Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anonymous (I) (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Anonymous (I) (2011)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Anonymous (I) (2011)
    Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2011 u 20:08

Anonymous (2011)

Žanr: Drama

Režija: Roland Emmerich

Jezik: Engleski

Uloge: Jamie Campbell Bower, David Thewlis, Rhys Ifans, Vanessa Redgrave

Premijera: 28. oktobar

Radnja filma smeštena je u politički uzburkanonoj elizabetanskoj Engleskoj i obrađuje pitanje koje vekovima zaokuplja najveće umove sveta. Još od Marka Tvena i Čarlsa Dikensa, preko Henrija Džejmsa i Sigmunda Frojda, postavlja se pitanje ko je autor drama koje potpisuje Vilijem Šekspir.

Stručnjaci su raspravljali, o tome su pisane brojne knjige, a naučnici su posvećivali svoje živote kako bi dokazali ili osporili tezu o tome ko je najveće ime engleske književnosti. „Anonimus“ daje jedan od mogućih odgovora, fokusirajući se na vreme prepuno političkih intriga, tajnih romansi na dvoru, plemića gladnih moći, koje je javno izlagano na najneverovatnijem mestu: londonskoj pozornici.

Prezeto sa: http://www.svetplus.com

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1521197/

Ažurirao Movie Master - 23.Srpanj/Jul.2014 u 13:12
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2012 u 12:56

prevod najavio Sherlock95 Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.