Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shark Night 3D (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Shark Night 3D (2011)

Shark Night 3D

Shark Night 3D (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

90 min

Režija:

David R. Ellis

Scenarij:

Will Hayes
, Jesse Studenberg

Glavne uloge:

Donal Logue
  >  Sabin
Joshua Leonard
  >  Red
Joel David Moore
  >  Gordon
Sara Paxton
  >  Sara
Chris Carmack
  >  Dennis
Alyssa Diaz
  >  Maya
Dustin Milligan
  >  Nick
Katharine McPhee
  >  Beth
Damon Lipari
  >  Keith
Tyler Bryan
  >  Kyle
Sinqua Walls
  >  Malik
Jimmy Lee Jr.
  >  Carl
Chris Zylka
  >  Blake
Kelly Sry
  >  Wonsuk
Christine Quinn
  >  Jess

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Shark Night 3D (2011)
    Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2011 u 04:19
Shark Night 3D (2011)

http://www.imdb.com/title/tt1633356/

triler horror SAD, 2011
Režija: David R. Ellis
Scenarij: Will Hayes, Jesse Studenberg
Uloge: Sara Paxton, Dustin Milligan, Alyssa Diaz, Katharine McPhee

Sadrzaj:

Na valu “Piranhe”, u kina stiže “Shark Night 3D”. “Vaši najgori strahovi izlaze na površinu”, upozorava nas foršpan 30 milijuna dolara vrijedne zubate hororske akcije u produkciji producenata “Hostela” i “Teksaškog masakra motornom pilom”.Imamo “ultimativni ljetni odmor” na savršenom rajskom jezeru napučenom smrtonosnim vodenim kreaturama u potrazi za sočnim mladim mesom. Mladi dolaze na jezero u potrazi za seksom i pićem, a za krvoproliće će se pobrinuti morski psi. Zajedno s prijateljima s faksa, Sara (Sara Paxton) stiže brodom u obiteljsku kuću na jezeru. Ubrzo se društvo skida u kupaće kostime kako bi za vikend uživali u suncu, kupanju i skijanju na vodi. Čim jedan od njih, tamnoputi Malik (Sinqua Walls), teško strada, zabava naglo prestaje i počinje goli opstanak, jer ekipa otkriva da ispod površine jezera vrebaju morski psi spremni da ih pojedu žive...

Horor bivšeg kaskadera a sada redatelja Davida R. Ellisa, već je viđena priča o pomahnitalim životinjima i njihovim naivnim žrtvama.

Vikend u kući na jezeru u zaljevu Louisiane pretvara se u noćnu moru za sedmero prijatelja na godišnjem odmoru kad ih napadne posebna vrsta slatkovodnog morskog psa.

Izvor: mojtv.hr

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2011 u 17:44

prevod najavio bobiska Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2011 u 17:17

Ovo je bilo brzo LOL  bobiska hvala za prevod Clap

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 02:58
Jedino šta valja u cijelom filmu je http://www.imdb.com/name/nm1897713/ Tongue 

Ažurirao marko99119 - 11.Studeni/Nov.2011 u 03:00
Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2011 u 13:19
Ima jedna dobra scena, a sve ostalo nije vredno spomena Dead
Na vrh
ROCCAFORTE, BELGRADO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ROCCAFORTE, BELGRADO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 17:35
jos jedan od brojnih prezvakanih tema,morski pas mars,venera ,kada umivaonik..jezero ANIMACIJU ZA OVAJ FILM SU RADILI MOMCI IZ SRBIJE,za svaku pohvalu..
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.