Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Super 8 (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Super 8 (2011)

Super 8

Super 8 (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Super 8

Godina:

2011

Žanr:

misterij, akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

112 min

Režija:

J.J. Abrams

Scenarij:

J.J. Abrams

Glavne uloge:

Noah Emmerich
  >  Colonel Nelec
Kyle Chandler
  >  Deputy Jackson Lamb
Ron Eldard
  >  Louis Dainard
Richard T. Jones
  >  Overmyer
Joel McKinnon Miller
  >  Mr. Kaznyk
Jessica Tuck
  >  Mrs. Kaznyk
Glynn Turman
  >  Dr. Woodward
Elle Fanning
  >  Alice Dainard
AJ Michalka
  >  Jen Kaznyk
Zach Mills
  >  Preston
Joel Courtney
  >  Joe Lamb
Andrew Miller
  >  Kaznyk Twin
Ryan Lee
  >  Cary
Gabriel Basso
  >  Martin
Britt Flatmo
  >  Peg Kaznyk
Jakob Miller
  >  Kaznyk Twin
Riley Griffiths
  >  Charles Kaznyk
Jade Griffiths
  >  Benji Kaznyk

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Super 8 (2011)
    Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2011 u 19:08
Super 8 (2011)

Super 8 (2011)

triler sf SAD, 2011 

Režija: J.J. Abrams

Scenarij: J.J. Abrams

Uloge: Kyle Chandler, Elle Fanning, Amanda Michalka, Noah Emmerich

Steven Spielberg and J.J. Abrams surađuju na filmu Super 8, tajnom projektu inspiriranom njihovim ranim filmskim iskustvima.

1979. godine američke su snage zatvorile „Area 51“. Svi materijali s tog mjesta trebali su se vlakom transportirati u potpuno zaštićene objekte. Teretni je vlak pod okriljem noći neposredno prije dolaska na odredište uništen u spektakularnoj nesreći. Teret i njegova sudbina ostali su prekriveni velom tajne. Film Super 8 prati grupu teenagera i avanturu u koju se oni upuštaju nakon ovih dramatičnih događaja.

Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2011 u 19:17
gledao sam ga i nije mi nešto lego,dobra ideja
ali sa klincima od 10-tak godina u glavnim ulogama protiv
vanzemaljskim čudovištvom,i još povrh toga da
za.ebu i vojsku i policiju...
malo previše za mene.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 22:07
Originalno postovano od strane Dee_Monk Dee_Monk piše:

Super 8... imdb ocena 7 !??? Mojne da se zayebavaju....

Kao prvo grupa klinja koji se preseravaju, tamo neko cudoviste iz loch nessa, kockice-made in China....

Ma retarditano do bola.... Moja ocena 2 !!!!!!!!!!  ( a 1 zalepio na imdb-u)

Da ponovim citat:

"Život je ozbiljna stvar!
A kako znaš ako si zaboravio da se igraš"
Wink

Ja sam npr sve vreme filma razmišljala o mojih 12tak i godina i kako je to zaista uzrast kada roditelji apsolutno nemaju pojma gde su deca i šta rade, jer si "dovoljno veliki" da ti veruju, a u isto vreme uzrast kada smo mi mislili da imamo svet pod nogama i da sve možemo, a nismo imali tri čiste u glavi ni o opasnosti niti o svojim mogućnostimai samo sreća i (što bi bake rekle) dragi Bog nas čuvao.

Ne kažem da film treba da ti se sviđa, ali ne mogu da shvatim da od svakog filma zahtevate "raketnu nauku". Ponakad je potrebno samo da se opustite, zavalite na krevetu i uživate kao da vam je 12 Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 22:11
jbt ja sam sa 12 god. igrao u blatu,zmurke,zujali na igralistu.... ovi kenjaju o filmovima, mali zna da ima 14 vrsta sive boje, pricaju o ljubavima (mada i mi smo pricali ali...) zacudio sam se sto klinka u filmu nije bila sponzorusa..... ma odvratno, bljak....

Edit: Ovaj film moze da prodje kod "onih" - koji kazu da je krava ljubicaste boje (zbog milke), sto misle da je Evropa drzava, nikad nisu culi za madjarsku...itd, itd...

Ma daj Bojo... pogleda jos jednom film, odvratno je Confused Za Americku decu je ovo film... 

Ažurirao Dee_Monk - 24.Listopad/Oct.2011 u 22:15
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 22:18
Vidiš, ja sam sa 12 išla u obližnji šumarak u kom je bila neka srušena kuća i hrabrost smo dokazivali pentranjem po toj škripavoj ruševini i skakanjem sa njene okrnjene i raspadnute terase...potom krađom dudova kod lude babe koja nas je vijala nekom palicom... hvatali smo skakavce i žabe i vršili eksperimente na njima (srećom, DZzŽ tad nije bilo aktivno LOL), skupljali salvete, postere lepili po zidovima i u isto vreme tukli se "zgrada protiv zgrade" i jedni drugima lečili rane da matori ne vide inače ćemo i od njih popiti batine LOLLOLLOL...
MM se, npr bavio maketarstvom i dok smo gledali film, nabrajao mi je sve nijanse sive, plave, zelene...

Svi mi imamo različita detinjstva, a to što je nekom od nas nerealno nekom drugom je svakodnevnica. Ovaj film je DALEKO od realnog, ali ne u domenu koji si ti naveo Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 22:24
E ovako....

Iz tvog posta:

-Mi smo bezali od jedne babe (baba vracara LOL)
-Skakali sa jedne grede u seno (hmmm visina preko 2m :) )
-Skupljali slicice
-Normalno, deca, kung fu-bilo je krvi kod nas (pa cak i razbijenih glava)
-Ja sam bio majstor za Pizdar*je LOL

Bojo nismo bas "svi" imali razlicita detinjstva... sve se svodilo na nekoliko stvari.....

Stojim iza svake moje reci vezane za film "Bljak"... 
Ostali- zaobidjite ovaj film Thumbs Up
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 22:28

Stojim iza svake moje reci vezane za film "Bljak"... 
Ostali- zaobidjite ovaj film Thumbs Up

But ofSkroz,Wink kao i ja iza mojih i preporuka i hvala. Smile
Meni je ovo super film o klincima i vanzemaljcima Wink

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 23:09

Edit: Ovaj film moze da prodje kod "onih" - koji kazu da je krava ljubicaste boje (zbog milke), sto misle da je Evropa drzava, nikad nisu culi za madjarsku...itd, itd...

Evo meni se opasno dopao film Smile I skroz branim Bojanu LOLLOLLOL

Krava nije ljubičaste boje,Evropa nije drzava i čula sam za Mađarsku LOL

Na imdb sam filmu stavila 8 jer je zasluzio ....

I dete moze da zna koliko ima nijansi sive boje ako je to ono sto ga interesuje Wink

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 23:17
 i ja sam Petar Pan LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 23:19

i ja sam Petar Pan LOL

A sve ovo vreme ste to krili od nas?! Kolega, stvarno nema smisla. Mogu da vam oprostim što vam se ne sviđa film, ali da mi prećutite da poznajete Zvončicu...posle svih ovih godina...ccc... LOLLOLLOL

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 23:19

i ja sam Petar Pan LOL

zvaljo

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 23:23
Dva su jarca vrlo prosta, pošli preko uskog mosta...

Bojo, 

Ne kažem da film treba da ti se sviđa, ali ne mogu da shvatim da od svakog filma zahtevate "raketnu nauku". Ponakad je potrebno samo da se opustite, zavalite na krevetu i uživate kao da vam je 12.

Analogno se iz toga uzima da je onda svaki film dobar. Samo ako menjaš perspektivu iz koje je gledaš, zar ne? Indijana džons je dobar ako si ga voleo pre, Star trek je dobar ako si uživao uz nebrojene epizode kao mali, štrumfovi su super ako se sećaš detinjstva, Transformersi su sranje ako se iole sećaš detinjstva i crtaća (dobro, ovo jeste realno. Treba ih sve pobiti). Nije cilj da ti gledaš to očima deteta. 

Film je zaista sladak u svojoj nerealnosti. Gledao sam ga u Domu sindikata,jedinom bioskopu koji podseća na detinjstvo. Dopao mi se kao nešto što odgledaš i zaboraviš. Ali ti nije žao što si dao novac da ga odgledaš.

ne vredi više od 5 poena na skali od 10. Ali, u slučaju da nemaš šta drugo...go for it.
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 23:24
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

i ja sam Petar Pan LOL

A sve ovo vreme ste to krili od nas?! Kolega, stvarno nema smisla. Mogu da vam oprostim što vam se ne sviđa film, ali da mi prećutite da poznajete Zvončicu...posle svih ovih godina...ccc... LOLLOLLOL

Zvončica je...promiskuitetna. I o njoj neću da pričam. LOL
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 23:31
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Analogno se iz toga uzima da je onda svaki film dobar. Samo ako menjaš perspektivu iz koje je gledaš, zar ne?

Svaki film nije dobar(!), ali od drame i trilera očekujem filmčinu da me spljošti sa stolicom...sve manje od toga mi je na neki način razočarenje. Od akcija, SF, komedija, porodičnih filmova... očekujem da me zabave i ništa više. Sve preko toga je "čist dobitak". Naravno, tvoje je pravo da i od njih očekuješ ono što ja očekujem od drame, ali u tome i leži lepota različitosti, zar ne Wink

I ne pričaj o Zvončici, kad nemaš pojma. Ona je samo...neshvaćena LOL

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 23:34
Kao i dame ispred ekonomskog fakulteta Wink

Ili da očekujem potpuno drugu stvar. Zavisno od mojih ljubavi.LOL
― George Carlin
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 23:41

Meni se film svideo pa nek je krava ljubičasta i Evropa država i šta sve već ne...

Deca glume? Izvinte, a ko bi po vama kolega Dee trebao da glumi u ovakvom filmu? Onaj gej iz Twilighta ili neka još žešća "glumčina"? Pa klinci su izneli ceo film bez greške, svaka im čast.

Ja sam E.T-ija gledao otvorenih usta kada sam bio mali, a isto tako ga gledam i sada. Jbg, možda jednog dana naprave film za svaki ukus pa se svima svidi. Ne sviđa ti se? OK. Meni je super. Je l' i to OK? Pitam otkud znam...

live long and prosper
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2011 u 10:37
Originalno postovano od strane taxidell taxidell piše:

Meni se film svideo pa nek je krava ljubičasta

Mada, ako ćemo iskreno, više mi se sviđa Šarulja iz reklame za Nestle, ali ajde- ni Milka nije za baciti LOLLOLLOL

Originalno postovano od strane taxidell taxidell piše:

Deca glume? Izvinte, a ko bi po vama kolega Dee trebao da glumi u ovakvom filmu? Onaj gej iz Twilighta ili neka još žešća "glumčina"? Pa klinci su izneli ceo film bez greške, svaka im čast.

Prvo, molim da se ostavite geja iz Twilighta LOL Nije on kriv, takav je rođen LOLLOL

Drugo, ja sam se oduševila klinkom i njenom glumom. Mislim i njih je šokiralaLOL, ali meni je bila Shocked

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2011 u 12:12
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Drugo, ja sam se oduševila klinkom i njenom glumom. Mislim i njih je šokiralaLOL, ali meni je bila Shocked

Mala je super odglumila ulogu, a također i onaj mali Joe (Joel Corrtney) koji me podsjeća na Mikey (Sean Astin) iz The Goonies.

Film je mogao biti i bolji da je malo više smijeha i akcije, ali ni ovako nije loš.
Moja ocjena 7/10
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2011 u 21:10
Trebao sam poslušati Šefa i jednostavno preskočiti ovaj film. Uzalud potrošena 2 sata mog života. Kao što sam i pretpostavljao prije gledanja, govance. Ne iz razloga što djeca glume jer su odlično odradili svoj posao, već jednostavno što je J.J. Abrams usrao sve. Šta bi ovo trebalo da bude? Dječiji film? Dječiji SF? SF? E.T. je dječiji SF. Goonies je dječija avantura. Ninđa kornjače su dječija avantura. Ovo nema elemente dječijeg filma (iako je Abrams očito htio odati neki hommage Spielbergu i njegovim filmovima iz 80-ih) osim djece kao glavnih glumaca. Vanzemaljac ispušta iste zvukove kao transformeri Dead Zapravo, svi vanzemaljci u posljednjih 10 godina u holivudskih filmovima ispuštaju istu zvukove i isto se oglašavaju, bilo da su roboti ili da su živa bića Dead Osim glume dječijih glumaca jedino što još valja je ELO u soundtracku NGB2 Jak mi je i element drame u obliku sukoba između zamjenika šerifa i starog od one male Dead Kraj je žešća bljuvotina pegla
What can change the nature of a man?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2011 u 08:50
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Kraj je žešća bljuvotina pegla
"zing". LOL

Nemoj da me teraš da ti kažem: "Lepo sam ti rekao". LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,348 sekundi.