| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Miracle in the Rain (1956) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Miracle in the Rain (1956)Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2011 u 01:39 |
|
Miracle in the Rain (1956) Režija: Rudolph Maté Scenario: Ben Hecht Žanr: Drama Država: SAD Jezik: Engleski Trajanje: 108 min Jane Wyman ... Ruth Wood Drama iz perioda Drugog svetskog rata koja prati romansu usamljenog čoveka i žene koji se sreću jednog kišnog popodneva u Njujorku. Ona je sekretarica koja vodi jednoličan život koji se sveo na druženje sa jednom starom devojkom i staranje o depresivnoj majci koja ne može da preboli odlazak svog muža. On je vojnik iz Tenesija, veseo i pun poleta. Iako iz različitih sredina zaljubljuju se jedno u drugo. Vojnik odlazi u rat preko mora i gine, a devojka očajna počinje psihički da oboljeva. Prevod najavio strabon Ažurirao mahoni - 21.Rujan/Sep.2011 u 14:13 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2011 u 00:37 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |