Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Webmasteru
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Webmasteru

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
leonitabeni View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonitabeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Webmasteru
    Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2004 u 00:58

Ja bih molio ako je moguce da stavimo i albanske prevode ovde jer ova sranica je super

Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2004 u 16:51
jel ovaj hugo normalan s tim desetim put "kako si"? vec sam pomislio da je to neka umjetna inteligencija na internetu (na hrv. i koju testiraju tu na forumu  da vide oce li ljudi skuziti da je to bot ili nece)
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2004 u 16:54

Originalno postovano od strane Mickey8 Mickey8 piše:

jel ovaj hugo normalan s tim desetim put "kako si"? vec sam pomislio da je to neka umjetna inteligencija na internetu (na hrv. i koju testiraju tu na forumu  da vide oce li ljudi skuziti da je to bot ili nece)

Tko se slaže samnom da se ti postovi trebaju obrisati??

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2004 u 16:56

Krivo sam formulirao post; Htio sam reè da se slažem s MIckeyem i da sam za brisanje Hugovih postova!

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2004 u 20:31
Ja nisam za to! Time bi napravili korak nazad u komunizam kad su ogranièavali slobodu govora. Neka piše èovo šta oèe!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2004 u 20:33
Al je ovo jadno ispalo! Ali uglavnom mislim da imam pravo!
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2004 u 20:36
Nek pise kaj oce,al ne kuzim kaj tak nabija postove
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 00:22

Isprièavam se svima zato što sam pisao gluposti

Neka brišu i ovo, ali moram se isprièati

Neæe se ponoviti

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 17:09
Mogo si jednostavno postavit temu i napisat da se svima ispricava a ne ovak opet nabijas postove posto si groupie i kaj sad oces senior
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 17:12

Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Ja nisam za to! Time bi napravili korak nazad u komunizam kad su ogranièavali slobodu govora. Neka piše èovo šta oèe!

znaci mozemo jedni drugima mater psovati

jel tako zamisljas demokraciju

Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 17:25

glupo je da se svadjate o tome, kad komunizam nemoze postojati u idealnom obliku, jedino u iskvarenom koji je gori od demokracije. da smo roboti, onda bi komunizam imao smisla, jer ako 10000 ljudi  vjeruje u komunizam a jedan ne, sve pada u vodu, i dolazi do rasula. nijedna funkcionalna drzava ne bazira se na komunizmu

bap!

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 17:54

ja se ne svaðam

èovjek zamišlja demokraciju: može svak reæi šta oæe

a ja ga fino pitam smijemo li jedni drugimam majku psovati

ako sam koga uvrijedio neka admin obriše moje postove

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 18:15
Mene nisi ak te uvrijedim psuj mi sve osim majke
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 19:26
jedini problem u komunizmu jesu ljudi koji ga neznaju dobro postaviti,tito je dobro krenuo al su se idioti poput milosevica i tudmana morali umjesat i preseravat i tak sve sje...
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 22:35
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

znaci mozemo jedni drugima mater psovati

jel tako zamisljas demokraciju

Kako bi moj jedan pajdo rekao: Bravo, kolega, bravo!!!

Ako ti slobodnu govora shvaèaš samo kako slobodu za psovanjem, preporuèit æu ti par dobrih knjiga pa èitaj o demokraciji! I inaèe, komunizam je u teoriji jako dobar sustav. Zamislite, svi imaju koliko im treba, svako ima posao,... A to kako je on prakticiran, to nije to!

Na vrh
leonitabeni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonitabeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 00:17
Ma hajde ljudi sta vam je ja sam pitao webmastera nesto
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 00:59
A kaj vi velite na to da cijeli ovaj topic obrišemo????
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.