Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav iz Slovačke
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav iz Slovačke

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozdrav iz Slovačke
    Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2011 u 21:35
Dragi moji titlovci, evo mene u Slovačkoj Smile. Lepo je ovde ali mi fali sve šta sam imao kod kuće, a najviše internet  (sredićemo i to) sada trenutno koristim telefon da vam se javim a i to će da me košta, ali ipak da vam se javim ne mogu baš dugo da se zadržavam pa ovom prilikom pozdravljam i društvo u kavani bubba2 valjda je tamo pojeftinilo piće (čisto sumnjam) LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Puno pozdrava iz Slovačke.
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2011 u 22:05

E Fiko, pozdrav i tebi!

Lepo se provedi, valjda nisi radno tamo? Kako god, lepo proputuj pa nam se vrati.

Cim pre, tim bolje  

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2011 u 22:05
Poz, uživaj  i opusti se u Slovačkoj, uživaj, kavana nije skupa kad se dragi prijatelji časte.

Hvala na lijepom pozdravu, velika pusa.... uživaj  Heart

Ažurirao nikzilic - 05.Kolovoz/Aug.2011 u 22:06
Na vrh
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2011 u 22:17
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

E Fiko, pozdrav i tebi!

Lepo se provedi, valjda nisi radno tamo? Kako god, lepo proputuj pa nam se vrati.

Cim pre, tim bolje  

Na žalost radnoCry
Kako si ti kolega posle one saobraćajke?

Ažurirao fiko - 05.Kolovoz/Aug.2011 u 22:21
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 00:05

Hvala na pitanju, bice bolje.... vidam rane.

Neka je i radno, videces ipak malo sveta, a smesi se lova za novi komp, ha?
Ili za ferrari?

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 02:28
O brate, hvala na pozdravu i tome što nas nisi zaboravio. Čujemo se uskoro bez telefona.
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 09:37
Pozdrav i tebi Fiko,brzo nam se vrati...
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 14:15
Dobro se provedi, i nemoje se slučajno oženit tamo Wink
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 14:58

Lijepo se provedi 2bitange_i_princeza

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 15:42
Pozdrav kolega i tebi. Nije baš zgodno raditi u inostranstvu, ali valjda će i koja para više pasti. Biće valjda malo lakše kad se sredi taj internet.
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 19:50
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Hvala na pitanju, bice bolje.... vidam rane.

Neka je i radno, videces ipak malo sveta, a smesi se lova za novi komp, ha?
Ili za ferrari?

Ako ostane nešto kada kupim Ferrari biće i novi komp.
p.s. Ako se nekada nađete u Slovačkoj (ne znam za druge članice unije), NEMOJTE pušiti cigarete na otvorenim autobuskim stanicama, mene je to koštalo 10€.
Izgleda da mi ne skidaju internet u romingu pa mogu da sam na njemu stalnoThumbs Up.
Šta reći Telenor me oduševljava.
Pozdrav svima.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 22:04
Originalno postovano od strane fiko fiko piše:

Izgleda da mi ne skidaju internet u romingu pa mogu da sam na njemu stalnoThumbs Up.

Evo ti svežih informacija:

Naplata korišćenja usluge GPRS-a se vrši na osnovu količine prenetih podataka i roaming zone u kojoj se korisnik nalazi. Prenos podataka se tarifira tako što se početno zaokruživanje vrši na 5 KB, dok se nakon toga zaokružuje na 100 KB (po formuli 5 + 100 KB).
Slovačka
Orange Slovensko
Telefonica O2

Početnih
5 KB
Cena za 100 kB nakon početnih 5 kB
1
5,9 din
81,42 din

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2011 u 00:22
Proguglaćemo ti mi Fiko šta god ti treba dok ne dobiješ net LOL
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.