Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Battleship (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Battleship (2012)

Battleship

Battleship (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2012

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler, avantura

Trajanje:

131 min

Režija:

Peter Berg

Scenarij:

Erich Hoeber
, Jon Hoeber

Glavne uloge:

Liam Neeson
  >  Admiral Shane
Peter MacNicol
  >  Secretary of Defense
Alexander Skarsgård
  >  Commander Stone Hopper
Tadanobu Asano
  >  Captain Yugi Nagata
Adam Godley
  >  Dr. Nogrady
Hamish Linklater
  >  Cal Zapata
Rico McClinton
  >  Captain Browley
Jesse Plemons
  >  Boatswain Mate Seaman Jimmy 'Ordy' Ord
Joji Yoshida
  >  Chief Engineer Hiroki
Jerry Ferrara
  >  Sampson JOOD Strodell
Yin Yu
  >  Chief Petty Officer Walter 'The Beast' Lynch
Rihanna
  >  Petty Officer Cora 'Weps' Raikes
Taylor Kitsch
  >  Lieutenant Alex Hopper
Brooklyn Decker
  >  Sam
Gregory D. Gadson
  >  Lieutenant Colonel Mick Canales

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Battleship (2012)
    Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2011 u 21:14

Battleship (2012)

Žanr: Akcija, SF

Režija: Peter Berg

Jezik: Engleski

Uloge: Liam Neeson, Alexander Skarsgård, Taylor Kitsch, Josh Pence, Brooklyn Decker, Rihanna

Datum premijere: 18. maj 2012. god.

Rihanna će glumiti u predstojećem naučnofantastičnom filmu o pomorskoj floti koja treba da zaštiti Zemlju od napada vanzemaljaca.
U filmu će glumiti i Alexander Skarsgård i Taylor Kitsch. Još uvek nije objavljeno kakvu će ulogu Rihanna imati.
Battleship je film zasnovan na istoimenoj društvenoj igri a premijera je zakazana za 18. maj 2012. godine.

Izvor: http://www.happynovisad.com

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1440129/

Ažurirao CSInvestigator - 28.Srpanj/Jul.2011 u 21:27
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2012 u 22:35
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2012 u 12:02
Lega, gledao si? Kakav je? Htedoh da vodim klinke u bioskop da gledamo na velikom platnu. Isplati se ili ne?
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2012 u 12:08
Ne bi on takvo što gledao... LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2012 u 12:13
Ne budi tako siguran, on mi uvek daje preporuke za filmove za peglanje LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2012 u 17:47
Nisam gledao. Do najbližeg kina imam 80 km. Recimo da mi je to izgovor.  LOL
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2012 u 18:09

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Lega, gledao si? Kakav je? Htedoh da vodim klinke u bioskop da gledamo na velikom platnu. Isplati se ili ne?

Bojana, ja sam ga baš malopre odgledao, i ne znam šta da napišem. Utisci su mi podeljeni i realno mi se više svideo npr. Get the Gringo 2012. (ta dva filma sam sad odgledao).

Odavno mi nije tako teško bilo da ocenim neki film. Ima dobre akcije, ali mi jednostavno nešto nedostaje. Ima previše "veličanja" amerike, što zna ponekad da bude neukusno (pa mi se čini da je to slučaj u ovom filmu). 

Tako da, iskreno ne znam da li je za preporuku gledanja u bioskopu - utisci su mi potpuno podeljeni.

p.s. ne znam da li će ovo da ti pomogne, ili odmogne. Confused

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 22.Svibanj/May.2012 u 18:11
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2012 u 11:06
Ma, ja od ovog filma očekujem koliko i od Tranformersa i Pravog čelika - samo puno "wow" scena i efekata. Ako je takav vodila bih klinke u bioskop da gledamo "wow" na velikom platnu, a ako ima puno scena koje nisu za malu decu ili puno priče (ne volim da im čitam niti previše prepričavam) da ipak izaberem crtić LOL

Na vrh
antun-letic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj antun-letic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 09:56
Baš mi se nesviđa.
Na vrh
antun-letic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj antun-letic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 09:56
Baš mi se nesviđa.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,232 sekundi.