| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
God Told Me To (1976) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: God Told Me To (1976)Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2012 u 18:35 |
|
God Told Me To (1976) ![]() Režija: Larry Cohen Scenario: Larry Cohen Žanr: Krimi, horor, naučna fantastika, misterija, triler Radnja: Njujorški detektiv, pobožni katolik, istražuje naizgled nepovezana ubistva, počinjena od strane nekoliko običnih građana koji nisu imali nikakav motiv da ih počine. No, svaki od ubica tvrdi: "Bog mi je rekao". Istražujući o navodnom liku Isusa, koji se pojavljivao ubicama pred očima i bližeći se istini, to će i strah od najgoreg biti veći... Nagrade: Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA, Avoriaz Fantastic Film Festival Uloge: Tony Lo Bianco, Deborah Raffin, Sandy Dennis, Sylvia Sidney, Sam Levene, Robert Drivas, Mike Kellin, Richard Lynch, Sammy Williams, Jo Flores Chase, William Roerick, Lester Rawlins... IMDB Trajanje: 91 minutu Država: Amerika Jezik: Engleski Prevod: God Told Me To (George Hanson) |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |