Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem sa skidanjem prevoda
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem sa skidanjem prevoda

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Mica97 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mica97 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem sa skidanjem prevoda
    Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2011 u 18:28
ja imam problem sa skidanjem prevoda..
nisam znala gde da postavim to pitanja pa pisem ovde.
kad skinem neki prevod njegova ikonica je kao neka knjiga i bs plejer ne moze da je otvori. tako mi se skine svaki...moze li neko da mi kaze kako to da promenim?
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2011 u 18:38
Originalno postovano od strane Mica97 Mica97 piše:

kad skinem neki prevod njegova ikonica je kao neka knjiga i bs plejer ne moze da je otvori. tako mi se skine svaki...moze li neko da mi kaze kako to da promenim?

Duplim klikom na knjizicu je otvaras, i samo izvuces prevod iz nje.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2011 u 21:41
Pod uslovom da imaš programčić za to, a sudeći po tome da se vidi kao knjiga, onda ga i imaš.
Program se zove WinRar i trebalo bi da imaš opciju na desni klik fajla (Rar ili Zip paketa) koji si
skinula "extract here", čime ćeš bez prevelike komplikcije izvući titl iz paketa.

Na vrh
vild View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vild Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2011 u 13:38
hvala na odgovoru,ali ja tacno ukucam naziv filma-serije,cak i sivo ispisan naziv koji se pojavi ali se nista ne desi i to mi se vrlo cesto dogadja...
Na vrh
xaos View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xaos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2011 u 15:48
ista stvar. ovo je užasno frustrirajuće.
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2011 u 17:31
Ja se izvinjavam, ali da li kliknete na pretraži?  Kada se ukuca ime, i sivo se pojavi, i onda ostane na tome, neophodno je kliknuti. Wink
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
repeciun View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj repeciun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2011 u 01:39

oce li mi neko reci sto se desava sa nvom stranicom ovog sajta?zasto ja jednostavno ne mogu da skinem titlov ekao ranije sto sam radio ispisem ime filma i na pretragu?

sad nece tako,jednostavno mi nista ne izbaca i cak kad napisem ime filma i uprem pretragu nista ne izbaci i ime filma se samo izbrise o cemu se radi poludjehhhhhhhhhhh

Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2011 u 02:11

Zdravo, ne ljuti se , ali probaćemo"pešaka".  Upiši naziv filma(proveri ga na imdb pre toga)u polje "IME FILMA" i klikni na "PRETRAŽI"(nemoj da biraš jezike, neka izađu svi) . Ako se ništa ne dešava idi na neki drugi sajt sa prevodima i pokušaj da skineš bilo koji prevod. (Npr. Podnapisi)

Postoji velika mogućnost da je problem u tvom kompjuteru. Možeš da probaš ako imaš npr. program CCleaner da očistiš komp i da mu proveriš i popraviš REGISTRY.

Žao mi je, ali ništa drugo mi ne pada na pamet.

Pozz Goran

P.S. Molim te napiši koji si film tražio

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
snexi1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snexi1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2011 u 12:29
Moze li neko da mi pomogne da skinem titl za 3 epizode Vampriski dnevnici. Nemogu da skinem serije iz trece sezone 2, 3 i 4. ?
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2011 u 13:35
Mozda ce pomoci ako obrises privremene fajlove (Temporary files) u browseru. Jesi li pokusao sa drugim browserom dali je u redu ili imas problem u sve browsere (IE, FF, etc.)
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Dibidus41 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
bvb 1 - 5 juve

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dibidus41 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2011 u 14:06

Ni jedan o četir naj browsera nije problem, sem što jedino Opera daje direktno sa dugmeta download da se skine.

Nešto drugo je tu...

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2011 u 16:18
Originalno postovano od strane snexi1 snexi1 piše:

Moze li neko da mi pomogne da skinem titl za 3 epizode Vampriski dnevnici. Nemogu da skinem serije iz trece sezone 2, 3 i 4. ?

http://en.titlovi.com/downloads/default.ashx?type=1&mediaid=138040
http://en.titlovi.com/downloads/default.ashx?type=1&mediaid=138039
http://en.titlovi.com/downloads/default.ashx?type=1&mediaid=138038

Ažurirao icemaher - 28.Prosinac/Dec.2011 u 16:19
Na vrh
mime-dusevic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mime-dusevic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 10:26
Originalno postovano od strane Mica97 Mica97 piše:

Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 10:52

I sada si stavio ovaj citat zato jer:

- Smešno ti što neko to ne zna.

- Ne znaš ni ti.

Ako je prvo, to ti je glupo, jer je možda u pitanju dete ili neko ko je tek ušao u kompjutersko/filmske vode, ako je drugo, još je gluplje jer je odgovor na pitanje već dat u drugom i trećem postu. Da nastavimo da pogađamo?

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2012 u 18:45
Izgleda da je opet neki problem s Google Chrome, jer mi se čovjek javio da ne može skinuti ovaj prijevod kojeg sam postavio The Walking Dead (2010) 1 CD Sezona2 Epizoda11

Ja sam ga isto poukušao skinuti, ali mi cijelo vrijeme pokazuje - Duplicate headers received from server

The response from the server contained duplicate headers. This problem is generally the result of a misconfigured website or proxy. Only the website or proxy administrator can fix this issue.
Error 349 (net::ERR_RESPONSE_HEADERS_MULTIPLE_CONTENT_DISPOSITION): Multiple Content-Disposition headers received. This is disallowed to protect against HTTP response splitting attacks.

Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2012 u 19:58
Možda imaš jak razlog zbog kojeg pored Opere i Firefoxa koristiš to zlo od Chromea, ali ja takav razlog ne mogu da zamislim, ili nisam bio na času. Ali i na tvom mestu i pored svih razloga, odavno bih batalio to i prešao na drugi browser. Nisam dao rešenje za konkretan problem, ali jesam za nerve.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2012 u 22:49
Nije to do browsera, nego do našeg sajta. Skinuo sam uredno isti taj prijevod sa podnapisa i sa PO-a. Meni broswer uredno radi, a počeo je zezati od kad smo prešli na jači server.

Ažurirao Salvador - 06.Ožujak/Mar.2012 u 22:50
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2012 u 22:52
Kako može da bude do sajta, kada sam skinuo isti titl Operom i Firefoxom bez problema? Verovatno si mislio da su u svađi Chrome i sajt, ali opet dolazimo na browser fehler.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2012 u 23:00
Originalno postovano od strane bobiska bobiska piše:

Verovatno si mislio da su u svađi Chrome i sajt, ali opet dolazimo na browser fehler.
Da, to sam mislio i to je točno. Meni browser uredno radi, ali me on neki put zeza kad želim neki prijevod skinuti, a taj isti prijevod bez problema skinem na nekom drugom sajtuWink 

Ažurirao Salvador - 06.Ožujak/Mar.2012 u 23:00
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2012 u 19:57
Originalno postovano od strane ronaldinhobarca ronaldinhobarca piše:

dobar dan.

jel ima ko dobar prijevod za taken 2008 

skinio sam film dvd rip axxo no nemogu nač ništa slično ?

Pa imas na sajtu vise prevoda za razne verzije.Medju njima i ova za tvoju:

http://rs.titlovi.com/prevodi/taken-73898/

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,336 sekundi.