Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Rum Diary (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Rum Diary (2011)

The Rum Diary

The Rum Diary (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Portorikanske noći: dnevnik opijanja

Godina:

2011

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

120 min

Režija:

Bruce Robinson

Scenarij:

Bruce Robinson
, Hunter S. Thompson

Glavne uloge:

Johnny Depp
  >  Kemp
Giovanni Ribisi
  >  Moberg
Aaron Eckhart
  >  Sanderson
Marshall Bell
  >  Donovan
Enzo Cilenti
  >  Digby
Julian Holloway
  >  Wolsley
Richard Jenkins
  >  Lotterman
Aaron Lustig
  >  Monk
Michael Rispoli
  >  Sala
Bill Smitrovich
  >  Mr. Zimburger
Amaury Nolasco
  >  Segurra
Amber Heard
  >  Chenault
Bruno Irizarry
  >  Lazar
Natalia Rivera
  >  Chenault's Friend
Tisuby González
  >  Rosy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Rum Diary (2011)
    Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2011 u 12:15

The Rum Diary
(2011)

- TRAILER -

- LINKOVLJE -

.

- FILSKA EKIPA i razno -

Žanr: avantura, drama
Trajanje: 110 minuta

Redatelj i scenarist: Bruce Robinson, prema romanu Huntera S. Thompsona.

ULOGE

Johnny Depp Paul Kemp
Amber Heard Chenault
Giovanni Ribisi Moberg
Aaron Eckhart Sanderson
Richard Jenkins Lotterman
Amaury Nolasco Segurra
Michael Rispoli Bob Sala
Marshall Bell Donavon
Bill Smitrovich Zimburger
Andy Umberger Gospodin Green
Karen Austin Gospođa Zimburger

- OPIS FILMA -

Radnja prati njujorškog novinara Paula Kempa koji dolazi u Puerto Rico gdje se susreće s korumpiranim biznismenom, njegovom zaručnicom, a stvari se dodatno kompliciraju zahvaljujući i velikim količinama alkohola i opijata. Riječ je o drugoj po redu filmskoj adaptaciji književnog predloška rodonačelnika gonzo novinarstva Huntera S. Thompsona u kojem se Johnny Depp, koji je sa slavnim novinarom i piscem bio prijatelj, pojavljuje u glavnoj ulozi. Depp je Thompsona utjelovio u sad već kultnom Strah i prijezir u Las Vegasu iz 1998. kojim je i sam pisac bio zadovoljan.

The Rum Diary imao je poput same knjige dugo i teško putovanje do velikog platna. Bio je planiran već početkom 2000. godine, no uslijedile su brojne komplikacije. U jednom trenutku je redatelj trebao biti Benicio Del Torro koji u Strahu i Prijeziru u Las Vegasu glumi Thompsonovog odvjetnika Oscara Acostu. U međuvremenu je Hunter S. Thompson 2005. sebi oduzeo život u 67. godini jer je odlučio ne čekati starost koje se grozio.

Projekta se ozbiljno uhvatio GK Films, a na redateljski stolac je sjeo Bruce Robinson poznat po filmu Withnail & I, a zanimljivo je da zbog problema s alkoholom i stvaralačke krize nije režirao punih dvadeset godina. Film je pak bio snimljen još 2009. ali je za premijeru očigledno trebao odležati još dvije godine.

Američka premijera filma The Rum Diary bit će održana 28. listopada, a britanska 4. studenog. Nakon toga je na redu Europa.

izvor: RAVNO DO DNA

- LINKOVI DO SPOMENUTIH FILMOVA -

.

Kad titl bude najavljen, ažurirat ću ovu poruku.

Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2012 u 23:51
Kolega lazavr najavio prevod za ovaj film Clap
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2012 u 23:11

lazavr hvala za prevod dajsve

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Knife View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Knife Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2012 u 16:09
Bas sam mislio gledat ovaj film, ali mi nekako izgleda dosadno, pa ako je neko gledao ako moze da kaze jel dobar ili?
Na vrh
lazavr View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lazavr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2012 u 17:16
Ako si pijanac videces sebe u filmu :D Moburg je kraljina.
Laza
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2012 u 00:52
Ova pijandura koja ti je odgovorila je pijana prevodila film pa ako naiđeš na kakve nebuloze zanemari... LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
spico View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spico Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2012 u 09:32
Meni film bio ok. Ništa spektakularno, ali nije loše.
Na vrh
lazavr View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lazavr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2012 u 13:00
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Ova pijandura koja ti je odgovorila je pijana prevodila film pa ako naiđeš na kakve nebuloze zanemari... LOLLOLLOL

Nikako da ga naucim da se ponasa Big smile
Laza
Na vrh
Gvozdenac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gvozdenac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2024 u 10:56
Oplakah film od smeha ...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.