Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kill Bill: Vol. 1 (2003)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kill Bill: Vol. 1 (2003)

Kill Bill: Vol. 1

Kill Bill: Vol. 1 (2003)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Kill Bill 1

Godina:

2003

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

111 min

Režija:

Quentin Tarantino

Scenarij:

Quentin Tarantino
, Uma Thurman

Glavne uloge:

Uma Thurman
  >  The Bride
Vivica A. Fox
  >  Vernita Green
Daryl Hannah
  >  Elle Driver
Michael Madsen
  >  Budd
David Carradine
  >  Bill
Shin'ichi Chiba
  >  Hattori Hanzo
Lucy Liu
  >  O-Ren Ishii
Michael Bowen
  >  Buck
Julie Dreyfus
  >  Sofie Fatale
Yuki Kazamatsuri
  >  Proprietor
Jun Kunimura
  >  Boss Tanaka
Chiaki Kuriyama
  >  Gogo Yubari
Chia-Hui Liu
  >  Johnny Mo
Kenji Ohba
  >  Bald Guy (Sushi Shop) (as Kenji Oba)
Michael Parks
  >  Earl McGraw

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kill Bill: Vol. 1 (2003)
    Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 19:46

Kill Bill: Vol. 1 (2003)

Žanr: Akcija, Krimi, Triler

Režija: Quentin Tarantino

Jezik: Engleski, Japanski, Francuski

Uloge: Uma Thurman, Lucy Liu, Vivica A. Fox, Daryl Hannah, David Carradine, Michael Madsen

Trajanje: 111 min

Dvodelna borilačko-ljubavna šageti vestern saga “Kil Bil” jedan je od najznačajnihih svetskih filmova prethodne decenije. Film ukupno ima 9 poglavlja, a svako od njih predstavlja omaž jednom filmskom žanru, odnosno određenoj vrsti filmova-od akcionih filmova b produkcije sedamdesetih, preko špageti vesterna, dalekoistočnih borilačkih ‘sam protiv svih’ akcija do ljubavne melodrame.

Glavni lik-Mlada (u tumačenju Ume Turman)-je nekadašnji plaćeni ubica poznata pod nadimkom Crna Mamba. Ona u jednom trenutku odlučuje da prestane sa svojim ‘poslom’ i započinje miran porodični život na jugu Teksasa.

Ali, njenom šefu i ljubavniku Bilu se to nikako ne sviđa. On pronalazi Mladu i na dan njene svadbe, kada je Mlada već u poodmakloj trudnoći, upada i zajedno sa svojom ekipom ubica, koji svi imaju nadimke po zmijama otrovnicama, likvidira sve koji su se tu zatekli. Na kraju, Mladoj puca iz neposredne blizine u glavu.

Igrom slučaja, Mlada uspeva da preživi i nakon dosta vremena provedenih u komi, kreće u svoju nemilosrdnu i brutalnu osvetu…

U prvom delu, na njenom ‘meniju’ naći će se crnkinja iz predgrađa Vernita Grin i vođa kineske mafije O’Ren Iši, koje su zajedno sa Bilom učestvovale u masakru na njenoj svadbi u Teksasu.

Izvor: http://www.b92.net

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0266697/

TITLOVI

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2014 u 23:37
Inače nisam ljubitelj Tarantinovih filmova, ali ne znam kome ovaj film ne može da se ne svidi Smile Sviđa mi se što je urađen kombinacijom crno-bele tehnike i kolora i nekako "stripovski", sa naglašavanjem scena, boja i nečim što bih opisala kao karikiranje i preterivanje...
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
MiKi145 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MiKi145 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2024 u 13:59
Ja sam se kao mali plasio ovog filma (anime scena) i kasnije kad sam malo porastao odgledao ga opet bukvalno masterpiece nema sta najbolji Tarantinov sve je na mestu ni u jednom momentu nije dosadan. Prosto obozavam ovaj film :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.