Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Source Code (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Source Code (2011)

Source Code

Source Code (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Izvorni kod

Godina:

2011

Žanr:

drama, misterij, akcija, ljubavni, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

93 min

Režija:

Duncan Jones

Scenarij:

Ben Ripley

Glavne uloge:

Cas Anvar
  >  Hazmi
Susan Bain
  >  Nurse
Anne Day-Jones
  >  Office Manager
Vera Farmiga
  >  Colleen Goodwin
Jake Gyllenhaal
  >  Colter Stevens
Paula Jean Hixson
  >  Coffee Mug Lady
Gordon Masten
  >  Conductor
Craig Thomas
  >  Gold Watch Executive
Lincoln Ward
  >  Minister Sudoku
Jeffrey Wright
  >  Dr. Rutledge
Russell Peters
  >  Max Denoff
James A. Woods
  >  Aviator Glasses Guy
Michelle Monaghan
  >  Christina Warren
Albert Kwan
  >  Soda Can Guy
Clarice Byrne
  >  Secretary
Michael Arden
  >  Derek Frost
Brent Skagford
  >  George Troxel
Kyle Gatehouse
  >  College Student

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Source Code (2011)
    Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2011 u 12:51

Source Code (2011)

Žanr: Akcija, Misterija, Ljubavni

Režija: Duncan Jones

Scenario: Ben Ripley

Producenti
: Mark Gordon, Philippe Rousselet, Jordan Wynn

Jezik: Engleski

Uloge: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga

Trajanje: 93 min

Kapetan Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) budi se u telu nepoznatog čoveka. Tako otkriva da je deo misije koja ima za cilj da otkrije bombaša u čikaškom gradskom prevozu. U zadatku, koji se razlikuje od svih koje je ikada imao, Stevens shvata da je i deo vladinog tajnog eksperimenta pod nazivom „osam minuta". To je program koji mu omogućava da preuzme identitet drugog čoveka, u poslednjih osam minuta njegovog života. Kada njegova meta počne da preti da će ubiti milione ljudi u centru Čikaga, Colter iznova i iznova preuzima identitete i proživljava živote, svaki put skupljajući više tragova, sve dok ne reši misteriju i spreči sledeći napad.

Prezeto sa: http://www.yellowcab.rs

IMDB:http://www.imdb.com/title/tt0945513/

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
carolinak View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj carolinak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2011 u 18:00
najavljujem prevod za ovaj film
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2011 u 12:59
Source Code (2011) 7,9/10

Posle The Adjustment Bureau (2011), još jedno prijatno iznenađenje iz "Holivudske kuhinje". Zanimljiva tema i fina režija potpuno neutrališu neizbežnu dozu patetike i urnebesno tupav izraz lica, kroz ceo film, glavnog nam glumca Jake Gyllenhaala. Žanrovski sličan "Agentima sudbine" sa još dodatnom dozom trilera, "Izvorni kod" je film koji će vam držati pažnju i terati vas na razmišljanje "Ko je...?". Ono što bih podveo pod spoiler [spoiler]je da terorista ovde nije ni musliman, ni Srbin, ni Rus nego glavom i bradom Amerikanac. Preokret, zar ne? [spoiler]
U kratkom roku odgledah dve SF ljubavne drame, koliko god kontroverzno to izgledalo, bar za ovaj. Iako naizgled ni lj od "ljubavne" ovde se priča itekako vrti oko "ženske", koje da nije bilo, pitanje je kako bi se i naš "junak" ponašao... I jedan savet, nemojte na kraju filma da postavljate pitanja: "A kako sad on ...?". Ima nelogičnosti, ali se jednostavno opustite, odgledajte i sutradan izaberite, recimo, Hangover 2 kao novu projekciju .
Sasvim solidna preporuka.

Ažurirao darije - 13.Lipanj/Jun.2011 u 13:00
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2011 u 13:08
Samo da je još malo više akcije, bio bi još bolji, ali mi je svejedno odličan i zato sam i dao ocjenu 9/10
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2011 u 13:47
Već napisah u Dnevniku - prava laganica za jedno ugodno i opušteno popodne.
Ima lepu priču da vam drži pažnju, ima lepu devojku da momcima drži pažnjuLOL za devojke pažnja neće biti usmerena na glumca koliko na samu priču (valjda će u sledećem deljenju i nama bolje karte bitiLOL)
U svakom slučaju, ništa spetakularno, ništa "woooow", ali definitivno ide preporuka za lepo, opuštajuće i prijatno popodne (naravno, ako ne želite lepo, opušteno popodne onda pogledajte i nervirajte se zbog nelogičnosti i rupa LOLLOLLOL)
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2011 u 15:03
Meni je nekad zanimljivije čitati tvoje nazovimo recenzije filmova nego gledati sam film...  LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2011 u 00:02
Uglavnom se slažem sa Bojanom, samo smatram da priča uglavnom drži pažnju, meni su odlutale misli 2, 3 puta... Glumica lepa, glumac solidnog izgleda... Znači, kao što Boja reče ništa specijalno... Ja sam se razočarala, očekivala sam neki "bum" kao što je bio Inception, 12 monkeys, Donnie Darko, The jacket, The butterfly effect, Groundhog day, Back to the future... U odnosu na te filmove (njih sam generalno povezala pošto imaju veze sa vremenskim "neprilikama", paralelnim stvarnostima i slično), Source code zaslužuje jedva neku prolaznu ocenu... Ali u moru današnjih glupih filmova, malo je jači od proseka.... Smile
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2011 u 22:52
Film drži pažnju to je sigurno. Volim ovakve filmove sa paralelnim stvarnostima (ili whole new world kako je glavni lik rekao), prijateno iznenađenje. Malo je konfuzan, što mi se sviđa, ostavlja te da razmišljaš. Treba ovo pogledati.

9/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.