Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Double (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Double (2011)

The Double

The Double (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, akcija, triler

Trajanje:

98 min

Režija:

Michael Brandt

Scenarij:

Michael Brandt
, Derek Haas

Glavne uloge:

Richard Gere
  >  Paul Shepherdson
Martin Sheen
  >  Tom Highland
Lawrence Gilliard Jr.
  >  Agent Burton (as Larry Gilliard Jr.)
Topher Grace
  >  Ben Geary
Christopher Rodriguez Marquette
  >  Oliver
Stephen Moyer
  >  Brutus
Jeffrey Pierce
  >  Agent Weaver
Odette Annable
  >  Natalie Geary
Stana Katic
  >  Amber
Mike Kraft
  >  FBI Director Roger Bell
Tamer Hassan
  >  Bozlovski
Ed Kelly
  >  Senator Dennis Darden
Andy Manning
  >  EMT (as Andrew 'Sir' Manning)
Yuriy Sardarov
  >  Leo
Ivan Fedorov
  >  The Scrounger

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Double (2011)
    Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2011 u 15:11

Žanr:Krimi/Drama

Scenario: Michael Brandt (3:10 to Yuma, 2007.), Derek Haas (3:10 to Yuma, 2007.)

Režija: Michael Brandt

Glavne uloge: Richard Gere, Topher Grace, Martin Sheen, Tamer Hassan, Stephen Moyer, Stana Katić

Godina proizvodnje: 2011

Zemlja porekla: SAD

Trajanje: 98 min

Keep your enemies close

Sinopsis:
Misteriozno ubistvo američkog senatora sa obeležjima legendarnog sovjetskog asasina "Cassiusa" primorava Paula Shepherdsona (Richard Gere), penzionisanog CIA operativca, da se udruži sa novim FBI agentom Benom Gearyjem (Topher Grace), da bi rešio zločin. Pošto je celu karijeru proveo u lovu na Cassiusa, Shepherdson je uveren da je njegov neprijatelj davno mrtav, ali na slučaj ga primorava njegov bivši nadređeni Tom Highland (Martin Sheen). Nasuprot tome, agent Geary, koji je u svojoj master tezi pisao o Shepherdsonovoj poteri za svojetskim ubicom, uveren je da je Cassius još uvek živ. Dok Shepherdson i Geary rade na zločinima iz prošlosti i sadašnjosti, otkrivaju da Cassius nije osoba za kakvu su mislili da jeste, što ih obojicu primorava da preispitaju sve i svakog oko njih.

IMDB ocena: 6.1/10
Rotten Tomatoes rating: 14%

Datum svetske premijere: 28. oktobar 2011. (Turska)

http://www.happynovisad.com

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2012 u 18:49

JOKER hvala za prevod prijatelmkd

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2012 u 19:45
Počelo je itekako obećavajuće, a onda se sve pretvorilo u jedno veliko govno (izvinjavam se na vulgarnostima), ali što je najgore, čak ni to nije ono što dobih na kraju, jer je ostao samo proliv. Bljak.Sve u svemu, od mene jedna dvojčica i to samo zbog Odette Annable AKA Odette Yustman.
dajsve
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2012 u 15:38
lupatupa
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2012 u 21:08
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Počelo je itekako obećavajuće

I ja sam tako mislio od 4. minute kada sam već počeo sumnjati u sve ko, šta, kako, a onda mi u 5. minuti Richard Gere riješi sve sumnje priznavši da je on Kasije. Poslije toga je sve otišlo u kuCensored Šteta, moglo se nešto fino napraviti od ovoga Dead
What can change the nature of a man?

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.