| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Good Neighbours (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Good Neighbours (2010)Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2011 u 02:25 |
|
Good Neighbours (2010) ![]() http://www.imdb.com/title/tt1576440/ Režija: Jacob Tierney Scenarij: Jacob Tierney, prema romanu Chrystine Brouillet Žanr: Drama, Triler Država: Kanada Jezik: Engleski Trajanje: 99 min Jay Baruchel ... Victor Scott Speedman ... Spencer Emily Hampshire ... Louise Anne-Marie Cadieux ... Valérie Diane D'Aquila ... Miss Van Ilen Xavier Dolan ... Jean-Marc Clara Furey ... Nathalie Kaniehtiio Horn ... Johanne Pat Kiely ... Bilodeau Jacob Tierney ... Jonah Micheline Lanctôt ... Mme Gauthier Gary Farmer ... Brandt Nathalie Girard ... Nightclub Waitress Sean Lu ... Mr. Chou Kevin Tierney ... Jerome Langlois Nakon što je neko vrijeme lutao po svijetu Viktor odluči da je vrijeme da se umiri i unajmi stan te krene sa useljavanjem. Već prvi dan na stepenicama sretne englesko govoreče susjede što je u francuskom montrealskom okruženju olakšanje. Luise je konobarica kojoj u stanu prave društvo mačke, za dečka u njenom životu nema prostora, najbliži joj je udovac susjed Spencer koji je u prometnoj nesreći izgubio ženu i ostao na invalidskim kolicima. Viktor želi uspostaviti prijateljske odnose zato se na njegov nagovor nađu u Spencerovom stanu gdje prate quebeški referedum. U istom ulazu živi osorna, vulgarna Francuskinja koja mrzi cijeli svijet. U hladnom montrealskom oktobru susjedstvo terorizira serijski silovatelj i ubica koji je već utjerao strah u kosti Liusi. prevod najavila Miljana_I |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 22:37 |
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |