Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - #HELP#   BT5R1  #HELP#
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

#HELP# BT5R1 #HELP#

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: #HELP# BT5R1 #HELP#
    Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 20:47

Pozdrav forumasi....moram, a znam da vam se nece svideti, otvoriti jednu temu.

O cemu se radi....snifovanje i koriscenje komsijskog wirelessa. Ja u komsiluku nemam wireless.

Ali moja sestra u gradu ima. Okruzena je njime. Neko vreme je mogla da koristi nesmetano, sada vise ne moze. Ocigledno je neko stavio zastitu, ma koju WEP, WAP, WAP2 ili koju vec.

Da je samo filtriranje MAC adresa bilo bi lako, jer se ona lako menja, pa bi jednom promenom sve sljakalo. No ne sljaka.... Sestrin zet je nabavio neki program koji mu je dao neki poznanik, (kako to vec ide, rodjakov rodjak pa njegov pasenog i slicne price) a koji bi trebalo da resi problem.

Kada sam dosao do sestre cekao me komp bez neta i fleska, a na njoj....fajl iz naslova.

BT5R1-GNOME-VM-32.7z  (fajl je nekih 1,5 GB)

Otvorim, a u njemu meni dosad nepoznate ekstenzije.

ekstenzije su: vmdk   nvram   vmx   itd.....uostalom, slika govori sve: 

Elem, kako mi cika gugle kaze, ovo je BACKTRACK ver.5R1.......

Ima li neko uputstvo kako se OVO koristi? HM?
Ili neki savet, kako da se covek nakaci na komsijski net?

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 21:44

To ti je Linux...vidi ovo

Ima malo više gimnastike.

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 22:11

Jako dobar tutorijal. Dosad sam se petljao samo sa ubuntu-om, ali izgleda da cu da nastavim druzenje sa ovim...mada nisam siguran kako treba ovo sprziti na flesku da bi bilo butabilno. Da li samo da ove fajlove sa slike gore da sprzim na flesku sa UNetbootin-om ili kako vec....probacu.

I hvala ti. Ako jos neko ima neki tutorijal kako koristiti backtrack, dajte, znanja nikad dosta.

Hajde, ovo je sve u edukativne svrhe.

Ažurirao BELI - 18.Prosinac/Dec.2011 u 22:12
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 22:23
Imaš u tutorialu link ka potrebnom alatu za bootflash, ali ne bi bilo zgoreg da skineš i neku ISO varijantu, pošto mi liči da je to tvoje neko raspakivao i muljao. S tim ne možeš da formiraš bootabilni flash.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 22:33

Kada se raspakuje, dobije se folder velicine oko 6 GB.

Kako ga je spakovao u folder od 1,5 ne znam. Upravo skidam, ako vec nije zavrseno skidanje neki iso fajl, pa cu probati da njega mauntujem, da vidimo sta cu dobiti. Mozda ga i isprzim na neki disk. 

Jos ako bih negde nasao nesto o istom postupku za wpa i wpa2 zastitu....

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 22:35

dsniff  :  

http://www.monkey.org/~dugsong/dsniff/dsniff-2.3.tar.gz

Nije se neko susreo sa ovime, mozda je korisno za ove namene?

Ažurirao BELI - 18.Prosinac/Dec.2011 u 22:36

Schopenhauer
Na vrh
jobenty View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jobenty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 23:02
Odličan tutorial

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.