Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DU Super Controler
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DU Super Controler

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Greška View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Greška Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DU Super Controler
    Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 17:16
Da li postoji slican program ovome?

Od kada sam presao na win 7 nece da radi. Dead

Nikako nisam uspeo da izguglam u cemu je fora. 

Ažurirao Greška - 13.Ožujak/Mar.2012 u 17:16
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 20:13

Ako se dobro sećam, a trebalo bi, postoji i zove se NET limiter. 

http://www.netlimiter.com/

Pozdrav. Snajp

I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 20:31

Da, ali odvratni netlimiter 3, jer fenomenalni netlimiter 2 neće da radi na win7. To mi je ujedno bila jedina muka pri prelasku na sedmicu, jer su tu verziju 3 za win 7 toliko iskomplikovali i unakazili, da je to neverovatno. Nažalost, nisam video neki bolji software te vrste, ali je ova tema u mojoj bolesnoj glavi otvorila nove neslućene istraživačke mogućnosti, već balim pri samoj ideji da ću da pronađem prigodnu alternativuvidiAndja

Tako mi je krivo što sam danas zabasao u kladionicu, pa ću više da bacam oko na tv, što odlaže balavu akciju do daljnjeg...

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 21:13

Ja sam ranije koristio NET limiter dok sam se mnogo više igrao testiranja nekih programa i znam da je tada bio najpreporučljivi softwer te vrste u toj kategoriji (mislim na net limiter 2).

Inače, nisam koristio 3, pa ne znam šta da kažem na to - mogu samo da ti verujem na reč.

Ranije sam se mnogo više bavio programima kao što je net limiter, ali sam u zadnjem periodu napravio pauzu u tom mom delu "internet life" (što ne znači da opet ne mogu da se vratim tome) :) 

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 13.Ožujak/Mar.2012 u 21:14
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
Greška View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Greška Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 23:55
Ma du super controler je odlican program i vrlo je jednostavan. 
Posto delim kablovski internet sa komsijom, hocu da ga ogranicim. I njega i sebe!
Nece ni taj net limiter. Probao sam.

Ažurirao Greška - 13.Ožujak/Mar.2012 u 23:56
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2012 u 11:05
Hoće Net Limiter, ali trojka za win 7.
Na vrh
Greška View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Greška Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2012 u 12:11
Trebao sam pazljivije da procitam tvoj prvi post LOL

Sad radi! 

Hvala!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,148 sekundi.