| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
#HELP# BT5R1 #HELP# |
Odgovori
|
| Korisnik | |
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: #HELP# BT5R1 #HELP#Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 20:47 |
|
Pozdrav forumasi....moram, a znam da vam se nece svideti, otvoriti jednu temu. O cemu se radi....snifovanje i koriscenje komsijskog wirelessa. Ja u komsiluku nemam wireless. Ali moja sestra u gradu ima. Okruzena je njime. Neko vreme je mogla da koristi nesmetano, sada vise ne moze. Ocigledno je neko stavio zastitu, ma koju WEP, WAP, WAP2 ili koju vec. Da je samo filtriranje MAC adresa bilo bi lako, jer se ona lako menja, pa bi jednom promenom sve sljakalo. No ne sljaka.... Sestrin zet je nabavio neki program koji mu je dao neki poznanik, (kako to vec ide, rodjakov rodjak pa njegov pasenog i slicne price) a koji bi trebalo da resi problem. Kada sam dosao do sestre cekao me komp bez neta i fleska, a na njoj....fajl iz naslova. BT5R1-GNOME-VM-32.7z (fajl je nekih 1,5 GB) Otvorim, a u njemu meni dosad nepoznate ekstenzije. ekstenzije su: vmdk nvram vmx itd.....uostalom, slika govori sve:
Elem, kako mi cika gugle kaze, ovo je BACKTRACK ver.5R1....... Ima li neko uputstvo kako se OVO koristi? HM? |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 21:44 |
|
To ti je Linux...vidi ovo Ima malo više gimnastike. |
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 22:11 |
|
Jako dobar tutorijal. Dosad sam se petljao samo sa ubuntu-om, ali izgleda da cu da nastavim druzenje sa ovim...mada nisam siguran kako treba ovo sprziti na flesku da bi bilo butabilno. Da li samo da ove fajlove sa slike gore da sprzim na flesku sa UNetbootin-om ili kako vec....probacu. I hvala ti. Ako jos neko ima neki tutorijal kako koristiti backtrack, dajte, znanja nikad dosta. Hajde, ovo je sve u edukativne svrhe. Ažurirao BELI - 18.Prosinac/Dec.2011 u 22:12 |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 22:23 |
|
Imaš u tutorialu link ka potrebnom alatu za bootflash, ali ne bi bilo zgoreg da skineš i neku ISO varijantu, pošto mi liči da je to tvoje neko raspakivao i muljao. S tim ne možeš da formiraš bootabilni flash.
|
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 22:33 |
|
Kada se raspakuje, dobije se folder velicine oko 6 GB. Kako ga je spakovao u folder od 1,5 ne znam. Upravo skidam, ako vec nije zavrseno skidanje neki iso fajl, pa cu probati da njega mauntujem, da vidimo sta cu dobiti. Mozda ga i isprzim na neki disk. Jos ako bih negde nasao nesto o istom postupku za wpa i wpa2 zastitu.... |
|
|
Schopenhauer |
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 22:35 |
|
dsniff :
Nije se neko susreo sa ovime, mozda je korisno za ove namene? Ažurirao BELI - 18.Prosinac/Dec.2011 u 22:36 |
|
|
Schopenhauer |
|
![]() |
|
jobenty
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 23:02 |
|
Odličan tutorial
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |