u Americi. Ali ni ocean nije bio dovoljan za bijeg od kletve koja proganja njihovu obitelj.
Prošla su dva desetljeća i Barnabas (Johnny Depp) drži svijet pod nogama, ili barem gradić Collinsport u državi Maine. Gazda vile Collinwood, Barnabas, bogati je, moćni i nezasitan playboy.

Dok ne napravi kobnu grešku i slomi srce Angeliqui Bouchard (Eva Green). Vještica, u svakom smislu te riječi, osudi ga na sudbinu goru od smrti: pretvori ga u vampira i zatim ga pokopa živoga.
Dva stoljeća poslije, Barnabas je slučajno oslobođen i budi se u promijenjenom svijetu 1972. godine. Vraća se u vilu Collinwood i otkriva da je njegovo nekada velebno imanje propalo...

IMDb

WIKI

Službena stranica

Datum izlaska: 11.5.2012.

Redatelj: Tim Burton

Uloge: Johnny Deep, Helena Bonham Carter, Eva Green, Michelle Pfeiffer, Jonny Lee Miller, Chloë Grace Moretz, Gulliver McGrath

Scenaristi: Dan Curtis (likovi), Seth Grahame-Smith (scenarij)

TRAILER

izvor: imdb.com

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2012 u 10:41
Miiiii lajk it!!!!!!!
(napisala bih velikim slovima, ali mi ne ide žuto uz avatar LOL)
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2012 u 10:54
Takođe,Tim Burton,Johnny Depp,Helena Bonham Carter-dobitna kombinacija za odličan film,mada vidim još nekih zvučnih imena...nadam se da će ovo da bude dobro bubba2

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2012 u 13:17
Da, ja čim sam vidio trailer i Tim Burtona u suradnji s Johnny Deppom odmah mi se svidjelo tako da ću najvjerojatnije uzeti prevoditi. Smile

@Bojana, kakve veze imaju velika slova i žuta boja? Confused

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2012 u 14:36
Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

Takođe,Tim Burton,Johnny Depp,Helena Bonham Carter-dobitna kombinacija za odličan film,mada vidim još nekih zvučnih imena...nadam se da će ovo da bude dobro bubba2

Christopher Lee, William Hope, Jackie Earle Haley, Alice Cooper i Jonathan Frid (koji je inače glumio glavnu ulogu u seriji)Wink

P.S.
Osim što glumi, Johnny Deep je jedan od producenata na filmu.

Ažurirao Salvador - 16.Ožujak/Mar.2012 u 15:18
Na vrh
lazavr View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lazavr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2012 u 15:45
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Da, ja čim sam vidio trailer i Tim Burtona u suradnji s Johnny Deppom odmah mi se svidjelo tako da ću najvjerojatnije uzeti prevoditi. Smile

Nemas ti facu da prevodis Dzoni Depa LOL
Laza
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2012 u 16:37
Tim Barton kao da je ispisivao svoje ime u kadrovima, odmah se prepoznaje njegov rad Smile
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2012 u 17:18
@lazo, barem je ljepša nego tvoja! LOL

Na vrh
lazavr View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lazavr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2012 u 17:29
tesko :D
Laza
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2012 u 19:53
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Velika slova - kršenje pravila foruma- žuti karton...Nešice, Nešice, meni zaista nije jasno kako si ti do sad preživeo na ovom forumu LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2012 u 19:56
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Pa ne bi oni tebi stigli ni pomisliti dati žuti karton, a već bi bili pod utjecajem nekog tvog napitka "za pomlađivanje" LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2012 u 02:22

nebojsa66 hvala za prevod dajsve

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.