Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zdravo, zivo!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zdravo, zivo!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
maretubeyou View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maretubeyou Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zdravo, zivo!
    Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 21:44

Kao sto pravila lepog ponasanja nalazu, red je da Vam se predstavim!

Zovem se Marko Tatarevic, nadimak mi je Mare, Tatar, Maki, a najblizi prijatelji me zovu i Seronja! AcaNholivud

Apsolvent sam na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu, radim u porodicnoj firmi, i hobi mi je muzika. Sviram gitaru i klavijature (malo bolje gitaru). Imam sestru i dva brata, i zivim da devojkom (uskoro se zenim).

Nisam do sada uspesno pisao titlove. Naime, poceo sam sa prevodjenjem crtanih filmova o Asteriksu i Obeliksu (omiljeni strip junaci), ali sam stao dok sam jos bio na studijama (tada sam imao dosta slobodnog vremena, ali za neke druge stvari! Big smile)

Neuredne titlove obavezno preradjujem, i voleo bih da te preradjene (sinhronizovane) titlove podelim sa Vama i celim Svetom.

Unapred se radujem dobrom druzenju!

S' postovanjem

Marko Tatarevic

Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 21:48
welcome
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 21:54
Mare,

dobrodosli

Što se tiče ovog
Originalno postovano od strane maretubeyou maretubeyou piše:

voleo bih da te preradjene (sinhronizovane) titlove podelim sa Vama i celim Svetom.

Svaki prevod koji je u skladu sa Pravilima za postavljanje prevoda je dobrodošao Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 22:00
dobrodoslidobrodosli
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 22:13
dobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2012 u 07:29
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2012 u 13:06
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli

Ažurirao Gor@n88 - 28.Veljaca/Feb.2012 u 13:07
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2012 u 01:13
welcome dobrodosli
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2012 u 10:40
Originalno postovano od strane maretubeyou maretubeyou piše:

...uskoro se zenim...

Što se tiče ovog,čestitam LOL

dobrodosli

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.