Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Za Administratore - Pitanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Za Administratore - Pitanje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Za Administratore - Pitanje
    Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2005 u 12:11
Da li autor topica ima određena prava kao npr. ograničiti/zabraniti pristup tj postanje određenom članu u svojim topicima? Smatram da bi autor trebao imati neka prava kao naprimjer gore navedeno. Na primjer da se uputi administratora pri pokretanju topica da postove tog člana briše ili da se nekaj isprogramira da se pri postavljanju topica odaberu članovi koji nemaju dozvolu postanja u tom topicu. Mislim da bi to bilo ok.
Hvala
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Zoxi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zoxi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2005 u 14:13
Zasto mi stalno izbacuje prozor za username i password pri otvaranju svake stranice a nece da prihvati moje podatke
Zox
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2005 u 14:32

To je zato sto se neke slike foruma izvlace iz cgi-bin foldera a to folderu je zabranjen anonymus pristup.

Sredit cu to tokom dana.

Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2005 u 17:48
Sredjeno
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Blade View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blade Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2005 u 21:31
Zanima me sto je bilo. Negdje mijesec dana sam isprobavao uc na forum ali je pisalo da je ukinut. Jel to sredeno sad sve i jel ce sad nadalje bit sve normalno??
DBZ Rules
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,094 sekundi.