| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Chalet Girl (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Chalet Girl (2011)Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2011 u 13:21 |
|
>> Chalet Girl (2011) / Devojka iz Planinske Kolibe << >> IMDb << >> Opis Filma: << Zgodnjikava Kim Metjus ima 19 godina i šampion je skejtborda! Ali, sada se našla u neprilici, pokušavajući da pomogne svom ocu, i zaradi neki novac za preživljavanje. Tako joj se ukazuje prilika da se okuša u ugostiteljstvu, u jednom od prestižnih skijališta u Alpima. Prvobitno, Kim upada u ravnodušnost tamošnjih meštana, zaokupljenih ugađanjem bogatim posetiocima, šampanjcem koji se troši u enormnim količinama i skijanjem do besvesti. Ali, kada otkrije da se sprema veliko takmičenje u snoubordingu, Kim će proraditi nerv!!! Ipak, pre nego što pobedi, moraće da prevlada neke svoje velike strahove, kao što je, na primer, to što joj nad glavom stalno visi zgodni, ali oštri gazda - Džoni... Režiser: Phil Traill Glavne uloge:Felicity Jones, Ed Westwick, Bill Nighy Prevod filma:trenutno nema Izvor teksta filmovanje.com |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2011 u 00:59 |
|
prevod najavio Laudanum |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2011 u 16:11 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2011 u 02:08 |
|
fora film više za mlađu generaciju
Ažurirao marko99119 - 20.Listopad/Oct.2011 u 02:19 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |