Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Android
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Android

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
scooby-doo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj scooby-doo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Android
    Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2012 u 00:24
Tek sam nov pa ne znam dali je vec netko nesto slicno postao, ali telefoni i tableti su preuzeli vlast..
Posto se koristim androidom, pisacu novosti korisne za Vas..

Ako tko nije cuo, postoji app: "atorrent"
i najnormalnije skidam sve sa torrenata kao na compu, znaci od sad filmove mogu i preko mobaca imati..
A tu je "mx video player" koji ce omoguciti da sve vase titlove ubaci u video.

Uzivajte :)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2012 u 00:28
Prebacio u software.
Hvala unapred za sve novosti...
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2012 u 08:50
Symbian 

Postoji aplikacija bittorrent, skidam filmove u telefon, real player je majka ;-)

symbian iz 2008 ebe kevu polovini telefona koji su danas na trzistu.... Nokia rulez ;-)
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2012 u 13:37
ja symbian nikada voleo nisam xD Ali zato bih android da moze i na PC ubacio xD  
Inace koristim na mobilnomHTC Tattoo cyanogen mod 2.3.5 android i na tabletu honeycomb :)
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
scooby-doo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj scooby-doo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2012 u 23:35
Android mi se svidja jer je sve skoro dzaba.. plus "open source" pa moze svatko da radi sta hoce
iOS moras vecinu fullkull stvari platiti
naravno svi mi online tipovi znamo jailbreake ili rotovati..
Ali android je ipak android iromafia3

Nokija ce tek 2012 ozbiljno uci u utrku. Ova "belle" nije losa
Na vrh
Hyplife View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hyplife Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2012 u 12:09
Postoji ICS za pc,ali samo za asus i tako to,neke podele,u globalu tastatura ne radi,postoji ona on screen,imao sam problema sa pustanjem video fajlova,net radi.
< style="height: 80px; width: 444px; border: 1px solid grey; padding: 2px; ">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="de">German< value="el">Greek< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="ko">Korean< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish< value="auto" ed="ed">Detect language< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en" ed="ed">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="de">German< value="el">Greek< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="ko">Korean< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish
English (auto-detected) » English

Na vrh
slokekec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slokekec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2012 u 11:42
Za sve koji imate android preporučujem aplikaciju "Ex-Yu filmovi", za besplatno gledanje filmova:
Ex-Yu Filmovi - Google play

Ažurirao slokekec - 26.Srpanj/Jul.2012 u 11:43
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2012 u 12:51
Izašao update Google voice search-a za srpski jezik. Samo u podešavanjima promenite na srpski (ćirilica) i radi odlično. Lupao sad i pričao kojekakve "čudne" reči - bez greške ih je našao/prepoznao. Doduše, nemam blagu predstavu šta će mi ovo (osim ako srede i speech2text za SMS) ali eto...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.