| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
-DEJVIS KUP- |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
rade.c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 29.Kolovoz/Aug.2009 Lokacija: italija Status: Offline Points: 364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: -DEJVIS KUP-Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2011 u 19:40 |
DK: Đoković predao, Argentina u finalu!Novak Đoković morao je da preda presudni meč polufinalnog duela Dejvis kupa. Argentina je u finalu, Srbija nije više šampion. Kakva šteta! Selektor Bogdan Obradović je konstatovao posle meča da je "trening jedno, a meč sasvim nešto drugo". Del Potro poveo je protiv Đokovića u 1:0, a da u celom setu nije bilo ni brejk lopte na obe strane. Rezultat u duelu Srbije i Argentine posle dva dana bio je 2:1 u korist gostiju. |
|
![]() |
|
JOBAH
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 04.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Нови Сад Србија Status: Offline Points: 775 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2011 u 19:48 |
|
Ajde da vidimo, ako zaigra za 3 dana ponovo za mene je on čisti folirant...
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2011 u 20:23 |
|
Fol +1
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2011 u 23:28 |
|
Prethodnoj dvojici preporučujem da se drže prevođenja filmova, to im, za razliku od praćenja tenisa ide od ruke.
|
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
rade.c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2011 u 19:04 |
+1 mislite da su ona tri prsta posle pobede na US Open-u fol |
|
![]() |
|
JOBAH
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 04.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Нови Сад Србија Status: Offline Points: 775 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2011 u 19:32 |
|
Rekao sam ako zaigra za par dana, čitajte šta piše... Tipsarevic predao mec pre 7 dana, danas ko nov, ovaj osvaja US open, 5 dana ne igra danas se raspada, sutra će da trči po Pekingu ko nov... Nešto tu ne štima.... |
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2011 u 19:54 |
|
Kad je čovek povređen, on ne igra na 2-1 jer može samo da ošteti. A mnogo može čoveka da zaboli kada protivnik posle više od sat vremena ima jednocifren broj grešaka...
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2011 u 01:36 |
|
Gospodo, sticajem okolnosti tenis (finala Vimbldona, da budem precizan) pratim od sredine sedamdesetih. Na isti (tenis) sam se definitivno primio osamdesetih, u vreme Bobe Životinje. Od tog doba sanjam dan kad će neko pod našom zastavom (SFRJ, SRJ, SCG, SRB) osvojiti dve stvari: Vimbldon i Dejvis Kup... Čak mi je bilo milo i kad je to uradio Goran Ivanišević, bez obzira što je isti ovde bio prilično omražen.
Pošto je narečeni Đoković ostvario ono čemu sam se nadao malo duže nego što Kampfar ima godina (i još što-šta pride)... što se mene tiče, ne mora više ništa, može čak i da uzme taj britanski pasoš koji su mu odavno nudili, i ostaće najveći.
A za desetak godina pominjaćemo ga makar onako kako sad pominjemo Bodirogu i Sašu Đorđevića. Da, umal' da zaboravim, i Bari...
|
|
|
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2011 u 03:35 |
|
A ko mu spori uspeh? Kažem samo da je izvrdao kao što je već ranijih godina imao običaj kada mu krene kao bosom po trnju, odmah ga stiže 1000 bolesti kao Jeremiju u Alan Fordu.
Ažurirao Kampfar - 20.Rujan/Sep.2011 u 03:36 |
|
![]() |
|
rade.c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2011 u 19:05 |
|
brate Bambi,upravo pročitah tvoje komentare i ovde i u odbojci,i mogu ti reći
svaka ti čast,biješ bitku na dva fronta. Ajde brate probaj malo uživati u uspjesima naših sportista, nemoj svagdje tražiti ;jaje u dlaci; ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2011 u 20:26 |
|
da
|
|
![]() |
|
rade.c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2011 u 22:08 |
|
ajde da te malo podsjetim
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2011 u 22:26 |
|
da
|
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2011 u 00:55 |
|
Nisam ni ja preterano lud za tim uzdizanjem Djokovića (ili bilo koga u tolikoj meri) van terena, ali zaista ne mislim da je u bilo kom njegovom potezu u vezi ovog DEjvis kupa bilo nekog foliranja, a čak i da jeste (što mi, je l', ne možemo znati), ne razumem kako neko tako olako iznese takvo mišljenje. Iskulirajte malo ljudi s olakim negativnostima.
|
|
|
|
|
![]() |
|
JOBAH
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2011 u 08:26 |
|
Tako je Novi... samo poyitivno... Treba proslaviti uspehe i dobro se provesti i i tancati do jutra, ko šiša Davis Cup... Najbitnije da su ledja OK....
Ažurirao JOBAH - 21.Rujan/Sep.2011 u 08:27 |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2011 u 09:09 |
|
Iskreno, meni ništa u vašoj raspravi nije jasno. Mislim, jasna mi je rasprava, ali stavovi mi nisu jasni. Hajde, ako nije problem, da pogledamo to iz ovog ugla:
Prvo, znamo da svi profesionalni sportisti uvek imaju problema sa kičmom, zglobovima, srcem... Drugo, znamo da se svi najviše na svetu boje povrede koja će im zapečatiti karijeru. Treće, odluka da on igra je bila odluka celog tima, a ne njegovo isticanje da je on nezamenljiv niti njegovo nipodaštavanje turnira. Četvrto, momak je izašao na teren, počeo da igra, počeli mu bolovi, počeo da gubi i gubi i gubi i video da nema šanse da bilo šta promeni...Naravno da je odustao. Jedini na gubitku su gledaoci,jer njegov protivnik je svejedno dobijao, a Nole je na ovaj način i njega i sebe poštedeo daljeg iscrpljivanja i neke eventualne povrede. Zašto bi on igrao do kraja patriju koju ne može da dobije, ako usput ima i bolove i ako već želi da se odmori za sledeći turnir? Da bi vi gledali i psovali ga kako loše igra ili je nezainteresovan ili ko zna šta? Zaista vas ne razumem. Svako od vas ko je išao na fakultet bar je jednom ušao na ispit, izvukao pitanja i posle 10 minuta skontao da nema šta tu da radi, vratio papir i izašao... To je i Nole uradio. Šta, mi smemo, a on ne sme? Nema potrebe da drugima zameramo što rade ono što bismo i mi sami uradili ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2011 u 13:57 |
|
@ bojana
Džaba ti to njima pričaš... Ljudi su i tužilac i porota i sudija aka. "kadija te tuži..."
Inače, uzeti navode iz KURIRA za argument u bilo kakvoj diskusiji, mislim...
A i taj Nole, sram ga bilo, kad je mogao prošle godine da osvoji DC, što nije i ove? Podseća me to, kad ja ničim izazvano usisam dnevnu sobu, žena me napsuje što nisam i spavaću... a da sam kojim slučajem i spavaću, bilo bi što nisi opr'o kola. Ažurirao srkis - 21.Rujan/Sep.2011 u 13:59 |
|
|
|
|
![]() |
|
JOBAH
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2011 u 14:04 |
Vi ljudi lupetate non stop, ja sam samo rekao da ce se oporaviti za dva dana.. To je u svim vestima danas, slucajno je kurir u pitanju... Ne pravi se pametan Ažurirao JOBAH - 21.Rujan/Sep.2011 u 14:10 |
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2011 u 14:38 |
|
Pa to što se oporavio za noćni klub ne znači da se oporavio i za teniski meč
![]() Jbt... stvarno je isto cupkati uz muziku i igrati vrhunski tenis meč. E sad da je krenuo sa break-dance egzibicijama, možda bih i ja posumnjao ![]() A da se razumemo, uopšte ne tvrdim decidno bilo šta u vezi Noleta-Đoleta ili bilo koga drugog (je li mogao ili nije, ovo ili ono), samo kažem da se prvo malo promisli pre nego se iznese u javnost. |
|
|
|
|
![]() |
|
Babusnica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 02.Travanj/Apr.2006 Lokacija: Europe Status: Offline Points: 743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2011 u 16:13 |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |