Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bridesmaids (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bridesmaids (2011)

Bridesmaids

Bridesmaids (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Djeveruše

Godina:

2011

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

125 min

Režija:

Paul Feig

Scenarij:

Kristen Wiig
, Annie Mumolo

Glavne uloge:

Jill Clayburgh
  >  Annie's Mom
Steve Bannos
  >  Annie's Mistaken Husband
Terry Crews
  >  Boot Camp Instructor
Michael Hitchcock
  >  Don Cholodecki
Matt Lucas
  >  Gil
Maya Rudolph
  >  Lillian
Wendi McLendon-Covey
  >  Rita
Joe Nunez
  >  Oscar the Security Guard
Elaine Kao
  >  Jewelry Store Couple
Kristen Wiig
  >  Annie
Tom Yi
  >  Jewelry Store Couple
Kali Hawk
  >  Kahlua
Rebel Wilson
  >  Brynn
Greg Tuculescu
  >  Kevin
Ellie Kemper
  >  Becca

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bridesmaids (2011)
    Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2011 u 22:00
>> Bridesmaids (2011) / Deveruše <<

>> IMDb <<

>> Opis Filma: <<

Kristen Wiig predvodi glumačku ekipu kao Annie, kuma čiji se život okreće naglavačke dok predvodi svoju najbolju prijateljicu Lillian (Maya Rudolph) i grupu živahnih deveruša na divlju vožnju do ludog kamena.
Annien život je u haosu. Ali kada sazna da je njena dugogodišnja prijateljica Lillian verena, ona jednostavno mora da bude njena kuma. Iako nesrećna u ljubavi i bez prebijene pare, Annie se probija kroz skupe i bizarne rituale. Sa samo jednom šansom da sve bude savršeno, ona će pokazati Lillian i njenim deverušama koliko daleko može da se ide za nekog koga volite.

Žanr: Comedy

Režiser: Paul Feig

Glavne uloge: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne

Prevod filma << trenutno nema >>

Izvor teksta
rapidserbia.com

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2011 u 00:57

Film je preveden, titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2011 u 15:36
Ovo uopšte nije komedija... Film je jako gadan, tj. ima neke scene od kojih mi se smučilo... Meni se ne sviđa nimalo, kajem se što sam ga gledala... Nije izazvao nikakvu emociju kod mene sem gađenja... Ocena 3/10.
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
goooran View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goooran Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2011 u 16:03
Pogledaj The Change Up,još je gadniji film. Stvarno ne znam šta je sa holivudskim komedijama ove godine,kao da se takmiče ko će snimiti odvratniji film...
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2011 u 10:03
Chick flick satira o borbi dvaju djeveruša za naklonost mlade.Ostao sam prilično "paf" nakon odgledanog filma .U par navrata sam se zaista od srca nasmijao, bilo da je to toilet humor, bilo da je to onaj inteligentni verbalni humor (smiješne su posebno scene u avionu kada idu u Vegas),ali sa druge strane ima i iritantnih scena ,posebno sa glavnim likom i njezinim depresivnim epizodama ,kada bi ga najradije ugasio.

Sve u svemu valja pohvaliti rad i glumu Kristen Wiig koja je i sudjelovala u pisanju scenarija , a reference na ženski "Hangover" ili izokrenutu verziju "Seksa i Grada" su opravdane.

Ažurirao A2D2 - 05.Prosinac/Dec.2011 u 10:03
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
ELLA090280 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ELLA090280 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 06:17
moze proci kao plitka komedija,  kada ne ocekujete mnogo,...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.