| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tex (1982) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tex (1982)Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2011 u 09:32 |
|
Tex (1982)
http://www.imdb.com/title/tt0084783/ Žanr: Drama, Porodični Režija: Tim Hunter Uloge: Matt Dillon... Tex McCormick Jim Metzler... Mason McCormick Meg Tilly... Jamie Collins Bill McKinney... Pop McCormick Francis Lee McCain... Mrs. Johnson Ben Johnson... Cole Collins Phil Brock... Lem Peters Emilio Estevez... Johnny Collins Jack Thibeau... Coach Jackson Zeljko Ivanek... Hitchhiker Pamela Ludwig... Connie Početna scena filma prikazuje protagonistu, 15-godišnjeg Teksa MekKormika (Matt Dillon), kako uživa sa svojim konjem Mangupom. Ali za razliku od mnogih Diznijevih produkcija koje se fokusiraju na snažnu vezu dečaka i životinje, Teks se zanima isključivo za ljudske odnose. On je običan tinejdžer koji pokušava da se izbori za ekstremno teškom situacijom. Za par dana, taj konj koji kako izgleda snažno privlačni dečakovu pažnju, mora biti prodat. To je poslednja kap u prepunoj čaši žuči. Teksova majka je umrla dok je bio mali, a otac mu je odsutan više od godine, navodno putujući sa rodeom i bez ijednog pokušaja kontakta sa dečakom za to vreme. To ostavlja Teksa i njegovog 18-godišnjeg brata Mejsona (Jim Metzler) prepuštene samim sebi, u borbi da prežive na svojoj maloj farmi u blizini grada Biksbi u Oklahomi. Nagrade: 1. Džim Mecler je nominovan za Zlatni Globus u kategoriji najbolje sporedne uloge 2. Film je nominovan za Nagradu za Mlade Umetnike u dve kategorije: a) za najbolji porodični film b) Mat Dilon za najboljeg mladog glumca Prevod je najavio - Movie Master |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2011 u 03:18 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |