| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
HDMI kabel |
Odgovori
|
| Korisnik | |
glibe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Vatican City State Status: Offline Points: 13 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: HDMI kabelObjavljeno: 29.Rujan/Sep.2011 u 22:00 |
|
pozdrav
imam jedno pitanjce,odnosno bilo kakva informacija bi mi dobro došla... danas sam kupio HDTI kabel i mislim si spojiti komp sa televizorom. e sad, na kompu imam ulaz direkt na grafičku a na televizoru nemam..dal postoji bilo kakav nastavak za taj kabel pa da se prispoji na tv prjemnik? (skart ili šta već).. ovaj u trgovini mi je rekao da nema.. ![]() ispričavam se ako sam otvorio temu u pogrešnom podforumu..ako jesam nek moderatori premjeste.. puno hvala |
|
|
Dokle god volimo nekoga zbog njegovih vrlina,
to nije ništa ozbiljno. kad ga počnemo voljeti zbog njegovih mana, onda je to ljubav. |
|
![]() |
|
glibe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Vatican City State Status: Offline Points: 13 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2011 u 22:17 |
|
lol HDMI kabel...mater mu nepismenu :D
|
|
|
to nije ništa ozbiljno. kad ga počnemo voljeti zbog njegovih mana, onda je to ljubav. |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2011 u 22:19 |
|
Jesi li siguran da se ne radi o HDMI kablu?
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2011 u 22:22 |
|
Kakve ulaze ima TV?
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
glibe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2011 u 22:25 |
|
hm sad, ima one za skart, ima jedan crni (okrugao) na njemu su nacrtane slušalice.. i to je to..
|
|
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2011 u 22:35 |
|
Pogledaj ovo.
Problem je u tome što se HDMI koristi za prijenos digitalnog signala, a Scart analognog. |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
glibe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2011 u 22:44 |
|
hm..gledao malo ovo i nisam primjetio nikakav nastavak za tv prijemnik..morat ću kupit drugi kabel koji se spaja na tv preko scarta...jel se gubi jako kvaliteta ako se gledaju filmovi preko kompa na tv-u?
|
|
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2011 u 22:52 |
|
Da, ako gledaš na starom TV-u koji nema HDMI ulaz.
![]() Problem je u TV-u. Vrijeme ga je pregazilo. Novi LCD TV od 250-300€ sa HDMI ulazom i problem je riješen. Je i ga, ne ide motor iz Red Bullove formule u Fiću. |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
dangers
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2012 Lokacija: podgorica Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2012 u 02:11 |
|
koliko ja znam nema takav nastavak ili reducir jer HDMI kabal prenosi i sliku i zvuk i kad bi imao taj nastavak sigorno ne bi bijo taj kvalitet kao na LCD tv ili plazmi..
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |