| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Beastly (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Beastly (2010)Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2010 u 19:04 |
|
Beastly
IMDb Official site Release Date: 30 July 2010 Genre: Drama | Fantasy | Romance Director: Daniel Barnz Writers: Daniel Barnz (screenplay) & Alex Flinn (novel) Cast: Vanessa Hudgens, Alex Pettyfer, Mary-Kate Olsen, Neil Patrick Harris, Lisa Gay Hamilton
Srednjoškolac Kyle mladić je koji ima sve što se može poželjeti: ljepotu, pamet, bogatstvo i popularnost. Ali, Kyle je zbog takvog života razmažen i sklon omalovažavanju ljudi iz okoline, pa se tako jednom prilikom surovo našali i pozove manje popularnu djevojku Kendru na zabavu, samo da bi je pred svima ismijao. Kendra mu to ne oprosti olako, već na njega baci čini koje ga tjelesno izobliče. Kada se Kyle poslije toga suoči sa Kendrom, ona mu kaže da je jedini način da skine urok taj da pronađe nekoga ko će ga voljeti takvog kakav jeste. Zgrožen Kylevom pojavom, njegov okrutni otac ga skloni od očiju javnosti i pošalje u Brooklyn da živi sa suosećajnom domaćicom i slijepim tutorom. Iako misli da neće uspjeti ostvariti ono što mu je neophodno da bi skinuo čini, kada Kyle spletom okolnosti upozna Lindy, počinje njegova potraga za pravom ljubavlju... |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2011 u 23:55 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |