Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koji je najbolji p2p program?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Koji je najbolji p2p program?

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
baldur View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baldur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Koji je najbolji p2p program?
    Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2005 u 00:13
?
questions are a burden and answers are prison for oneself
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2005 u 10:07
Limewire
Na vrh
kovca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kovca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2005 u 12:52
dc++ definitivno
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2005 u 20:23
kako kome...

meni je emule najbolji...
Na vrh
domy007 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domy007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2005 u 21:19
usenext

Balkan Mafia | Hrvatski GTA SA MP RPG Server | IP: 85.17.200.148:7783
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2005 u 21:20
***em ja i šerazu i gnutelu i dc++ evo 20 dana mi stoje neki filmovi na 80%  
Na vrh
kovca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kovca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2005 u 10:07
a jes probo SERACH FOR ALTERNATES, konkretno mislim na dc++

Ažurirao kovca
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2005 u 12:34
DC++ rules
To sam ja...
Na vrh
BasMar87 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2005 u 16:27
Kombiranjem puno p2p programa može se stvarno dobro cuclati sa neta....evo ja kombiniram emule,shareazu i dc++.Shareazu večinom koristim kad skidam torrente,emule kad nešto ostavljam preko noći a dc++ kad tražim nešto doista rijetko(neke ep-ove i albumice...)
Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2005 u 19:55
definitivno je bearshare najbolji 
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2005 u 20:33

eMule definitivno jer ima mogućnost nastavljanja downloada nakon prekida....

skarahas
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2005 u 21:30
Originalno postovano od strane skarahas skarahas piše:

a sta mislis da dc nema ???ovo je provala godine

traxdata888@hotmail.com
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2005 u 00:05
dc++ ili oDC
Razloga je puno al meni najvažniji je ako ti neko prekine vezu par puta automatski je baniran sa huba. I može se naći SVE. Naprimjer, našao sam crtić justice friends
Na vrh
kovca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kovca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2005 u 10:47
da na dc++ ili oDC il MDC++ može da se nađe bukvalno sve....ja sam našao Transformesrse I serijal
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2005 u 01:29
ja koristim exeem stvarno mi je odličan
--ChainGang Soldier--
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2005 u 13:40
meni je DC++ definitivno najbolji, skidaš neki file od jednog usera pa ako ode off nađeš alternativu pa nastaviš a ako gledaš od koga skidaš tj s kakvom je vezom tvoja žrtva onda ti je brzina stalno na max, i ne trga ti živce, a i pošto sam koristio dosta p2p programa na DC++ - u imam najviše finishiranih downloadova....ukusi i iskustva su različita pa se neki možda neće složit samnom, ali eto...
Na vrh
gorivoje View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gorivoje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2005 u 15:43

Warez- je definitivno najbolji za strane filmove

Na vrh
kovca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kovca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2005 u 20:59
Originalno postovano od strane X Zero X Zero piše:

ja koristim exeem stvarno mi je odličan

e skinuo sam sad exeem sa neta i nista mi nije jeasno...jel treba neka poesevanja ili sam ja toliko glup pa nevidim da mi je sve na dlanu
Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2005 u 00:38
Originalno postovano od strane zoltan zoltan piše:

Originalno postovano od strane skarahas skarahas piše:

a sta mislis da dc nema ???ovo je provala godine

..ako ti je ovo provala i još godine onda je tebe lako usrećiti momče..poznavao sam jednog sličnog iz Popovače porijeklom...

...naravno da nisam mislio da d+ nema tu mogućnost i rekao sam svoje mišljenje i to je i tema ovog posta..tebi očito je tema nešto drugo..no vrati se malo unatrag i vidi što kaže @komunjara:

"***em ja i šerazu i gnutelu i dc++ evo 20 dana mi stoje neki filmovi na 80%"

i ja mu se pridružujem zbog identitčnih problema.

skarahas
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2005 u 01:01
Nebi se štel mešati al ak ti je toliko stalo do tih filmova koji stoje na 80% imaš već toliko puta na ovom topicu opjevanu opciju search for alternates. E da, i slažem se sa zoltanom o provali godine

Koristio sam valjda sve P2P programe i mislim da je DC++ odnosno oDC daaaleko najbolji. Tek negdje na pola puta do njega bearshare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.