Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ocajnicki trazim prevod
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ocajnicki trazim prevod

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sladjand View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sladjand Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ocajnicki trazim prevod
    Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2004 u 11:43

ako neko ima prevod za film "ONCE UPON A TIME IN AMERICA" a da mu nije bitno iz koje sam drzave a smatram da nema razlike na internetu neka mi posalje na mail sladjand@eunet.yu bicu mu veoma zahvalan.Ako je potrebno i platicu!

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 19:43

Svi vide po govoru da si iz Jugoslavije, pa što???

ZAšto nisi jednostavno napisao pravu državu?????

Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 20:33

Nek covjek pise kaj oce i nemora bit da je iz Jugoslavije

Sladjand bas sam ove dane trazio al nisam nista naso

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 20:36

98% sam siguran da je iz Jugoslavije!!

Pogledaj mu e-mail adresu!!

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 20:44

Bili mi iz zimbabwe-a, jugoslavije, hrvatske, bosne, rumunjske, gabona ili bilo koje vjere to po meni nije bitno, bitno je da smo ljudi i da si ÈOVJEK na prvom mjestu a ako imaš vrijednosti pravog èovjeka boja kože, vjera i nacionalnost su najmanji faktor po kojem se èojeka treba procjenjivat i uopèe o tome nije potrebno raspravljat!

Pozdrav!

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 22:00
nema razlike izmedu nas svi smo ljudi,bratstvo i jedinstvo 
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 22:02
Vidim da ste se izljubili a dali ste èovjeku dali prijevod!!
Kapetan Kuka
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 22:09
Digao sam gore neki prijevod ali neznam dali æe ti štimati!!
Kapetan Kuka
Na vrh
Valter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Valter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 22:40
Kakve ima veze Hugo majke ti odakle je tko? Ja sam iz Bosne pa šta? Meni ne smeta odakle je tko i Hrvati i Srbi su mi isti kao i svi moji u Bosni. I pitam se jesi li to stvarno nacionalista ili pokušavaš da nabiješ što više postova?
Na vrh
Valter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Valter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 22:43

I još nešto : tlisak svaka èast potpuno se slažem s tobom: citiram tvoj post:

Bili mi iz zimbabwe-a, jugoslavije, hrvatske, bosne, rumunjske, gabona ili bilo koje vjere to po meni nije bitno, bitno je da smo ljudi i da si ÈOVJEK na prvom mjestu a ako imaš vrijednosti pravog èovjeka boja kože, vjera i nacionalnost su najmanji faktor po kojem se èojeka treba procjenjivat i uopèe o tome nije potrebno raspravljat!

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 23:20

Originalno postovano od strane Kapetan Kuka Kapetan Kuka piše:

Vidim da ste se izljubili a dali ste èovjeku dali prijevod!!

A je,. ga toliko me ovaj naživcirao da sam zaboravio na to što je deèko tražio!

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 23:51
Na javlja se dali prijevod štima!!
Kapetan Kuka
Na vrh
sladjand View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sladjand Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2004 u 01:32

hvala momci ali sam vam rekao da sam nov u svemu ovom tako da mi nije jasno gde je trebalo da pokupim titl pa mi oprostite na mom neznanju i molim da mi objasnite

pozdrav svima

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2004 u 01:56

Pozdrav sladjand!!

Titlove na ovoj stranici èeš naæi tako da na poèetnoj stranici www.titlovi.com skrolneš skroz do dna, i u donjem desnom uglu æeš vidjeti polje "Pretraži titlove", u to polje upišeš ime filma za koji trebaš titl i izlistat æe ti se svi titlovi pod tim imenom, klikneš na ime titla koji želiš skinuti i eto ga za par sekundi na tvom kompu!

Napomena; Kad tražiš titl za film koji u svom nazivu ima više od jedne rijeæi a ne naðe ti niti jedan rezultat pokušaj tako da upišeš samo jednu rijec, jer zna se desit greška u pisanju ili nešto slièno a ovaj titl koji ti tražiš je baš dobar primjer za to; puni naziv filma je ;ONCE UPON A TIME IN AMERICA a titl je stavljen na stranicu pod nazivom ONCE UPON AMERICA.

Evo nadam se da sam te  naucio nešto i ne samo tebe nego i druge!  Niže ti je link za direktan download titla koji tražiš!!

Pozdrav! I isprika zbog Hugovih ispada!!

http://www.titlovi.com/cgi-bin/titlovi/4432-Once_Upon_A_Time_In_America__2CD_.zip

Ažurirao tlisak
Na vrh
sladjand View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sladjand Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 18:03

hvala momci na svemu nisam nasao nigde prevod na 3 diska pa sam morao da dam da se prevede peske tako da sad ako nekom treba takav prevod moze slobodno da mi se obrati na mail

sladjand@eunet.yu

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 23:19

Originalno postovano od strane Valter Valter piše:

Kakve ima veze Hugo majke ti odakle je tko? Ja sam iz Bosne pa šta? Meni ne smeta odakle je tko i Hrvati i Srbi su mi isti kao i svi moji u Bosni. I pitam se jesi li to stvarno nacionalista ili pokušavaš da nabiješ što više postova?

Ja nisam reko da mi smeta što je od tamo dakle je, nego da to ne treba skrivati baš zato što to nikome ne bi smjelo smetati!!!!!!        NAdam se da se nisi naljutio zbog ovog na mene, sladjande!

I tata bi sine!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.