Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Beastly (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Beastly (2010)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Beastly (2010)
    Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2010 u 19:04
Beastly

IMDb

Official site

Release Date: 30 July 2010
Genre: Drama | Fantasy | Romance

Director: Daniel Barnz
Writers: Daniel Barnz (screenplay) & Alex Flinn (novel)

Cast: Vanessa Hudgens, Alex Pettyfer, Mary-Kate Olsen, Neil Patrick Harris, Lisa Gay Hamilton

Srednjoškolac Kyle mladić je koji ima sve što se može poželjeti: ljepotu, pamet, bogatstvo i popularnost. Ali, Kyle je zbog takvog života razmažen i sklon omalovažavanju ljudi iz okoline, pa se tako jednom prilikom surovo našali i pozove manje popularnu djevojku Kendru na zabavu, samo da bi je pred svima ismijao.

Kendra mu to ne oprosti olako, već na njega baci čini koje ga tjelesno izobliče. Kada se Kyle poslije toga suoči sa Kendrom, ona mu kaže da je jedini način da skine urok taj da pronađe nekoga ko će ga voljeti takvog kakav jeste.

Zgrožen Kylevom pojavom, njegov okrutni otac ga skloni od očiju javnosti i pošalje u Brooklyn da živi sa suosećajnom domaćicom i slijepim tutorom. Iako misli da neće uspjeti ostvariti ono što mu je neophodno da bi skinuo čini, kada Kyle spletom okolnosti upozna Lindy, počinje njegova potraga za pravom ljubavlju...

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2011 u 23:55

nebojsa66 hvala za prevod Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.