Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - tri finala u jednom danu.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

tri finala u jednom danu.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: tri finala u jednom danu.
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2012 u 14:50

Kakav dan za Srbiju

Srbija je sportska zemlja! Ima Novaka, ima vaterpoliste, ima rukometaše!

Ovaj dan, 27. januar 2012. godine ući će u istoriju srpskog sporta!

Novak Đoković je posle fenomenalnog meča savladao Endija mareja i ušao u finale Australijan opena.

Vaterpolisti Srbije su se plasirali u finale Evropskog prvenstva u Ajndhovenu, gde će igrati protiv Crne Gore.

Ovaj sjajan dan zaokružili su rukometaši Srbije. Oni su u polufinalu Evropskog prvenstva pobedili Hrvatsku 26:22! U finalu, u nedelju, igraće protiv Danske.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2012 u 15:02
Zaboravio si da napomeneš da imamo i "navijače":

http://www.b92.net/sport/rukomet/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&dd=28&nav_id=577864
Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2012 u 15:27
u svakom žitu ima i kukolja,ja takve i ne zovem navijačima.

Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2012 u 16:07

Da, lep dan.Clap

E sad, jedno pitanje. Da li neko stvarno zna pravila u rukometu?LOL Toliko zahvata sam jedino video u rvanju, a da ne pričam o pasivnom napadu. Kako jedan napad bude pasivan posle minut dva, a neki traju po 5 minuta?

Celo veče sam pokušavao da shvatim koji je prekršaj za isključenje i zašto sudije daju žute kartone. Nije mi išlo od ruke, verovatno zato što sam se kao mlad bavio košarkom i kasnije malo kik boksom. Ustvari, najtačnije i najpoštenija pravila su bila u kik boksu.LOL

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2012 u 17:19
Iskren da budem, rukomet nikada,ali zaista nikada nisam gledao pre srede. Sticajem okolnosti dobio sam karte i rekoh sebi što da ne pogledam. Pravila? Blage ja veze ne kapiram. Menjaju se kako hoće, kartoni za nešto smešno, hvataju se, drže, biju, 100 koraka na sve strane. Ništa ja tu nisam shvatio LOLLOLLOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2012 u 16:32
Svaka čast Novaku. Ovo je stvarno pravi podvig Clap

Bravo vaterpolisti Clap Clap Clap

titloviekipa

cestitamo
cestitamocestitamo

Ažurirao novy78 - 29.Sijecanj/Jan.2012 u 16:40
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2012 u 17:59
neće slika da se postavi.

IDEMO I TREĆU.
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2012 u 19:29
I srebro je ogroman uspeh Clap
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2012 u 19:41
mislim da je današnji dan vrhunac srpskih sportista,da današnji dan treba zlatnim slovima upisati u istoriju sporta.

Nije mi namjera nikoga vrijeđati,niti pozivati na nacionalna ubjeđenja,ali danas sam ponosan što sam srbin.

Od Djokovića smo naučili da je broj 1 u svjetskom tenisu,sve ostalo je poraz,ali danas smo bili svjedoci(ko je gledao)da mali djelić,samo milimeter dijeli da si podjednik ili poraženi.
Isto tako od vaterpolista smo već naviknuti da su najbolji,ali isto tako smo danas bili svjedoci da to i nije tako lako biti non-stop najbolji.
I napokon.rukometaši.Zbog njih sam najviše ponosan,godinama unazad su nekako na margini svetskog i evropskog rukometa,ali danas,danas su mi pokazali da su i oni u vrhu.

I tako,jedno po jedno finale danas,mi je dalo da mi je puno srce,puna duša,pun nekog poleta i za sutra,moje svakodnevne obaveze.Neće mi biti teško sutra ustati u redovno vrijeme,u pola šest,jer i surta ću biti ponosan na naše sportiste,na naše zastave što se vijore na najvišem postolju.

još jednom ponavljam da mi nije namjera niti nekoga vrijeđati niti provocirati,ovo je samo izliv mog trenutnog respoloženja.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2012 u 17:25
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Zaboravio si da napomeneš da imamo i "navijače":

http://www.b92.net/sport/rukomet/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&dd=28&nav_id=577864

Nekima zaista treba zabraniti ulazak na stadione:http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Rukomet/209429/Vukovic-Neki-idiot-nas-je-mozda-kostao-zlata

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
grga70 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grga70 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2012 u 08:19
Ima dana kada neznam sta da radimThumbs UpThumbs Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.