Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - War of the Worlds
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

War of the Worlds

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: War of the Worlds
    Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2005 u 21:47
Jeste gledali film, čuo sam da je dobar a i puno je zaradio, jel tko ima na divx-u il DVD-u.
Na vrh
baldur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baldur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2005 u 22:33
onda mora da je dobar kad je puno zaradio
questions are a burden and answers are prison for oneself
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2005 u 01:33
i ja sam čuo da je dobar, mislim ga ovaj tjedan naručit kod amstela
--ChainGang Soldier--
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2005 u 14:24

Film je prva liga

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2005 u 15:49
o čem se radi osim o ratu ejlijena i ljudi , koja je tema, malo pobliže?
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2005 u 19:04
ja sam ga nabavio...

Na vrh
Tomislav View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tomislav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2005 u 22:41
Još jedno razočaranje. Ni Spielberg više nije nešto. Npr padne avion, uništi se cijelo naselje,...ma totalno rasulo, a jedino Tom Cruisov auto netaknut. Ni staklo na retrovizoru nije napuklo. Ma loše. Ili na primjer, da od svih ljudi koji su pobjegli od kuće od straha, baš da su njegova bivša i njeni ostali doma i čekali da oni dođu?!? Ili kad je počela invazija da baš svaka kuća u naselju ima obješenu američku zastavu?!? Ma da.

Sve u sve, ništ posebno.
No opet, bolji je od mr i mrs smith.
Na vrh
baldur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baldur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2005 u 23:19
od tih filmova koji se vrte u kinima (mainstream) nisam vidio dobar film od negdje kraja osamdesetih godina kad su opet pustali stare Star Wars-e.

Ažurirao baldur
questions are a burden and answers are prison for oneself
Na vrh
Pasha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pasha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2005 u 14:58
ovaj e najgrdiot film do sega , go gledav vcera , ama nikakov vi preporacuvam da ne go zemate
Pasha
Na vrh
Sa'angreal View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2005 u 00:33
sigurno ce dobiti zlatnu malinu za najgori film

Na vrh
Dante View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2005 u 10:00
Dokler Nebo DVD-ja nebo nobenega dobrega RIPA,počakati bo potrebno,da bo prišelDVD,potem pa bo vredu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.