Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoć-nepročitani postovi nisu označeni
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoć-nepročitani postovi nisu označeni

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoć-nepročitani postovi nisu označeni
    Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2011 u 19:06
Ljudi, zna li netko zašto mi se nepročitani postovi ne prikazuju, kad se ulogiram na forum?
To mi se znalo povremeno dešavati, ali je idući dan bilo sve OK. Sada već treći dan isto,
naslovi tema (odnosno zadnja unesena poruka u toj temi) u kojima imam nepročitane postove nisu boldani.
Malo mi kida živce, pa ako netko može pomoći... Thx

P.S. Ako ima ikakve veze, koristim Firefox 1.9.2.4324
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2011 u 19:07
probaj aurora 9.0a2.
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2011 u 20:12
Meni se to dešavalo zbog neobrisanih "kolačića"...Wink
live long and prosper
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2011 u 22:40
Brisanje kolačića i keša bi trebalo da reši problem.
Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2011 u 01:22
Obrisao cookies i cash... al' isto. A ne da mi se mijenjat firefox, godinama ga koristim
i jako sam navikao.
Hvala na dobroj volji za pomoć.
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2011 u 08:45

Događa se i meni, zadnjih par dana. Ali, ja sam to povezao s činjenicom da me uhvatila lijenost za odjavit se kod odlaska sa stranice. Samo sam zatvorio prozor i kidnuo. E, pa te onda server valjda drži prijavljenog cijelo vrijeme... To je puka pretpostavka, ali mislim da se o tome radi.

EDIT: jok, bit će da sam krivo pretpostavio, a ne pomaže ni brisanje kolačića...

Ne možeš si ovime potpuno pomoći, al će ti se barem prikazati teme u kojima su novije poruke...

Dakle, otvoriš Aktivne teme, u padajućem izborniku odabereš željeni vremenski raspon (u satima, danima, kakoveć) i dobiješ popis tema s novim porukama, a dalje se snalaziš kako možeš... Otvoriš zadnju poruku pa u rikverc. Dead

Ažurirao nitkov - 15.Studeni/Nov.2011 u 08:56
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2011 u 10:54
Da se i ja prijavim u grupu :) isto se i meni desava,a koristim google chrom...desi se ponekad da se zezne pa mi zamaze tamnijom bojom novi post,ali ne uvek,malo smara to,ali...
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2011 u 11:21
Originalno postovano od strane jecaDJ jecaDJ piše:

Da se i ja prijavim u grupu :) isto se i meni desava,a koristim google chrom...desi se ponekad da se zezne pa mi zamaze tamnijom bojom novi post,ali ne uvek,malo smara to,ali...
+1
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2011 u 09:07

Dragi moji kolege, ovo je BUG! LOL

Daklem, što se foruma tiče, datum naše posljednje posjete je 28. ili 29. veljače 2020. godine, dakle, neki datum u dalekoj budućnosti.

Bacite pogled na profile:
Angels || Jeca || Manda || moj

Stoga (LOL), za nas nema novih poruka, jer su sve poruke objavljene prije tih datuma.
Q. E. D. Tongue

Moja je teorija da se kompjuter zbunio kad je trebalo povećati brojku sa 11-11-11 na 12-11-11 pa više nije znao povećava li u datumu godinu ili dan (mislim da mjesec nije upitan), pa ono, the millenium bug strikes again il neš...

cestitamo

Sretna Nova Godina! LOL
Novi Milenij!
Eh... Dead

EDIT: Niste me valjda ozbiljno shvatili? LOL Nego, htjedoh reći, moguće je da nisam u pravu. Big smile

Ažurirao nitkov - 16.Studeni/Nov.2011 u 09:13
Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2011 u 10:02
Da bude stvar još zanimljivija, dok se NE ulogiram, dakle, kad surfam forumom kao
neregestrirani član, onda su teme s nepročitanim postovima boldane! Evo, sad sam
to skužio, stvarno ne znam što misliti? Da nisam u tajnosti  bebinjo3?
Da niste i vi? A možda je ovo paralelni svemir?buki
Ja se šalim, ali ovo je stvarno zamorno, ljudi. Neka ideja?
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2011 u 10:31

Originalno postovano od strane angels angels piše:

Da bude stvar još zanimljivija, dok se NE ulogiram, dakle, kad surfam forumom kao neregestrirani član, onda su teme s nepročitanim postovima boldane!

I kod mene je isto! Dok se ne prijavim, na indeksu foruma vidim u kojim su temama objavljene nove poruke, prijavim se i PUF! Shocked

Nije loš trik, al sad bi ga bilo dosta. Dead

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2011 u 11:33
Ja vas samo molim da me 1. marta 2020. godine ne dirate, spavaću. Pošto sam 29. februara ustao tako rano da pišem postove LOL
― George Carlin
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2011 u 12:43
I kod mene jos stoji  Zadnja posjeta: 28.Veljaca/Feb.2020 u 23:19   LOL

Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2011 u 12:50

Mislim da postoji rješenje -> registracija novog računa.

Eto, meni je, na primjer, dojadilo biti nitkov. Sad bih malo bio dripac...

Ažurirao nitkov - 16.Studeni/Nov.2011 u 12:51
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2011 u 12:53
A ne, ne! Manda ostaje Manda! Ti si jedna jako neodlučna persona. Prvo đubre, pa nitkov, pa bi sada dripac? What's next- hulja?LOLLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2011 u 14:21

Malo mi je nedostajalo da ti odgovorim pod novim korisničkim imenom. LOL

I zapravo ne, nisam neodlučan. Registrirao sam se kao đubre mnogo prije nego sam postao redovit na forumu i u prevođenju, iako znam da se zafrkavaš... Samo sam htio naglasiti da nemam namjeru to izvesti. Nego, ti to dobro znaš, gade jedan, a vjerujem i da znaš da se radi o suptilnom bockanju administratora, samo me rado ovako navlačiš! LOL LOL LOL

Ajme, jao... Dead

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2011 u 15:00
Ja volim da bockam Iru. Nekako mi je najmirniji. Samo ćuti i uživaLOL

Koga ti voliš bockati?
― George Carlin
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2011 u 15:30
Od 11.11. do 14.11. sam imao isti problem. 15.11. mi je ispisivao nepročitane poruke od zadnje posjete i već sam se poveselio da je problem nestao, ali... Danas opet po starom. Sredite više ovo. Angry mrgud sentinel suadnovic
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2011 u 15:42
Vidiš bitango, moj omiljeni moderator radi na bockanjeLOLLOLLOLLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2011 u 16:30
A ako me protrljaš po određenim mjestima ispunjavam i želje. LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.