| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Vow (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Vow (2012)Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2011 u 21:07 |
The Vow (2012)Žanr: Drama, Ljubavni
Režija: Michael Sucsy Jezik: Engleski Glumci: Rachel McAdams, Channing Tatum, Scott Speedman, Sam Neill Premijera: 10. februar 2012. godine Automobilska nesreća dovodi da Pejdž padne u komu i kada se probudi, gubi pamćenje. Njen muž, Leo, mora ponovo da osvoji njeno srce. Preuzeto sa: http://www.scoop.it IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1606389/ |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2012 u 06:08 |
|
prevod najavila Beca011 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Nela81
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2012 u 15:45 |
|
Romantična drama “I u dobru i u zlu” (The Vow) zauzela prvo mesto na Box Office listi posle samo jednog vikenda prikazivanja sa zarađenih $51 400 000 dolara širom sveta! Sveže venčani par se oporavlja posle saobraćajne nezgode zbog koje je supruga završila u komi. Kada se probudi sa ozbiljnim gubitkom pamćenja, njen suprug se trudi da ponovo osvoji njeno srce. Film “I u dobru i u zlu” urađen je po istinitom događaju i na iskren način govori o ljubavi i istrajnosti. Kao neizlečivi romantik, Čening Tejtum je bio oduševljen što scenario govori o spašavanju velike ljubavi: “Zaljubljivanje je lako, dok zajednički život i drugi svakodnevni izazovi predstavljaju onaj teži deo. Priča o Liju i Pejdž se zasniva na tome koliko su ispunjeni dok su zajedno, na koji način sazrevaju i prevazilaze velike prepreke sa kojima se susreću.” Glavne uloge tumače: Rejčel Mekadams, Čening Tejtum, Sem Nil i Skot Spidman. Režija: Michael Sucsy http://www.svetplus.com |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2012 u 16:16 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Svibanj/May.2012 u 02:22 |
|
Film nije loš, onako, simpatičan je... Rejčel je odlična, a Čening, kao i uvek, ne daj Bože
Izgleda kao tupan, ponaša se kao tupan, ima gestikulaciju kao tupan, a i kad progovori smrkne mi se... A tek frizura Za nešto drugo može da prođe, ali za glumu nikako Lepo sam ubila vreme, ali već sutra ću da zaboravim film verovatno... Nije ostavio neki crash, boom utisak ![]() P.S. Što se prevoda tiče, hvala sean12, znam da je rađeno na sluh, ali titl jednostavno plače za doradom... Ima dosta promašenih značenja što me je izuzetno nerviralo tokom filma... Bilo bi lepo kad bi ga doradio... Pozdrav |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |