| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rosemary's Baby (1968) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Rosemary's Baby (1968)Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2011 u 20:58 |
Rosemary's Baby (1968)Žanr: Drama, Horor, Misterija Režija: Roman Polanski Jezik: Engleski Uloge: Mia Farrow, John Cassavetes, Ruth Gordon, Sidney Blackmer, Maurice Evans Trajanje: 136 min Možda i najbolji horor film ikada snimljen, ova briljantna adaptacija bestselera Ajre Levina priča je o mladom i zaljubljenom paru u Njujorku koji očekuje svoje prvo dete. Kao i mnoge žene koje postaju majke po prvi put, Rozmari (Mija Farou) se oseća zbunjeno i prestrašeno. Njen suprug (Džon Kasavetes), ambiociozan i neuspešan glumac, sklapa ugovor sa đavolom da bi mu karijera bila uspešna... Režiser Roman Polanski je uspeo da dobije sjajnu glumačku ekipu. Rut Gordon je osvojila Oskara za svoju ulogu preterano brižne komšinice u ovom klasičnom horor trileru. Izvor: http://www.millennium-film.rs IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0063522/ TITLOVI |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Vojvoda Živojin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Kolovoz/Aug.2011 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 18 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2011 u 22:40 |
|
Filmčina u svakom aspektu.Obavezan materijal za svakog filmofila.
|
|
![]() |
|
dejdar78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 18.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2025 u 15:03 |
|
Odličan film. Odrađen striktno prema knjizi. Čitao i gledao.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2370 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2025 u 16:50 |
|
Ovo je i Džokijev omiljeni film, a čini mi se i redatelj.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2025 u 21:54 |
|
Je, to mi je bio efektan filmić finog ambijenta, iako to nisu moje teme, Polanski definitivno ne meni blizak kao autor, ne bakće mi se njegovim privatnim opsesijama, čak i manje negolli njegovim filmskim opusom.
Ma ovo gledao kao tinejdžer, ne sećam ga se detaljnije, pamtio dugo neku pesmičicu, da li dečiji hor kao muzičke teme, ja li otvaranja filma, daleko je sve to od mene sada, svakako tek hteo na silu da ispišem šta kao moram, samo da bih zapravo pitao šta je sa Joxom, ne vidim ga da cunja i zvoca temama a i ja sam tek usput tu trenutno, pa sam van toka. Joxaro, nedostaješ. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |