Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Novosti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Obaveštenje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Obaveštenje

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Obaveštenje
    Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2011 u 02:06

Dobrom voljom photobucket-a, slike u svim mojim postovima i uputstvima koje su kod njih postavljene biće vidiljive tek 25.12.2011, zbog, kako oni tvrde, prevelikog broja gledanja istih.

Navodno sam premašio dozvoljenih 10GB protoka mesečno za free account Dead

Izvinjavam se svima, zameniću sve slike čim budem mogao. Ako neko ima predlog za server koji me neće ovako zajebavati, neka slobodno kaže. ja mu neću ništa, a photobucket može da mu pljune pod prozor

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2011 u 08:44
titlovi.com?
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2011 u 10:31
dropbox.com

http://db.tt/eh5LnGK

Evo i pozivnice ako želiš. Odmah dobiješ 250 MB više ako se registriraš. Imaš početnih 2GB i pozivanjem možeš dogurati do 8.

Sve ostaje dok ne obrišeš, a postavljanje je lagano. Samo ubaciš u folder na kompu i zatim na sajtu prebaciš u Public gdje dobiješ link za kopiranje.

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2011 u 10:45
Originalno postovano od strane darije darije piše:

titlovi.com?

Probao, zajebava me nešto pa ne mogu.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2011 u 10:46
Originalno postovano od strane darije darije piše:

titlovi.com?

Server Error in Forum Application
An error has occurred while uploading file/image.
Please check the ASPSimpleUpload is installed on the server.
Please contact the forum administrator.

Support Error Code:- err_SQLServer_create_AspSimpleUpload_object
File Name:- functions_upload.asp

Error details:-
Server object
006~ASP 0177~Server.CreateObject Failed~800401f3

I tako svaki put. Angry
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2011 u 11:31
kakav bre error josuvek li ne znate da uploadujete stvari(mislim na iru i mmastera)?

evo vam i slika sa forumskog servera. Samo preko tog dugmeta postavljajte, nemojte ulaziti u meni korisnicke kontrolne table pa Postavljanje fajlova i slika
 tako NE radi. Ja za sve omote koje smo radili uputstva i omote za TPP sve stavljam na server.

Ažurirao icemaher - 10.Prosinac/Dec.2011 u 11:33
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2011 u 12:19
Ja tu ikonu u životu nisam video, a ujedno se i sve vreme pitam zašto ovaj forum nema attachement opciju kao svi normalni forumi?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2011 u 15:10
Imamo samo admini i moderi. Bila je ranije za svakoga pa su izasli problemi zbog toga.
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2011 u 15:54
Ok, thx.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2011 u 16:00
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

kakav bre error josuvek li ne znate da uploadujete stvari(mislim na iru i mmastera)?

evo vam i slika sa forumskog servera. Samo preko tog dugmeta postavljajte, nemojte ulaziti u meni korisnicke kontrolne table pa Postavljanje fajlova i slika
 tako NE radi. Ja za sve omote koje smo radili uputstva i omote za TPP sve stavljam na server.

Aha, ja sam Baba Vang(l)a, pa ću da sanjam šta ovde kako radi ili ne radi,
a dao Bog vremena imam na pretek za isprobavanje i istraživanje...

Ne zezaj me, ice, nego što znaš podeli sa drugima. Nismo se naučeni rodili.

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2011 u 16:25

A ja budala mislio da se slike postavljaju tamo gdje piše "POSTAVI SLIKU"!!! Stvarno sam glup! LOL

Što dulje razmišljam, sve mi više ima logike. LOLLOLLOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2011 u 22:28
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

Aha, ja sam Baba Vang(l)a, pa ću da sanjam šta ovde kako radi ili ne radi,
a dao Bog vremena imam na pretek za isprobavanje i istraživanje...

Ne zezaj me, ice, nego što znaš podeli sa drugima. Nismo se naučeni rodili.

Ne pazite na času. Sve sam ja ovo detaljno pisao još pre sto godina na AM delu... ccccc... deki2
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2011 u 22:41
abload.de

ja uploadam kao free user, i nikad nisam vidio da mi crkne slika.
dozvoljava 50 uploada odjednom (nisam testirao)
jedino u zadnje vrijeme pravi problem ova reklama što iskače

imageshack.us

provjereno najdugoročniji, samo što dozvoljava upload jedne po jedne slike, čak i kad se registriraš na besplatan način.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2011 u 22:54
Na dropboxu nemaš reklama, utrpaš koliko fajlova oćeš, doduše na početku imaš limit od 2GB, ali možeš povećat pozivanjem ljudi... Imageshack je prošlost.

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2011 u 00:24
koliko te dropbox plaća?LOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2011 u 02:46

Brate moj "Razumni", beži mi iz teme. Ne spamuj da te ne oljuštim i ostavim da se osušiš.

Prihvatio sam dropbox kao privremeno i veoma brzo rešenje.

Sve slike prebacijem na naš server, čim budem imao vremena.

Darije, nikad nisam pazio na časovima, čak ni kad sam bio prisutan

na njima, a na tom izleda da nisam ni bio.

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2011 u 18:50
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Imageshack je prošlost.

zašto to misliš? i dalje je najbolji po trajanju, koliko ja znam.

a valjda imaju i neki programi preko kojih možeš uploadati automatski više slika odjednom. Jer znam da dosta ovih masovnih postavljača po nekim forumima koristi baš imaheshack.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2013 u 17:18
Želimo obavijestiti članove da smo doradili točku 10 iz Pravila ponašanja na forumu i točku 3 iz Pravila za postavljanje prevoda jer je dolazilo do nesporazuma što se smije, a što ne. Dopunjeni tekst glasi:

10.) Zabranjeno reklamiranje drugih stranica.
Reklamiranje stranica je zabranjeno, osim uz odobrenje admina. Ukoliko tražite recenziju ili se samo želite hvaliti postajte www.webmajstori.net. Bilo kakve druge reklame (posao, firme...) također ne dolaze u obzir, svi takvi postovi će biti izbrisani. Zabrana se odnosi i na avatare, potpise članova kao i na reklamiranje u titlovima. U titlovima je jedino dopušteno napisati "preveo: ime člana, www.ime stranice.com".

3.    Zabranjeno je, u okviru prevoda u formi potpisa/reklame reklamiranje drugih stranica, naročito postavljati adrese web stranica koje sadrže piratski sadržaj,  sve ovo shodno pravilu 10 iz Pravila ponašanja na forumu a u vezi sa pravilom 18. (3 opomene = BAN)
Na vrh
annorax View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj annorax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 00:16
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Zabranjeno reklamiranje drugih stranica.
(...)
U titlovima je jedino dopušteno napisati "preveo: ime člana, www.ime stranice.com".

Je li zabranjeno reklamirati PO?

U početku sam razdvajao titlove za PO i ovaj sajt; kasnije mi je dosadilo, pa u svim prevodima reklamiram oba. Mogu li nastaviti s tom praksom?

Ovo za stranice s piratskim sadržajima se podrazumijeva, ali nije mi sasvim jasno citirano.

Hvala unaprijed na odgovoru. Smile
Vorfelan Rhinata Morie
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2013 u 00:24
@annorax

Vise puta je naglaseno da ne brisemo link od PO u potpisu,
zbog dobrosudsjedskih odnosa, sto se svako moze uvjeriti skidanjem titlova.
Dodatak pravila to sada precizira.

Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

10.) Zabranjeno reklamiranje drugih stranica.
Reklamiranje stranica je zabranjeno, osim uz odobrenje admina.

A bilo bi lijepo da je to obostrano Wink

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.