Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najbolji anime
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najbolji anime

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Anketno pitanje: Koji je od ovih najbolji anime ?
Izbor Glasova Statistika ankete
16 [11,94%]
75 [55,97%]
3 [2,24%]
1 [0,75%]
39 [29,10%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
showstopper View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj showstopper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najbolji anime
    Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2010 u 22:21
Neka najbolji anime pobjedi !! Smile
Na vrh
juve eterno amore View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj juve eterno amore Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2010 u 17:43
ma pokemoni su najbolji nema tu razmisljanja, taj sam crtic gledo kad sam bio mali i jos uvijek mi je dobar
FORZA LA JUVE ALE ALE!!!!!!!! DRUGHI BIANCONERI.
INTER MERDA!!!!!!!
Na vrh
juve eterno amore View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj juve eterno amore Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2010 u 17:45
a i za ve druge prvi put cujem
FORZA LA JUVE ALE ALE!!!!!!!! DRUGHI BIANCONERI.
INTER MERDA!!!!!!!
Na vrh
IceRock View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IceRock Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2010 u 18:33
Pokemoni su najbolji kakvi digimoni kakav yu-gi-oh to su sra...
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 11:00
Posto je spisak onako ..jako cudan glasala sam za Fruit basket..U sustini ima mnogo boljih od gore navedenih ali kontam da su ovi pustani na tvu ili tako nesto...
Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledajuci, gledajuci bez daha.”
Na vrh
brank016 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brank016 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2010 u 01:55
ko nije gledao death note taj ne zna sta je dobat japansko psiho
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2010 u 10:48
Bosco Adventure sa sinhronizacijom TVNS (televizija Novi Sad)
A od ovih gore citajuci vase postove eto i ja ću glasati za te Pokemone...
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Hannibal_King View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hannibal_King Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2010 u 20:41
nema boljih od death note i bleach

Star Thumbs Up
Star

Na vrh
Hv22N87 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hv22N87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2011 u 11:55
Vidi se po avataru za koga sam glasao i koji mi je najbolji anime.LOL
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2011 u 15:38
Originalno postovano od strane hoshi hoshi piše:

Posto je spisak onako ..jako cudan glasala sam za Fruit basket..U sustini ima mnogo boljih od gore navedenih ali kontam da su ovi pustani na tvu ili tako nesto...

Hoshi prvi put da tebe vidim ovde LOL Ovde Rea sa AnimeOverdose LOL

Edit:Meni je najbolji anime D.Gray-man i Ao no Exorcist,ovi u anketi su ocajni LOL

Ažurirao Rea - 08.Listopad/Oct.2011 u 15:42

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2011 u 18:35
Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

Edit:Meni je najbolji anime D.Gray-man i Ao no Exorcist,ovi u anketi su ocajni LOL
hahahahahahahahaha.... lepo, lepo..... posecujem ja cesto animeoverdose (Masu prvoda sa AO sam stavio ovde) LOL
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2011 u 18:36
Mrzi me da editujem..... glas za - Death Note- 

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2011 u 18:39
Originalno postovano od strane Dee_Monk Dee_Monk piše:

hahahahahahahahaha.... lepo, lepo..... posecujem ja cesto animeoverdose (Masu prvoda sa AO sam stavio ovde) LOL

ja sam ovde slabo nasla prevoda za anime,iskreno...tamo odem i ima (skoro!) sve LOL
Bilo bi lepo da ovde ima malo vise ljudi da prevode anime,ali ne ona sranja pokemone i digimone (fuj,bljaK) LOL LOL LOL

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2011 u 18:40
Sto fuj, pokemoni i digimoni-uz njih sam odrastao LOL LOL ...cek saljem ti PM
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2011 u 18:44
Originalno postovano od strane Dee_Monk Dee_Monk piše:

Sto fuj, pokemoni i digimoni-uz njih sam odrastao LOL LOL ...cek saljem ti PM

Ma bjež' gde ces to gledati LOL Ko dete sam gledala My Neighbor Totoro i Ninja Scroll LOL
Čekam pm pa bežim,moram da učim crnnica

Na vrh
Laudanum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Laudanum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2011 u 18:54

I ja sam ljubitelj animea, ima nas ovde još.Tongue 

Glas ide za Death Note, ali mi je najomiljeniji Ergo Proxy (preveo sam 4 epke za sad i roknuo ovde, biće još) mada ima još puno kvalitetnih.

“There is only one true wealth in all the universe--

living time.”
Na vrh
realpetko View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj realpetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2011 u 10:01

Bilo bi lepo da ovde ima malo vise ljudi da prevode anime

Ja bih prvi, samo kad bih našao nešto što mi je makar približno Cowboy Bebopu i Samurai Champloou. A nije da nisam tražio Cry

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2011 u 11:16
Originalno postovano od strane realpetko realpetko piše:

Bilo bi lepo da ovde ima malo vise ljudi da prevode anime

Ja bih prvi, samo kad bih našao nešto što mi je makar približno Cowboy Bebopu i Samurai Champloou. A nije da nisam tražio Cry

Pa zasto onda nema prevoda za

Cowboy Bebop: The Movie (2001)

Ti si mozda prevodio seriju Smile ali trazim prevod za ovaj anime pola godine,i nasla sam negde u .ass formatu (LOL) (ne znam jesam tacno napisala),uglavnom ne odgovara mi,a i ne mogu ga podesiti u TA jer titl se sastoji od nekih neartikulisanih slova i brojeva LOL jedino ako postoji neki programcic za konvertovanje iz .ass u srt

Ažurirao Rea - 09.Listopad/Oct.2011 u 11:16

Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2011 u 11:27
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2011 u 11:35
Originalno postovano od strane Nastasja Nastasja piše:

Evo ti prevod za film http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=Cowboy%20Bebop%3A%20The%20Movie&jezik=

Hvala Nastasja Smile ja kad sam trazila nije bilo,mozda nisam dobro kucala LOL Veliko hvala Clap

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.