| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Snima se nova sezona "24" |
Odgovori
|
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72061 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Snima se nova sezona "24"Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 11:20 |
|
NAKON uspješne serije "24" u kojoj je Kiefer Sutherland utjelovio Jacka Bauera, završava se i snimanje filma po seriji - "24: The Movie". Ipak, da to nije kraj ove kriminalističke serije potvrdila je i produkcija TV kuće Fox izjavom kako bi se Kiefer najvjerojatnije pred kamere trebao vratiti već početkom 2012. godine i početi snimati novu sezonu ove hit serije. index.hr PS: Čini se da su počele curiti snimke. ![]() Ažurirao iromafia111 - 06.Prosinac/Dec.2011 u 11:46 |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 11:27 |
|
?
ja kako znam posle kraja 8 sezone i tog filma, serija zavrsava? Super, taman 2012 da moze da nas spasi od smakom sveta. ![]() |
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 11:30 |
|
Dobra vest, omiljena serija.
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72061 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 11:32 |
Meni se čini da Bauer pokušava biti bolji od Chucka Norrisa. ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 14:31 |
|
Neki stvarno ne znaju kad je dosta. Lova čini čuda.
Čak su i "Friends" jednom zadenuli sviralu za pojas iako su bili više nego popularni. Izgleda da Kifer namerava tako do njegove ili moje penzije, pa ko preživi... CSI Las Vegas sam prestao da gledam posle 7. sezone (one druge - posle prve sezone), Criminal Minds mi se popeše na perčin u svim verzijama. Ljudski rod izgleda stvarno najviše voli da gleda kako tuđa krv lije u potocima. |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2011 u 14:34 |
Film po seriji '24 ' i dalje je u planu, Tony Scott redateljIako se najavljivao pa otkazivao, film po popularnoj seriji trebao bi stići u kina. To je potvrdio Kiefer Sutherland, glumac koji se proslavio u koži glavnog lika Jacka Bauera, a koji je u nedavnom intervjuu otkrio da je kino verzija '24' ponovo u planu, iako je 20th Century Fox početkom prošle godine odbio scenarij Billyja Rayja i otkazao snimanje. Nakon što je godinu dana proveo na ledu, projekt je ponovo oživio, a Kiefer kaže: 'Nadam se da ćemo početi snimati u siječnju, a Tony Scott je jedan od redatelja koji je izrazio veliko zanimanje za njega.' U međuvremenu, Kiefer je snimio i novi pilot za TV seriju 'Touch', u
kojem glumi oca koji otkriva da njegov autistični sin ima proročanske
moći. tportal.hr |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2011 u 19:52 |
|
nakon 8. sezone su otkazali jer ima je lagano pala gledanost, pa da odu dok su još dobri.
ja ću gledati, jer sam fan, iako nisam oduševljen. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |