| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Little Bit of Heaven (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Little Bit of Heaven (2011)Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2011 u 23:40 |
|
A Little Bit of Heaven (2011) Režija: Nicole Kassell Scenario: Gren Wells Žanr: Komedija, Drama, Romansa Država: SAD Jezik: Engleski Trajanje: 106 min Kate Hudson ... Marley Corbett Komedija o uspešnoj ženi otvorenih pogleda na svet koja saznaje da umire od raka, ali kada upozna "pravog" muškarca, opasnost od zaljubljivanja za nju postaje veća od opasnosti od umiranja. mm312 Ažurirao mahoni - 21.Rujan/Sep.2011 u 14:19 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2011 u 00:07 |
|
Upravo idem da pogledam ovo,mada sam napomenula već 100x da Lucy Punch ne mogu da smislim i skroz mi je antipaticna devojka ali morat cu da trpim
Koliko mi se ne gleda zbog nje,toliko mi se gleda zbog Gaela Garcíe ![]() Zahvaljujem se na prevodu ![]() Ažurirao Rea - 09.Rujan/Sep.2011 u 00:07 |
|
|
|
|
![]() |
|
ELLA090280
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Kolovoz/Aug.2011 Lokacija: Smisao zivota . Status: Offline Points: 513 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2011 u 23:35 |
|
I ja odoh pogledati film.Gleda mi se nesto romanticno.
Hvala za prevod. Mahoni,lijep sazetak filma. Ažurirao ELLA090280 - 12.Rujan/Sep.2011 u 23:36 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |