| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Three Secrets (1950) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Three Secrets (1950)Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2011 u 17:22 |
|
Three Secrets (1950) Žanr: Drama Država: Amerika Jezik: Engleski Trajanje: 98 min Režija: Robert Wise Scenario: Martin Rackin, Gina Kaus Uloge: Eleanor Parker ... Susan Adele Connors Chase Patricia Neal ... Phyllis Horn Ruth Roman ... Ann Lawrence Frank Lovejoy ... Bob Duffy Leif Erickson ... Bill Chase Ted de Corsia ... Del Prince Edmon Ryan ... Hardin Larry Keating ... Mark Harrison Katherine Warren ... Mrs. Connors Arthur Franz ... Paul Radin Petogodišnji dečak je jedini preživeli u avionskoj nesreći u planinama Kalifornije. Kad novine otkriju da je on usvojeno dete i da se nesreća dogodila na njegov rođendan, tri žene počinju da se pitaju da li je to možda njihovo dete koju su dale na usvajanje. Dok u planinskoj kabini čekaju vesti o spasavanju, prisećaju se događaja od pre pet godina zbog kojih su bile prisiljene da daju sina. Prevod najavio strabon Ažurirao KarolinaV - 17.Lipanj/Jun.2016 u 04:15 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2011 u 18:29 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |