| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cave of Forgotten Dreams (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cave of Forgotten Dreams (2010)Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2011 u 02:19 |
|
Cave of Forgotten Dreams (2010) ![]() Redatelj: Werner Herzog Scenarist: Werner Herzog Žanr: Dokumentarni Zemlja porijekla: Kanada, SAD, Francuska, Njemačka, VB Jezik: Engleski, Njemački, Francuski Trajanje: 90 min. Skupina znanstvenika je 1994. godine otkrila pećinu u Južnoj Francuskoj sa savršeno očuvanim ljudskim crtežima starim više od 32,000 godina. Svjesna kulturne važnosti crteža koji se nalaze u pećini Chauvet, francuska vlada je zabranila pristup svima osim malom broju arheologa i paleontologa. Ali, Werner Herzog je ipak uspio dobiti ograničeni pristup i sada imamo priliku ući u pećinu Chauvet i istražiti umjetnost koju su stvarali naši preci. Film je urađen u 3D tehnologiji, a tu ideju je prvi predložio Peter Zeitlinger, snimatelj filma. Iako u početku skeptičan, Herzog je nakon prvog obilaska pećine Chauvet i sam inzistirao da se mora snimati u 3D-u. Kad je film završen, izjavio je da više nikad neće koristiti tu tehnologiju. Prijevod je najavio a.žižak. ![]() |
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2011 u 03:48 |
|
Čuo sam sve najbolje o ovome dokumentarcu a uz žižakov prijevod bi to moglo biti sjajno filmsko iskustvo.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2011 u 23:48 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |