Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MC Sirius
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MC Sirius

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
MC SIRIUS View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MC SIRIUS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MC Sirius
    Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 11:33

Da se predstavim, kakav je i redWink

Po struci sam diplomirani producent. Bavim se scenskim delatnostima i filmom, profesionalno. U pripremi mi je knjiga ''Kalibar 35'' u kojoj se bavim prikazom i analizom ratnog filma. Bio sam član stručnog žirija savremenog ratnog i patriotskog filma ''Volokolamski rubež'' u Rusiji, 2007. godine. Ako neko od vas dolazi na MyCity ili na njegov vojni deo , videće da sam tamo supermoderator i jedan od osnivača vojnog foruma. Tečno govorim i pišem ruski. Nadam se da ću se ovde zadržati i dati svoj doprinos,  u skladu sa vašom zainteresovanošću i aktivnošću. Srdačan pozdrav!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 11:41
Veliki pozdrav kolega i dobrodošao. Tvoje znanje ruskog ćemo sigurno iskoristiti , čak sam siguran da je pre par dana jednom kolegi prevodiocu "zapeo" jedan prevod baš zbog ruskih delova.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 11:46
dobrodosli
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 11:51
dobrodosli dobrodosli 
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 11:58
dobrodoslidobrodoslidobrodosli
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 12:05
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 12:12
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli dobrodosli

Vaša reputacija vas je prestigla Wink i neki od nas znaju da ste (između ostalog) "tata-mata" za ruske ratne filmove i izuzetno svestran čovek Smile Zadovoljstvo mi je što ste postali član i našeg foruma. Smile

A posebno sam srećna što vam se šef prvi javio, da ne prekida naš pozdravni vozić LOL Odmah da znate, pravi je partibrejker LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
MC SIRIUS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MC SIRIUS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 12:22
=
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli dobrodosli

Vaša reputacija vas je prestigla Wink i neki od nas znaju da ste (između ostalog) "tata-mata" za ruske ratne filmove i izuzetno svestran čovek Smile Zadovoljstvo mi je što ste postali član i našeg foruma. Smile

A posebno sam srećna što vam se šef prvi javio, da ne prekida naš pozdravni vozić LOL Odmah da znate, pravi je partibrejker LOLLOLLOL

Хвала! А мене је обрадовла брза реакција чланства. То ће рећи - на овом форуму се не хвата паучина...Clap

Само да ја проверим и проучим како овде функционишу ствари, ето мене...

ПС

Ако некоме треба, имам руске речнике у електронској форми. Посебно сам поносан на руски војни речник који је код нас објаљен 1946. године. Он је драгоцен стога што се сви термини у раним руским филмовима , сниманим после Другог св. рата, појављују управу у њему. Помало је архаичан (не постоје речи као што су компјутер, сателити и сличнеSmile) али је за војну терминологију савршен. Дакле, ако неко има проблеме с неком речју, ту сам да припомогнем...а могу и да окачим линк на коме сам већ писао о хомонимским речима у руском и нашем језику. У сваком случају, ту сам, па ћемо се дружити. Одох да по десети пут реплицирам на приказ филма ''Цитадела''....Тај филм заслужује пет доктората...Big smile

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 12:30
Originalno postovano od strane MC SIRIUS MC SIRIUS piše:

Само да ја проверим и проучим како овде функционишу ствари, ето мене...

Samo polako. Tu smo da pomognemo, ako negde zapne Smile

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 12:34
Dve stvari odmah na početku: mi smo EX YU forum i sajt, pa tako ovde ima ljudi koji ne razumeju ćirilicu. Zbog toga te molim da postove pišeš latinicom ili, što bi bilo gubljenje vremena, i jednim i drugim pismom.

I druga, ona bitnija: ne obraćaj pažnju na ove "voziće" i ove "zajebante" ovde. To su obični spameri i slobodno ih ignoriši.

Na vrh
Damilica26 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Damilica26 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 13:22
Originalno postovano od strane darije darije piše:

I druga, ona bitnija: ne obraćaj pažnju na ove "voziće" i ove "zajebante" ovde. To su obični spameri i slobodno ih ignoriši.

E, sad... Darije!!!bebinjo4-eri!!!???
Mi smo drugari koji žele dobrodošlicu ljudima... na drugačiji način!drugariili bubba2...
Tako da:

dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli...

p.s. Dobrodošao drugar.

Ažurirao Damilica26 - 04.Srpanj/Jul.2011 u 13:22
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 13:26

Da ti nije onih 21000 postova u profilu možda bi ti čovek i poverovao LOLLOLLOL

Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 13:38
dobrodosli dobrodosli dobrodosli dobrodosli dobrodosli
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 13:59
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
MC SIRIUS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MC SIRIUS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 14:15

Dve stvari odmah na početku: mi smo EX YU forum i sajt, pa tako ovde ima ljudi koji ne razumeju ćirilicu. Zbog toga te molim da postove pišeš latinicom ili, što bi bilo gubljenje vremena, i jednim i drugim pismom.

Nikakv problem. Meni je svejedno, kucam podjednako brzo i latično i ćirilično pismo. A što se ''dočeka'' tiče, bolje vas našao...Doći ćete vi kod mene, ma MC, tamo ima slična procedura za rookie Smile Hvala svima na rečima dobrodošlice.

Na vrh
Lucky10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2011 u 12:03
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
moravac06 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj moravac06 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2011 u 10:51
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.