| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Carpoolers (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Carpoolers (2007)Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2012 u 14:30 |
|
Poput stranaca u vozu, Grejsen, Lerd, Obri i Dagi ne mogu zaustaviti ono što im protiče iz glave. Od opsesija kao što je: „Mislim da moja žena zarađuje više od mene...", do jednostavno praktičnih misli poput: „Nikad ne reciklirajte - jedino što ćete postići jeste da pokažete svojim komšijama kakva ste u stvari pijanica." Ovi komplementirajući muškarci (u smislu da su manjkavi na različite načine) sanjare i upetljavaju se u živote i lične odnose jedni drugih. Njihovo putovanje ka i sa posla početna je tačka svake radne nedelje dok ova četvorica jedan drugog nerviraju i onda pokušavaju da se snađu sa komplikacijama i problemima u sopstvenim životima. Smešan nov pogled na zamršenosti savremenog muškog života koji nam dolazi od scenariste i autora Brusa Mekaloha i dobitnika nagrada Emi Entonija i Džoa Rusoa („Arrested Development") sa Fejtom Fordom i Džerijem O'Konelom („Džeri Megvajer") u glavnim ulogama. Žanr: Komedija Izvor: Fox Life
Ažurirao Gor@n88 - 24.Sijecanj/Jan.2012 u 14:31 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |