| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
South of the Border (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: South of the Border (2009)Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2011 u 15:42 |
|
South of the border (2009)
http://www.imdb.com/title/tt1337137/
Režija: Oliver Stone
Dok se u Južnoj Americi odvija revolucija, ostatak sveta ostaje u neznanju.
Ažurirao Kneginja - 26.Lipanj/Jun.2011 u 19:13 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 16:57 |
|
Da ne otvaram posebnu temu...
Gde će kruška da padne, nego ispod kruške. Sin Olivera Stouna se preobratio u islam. I to u Iranu. I to sad kad sve strane zveckaju oružijem. http://www.reuters.com/article/2012/02/16/us-seanstone-idUSTRE81D1U420120216 Ažurirao ghostwheel - 17.Veljaca/Feb.2012 u 16:59 |
|
|
Come on, you apes. You want to live forever?
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2018 u 04:47 |
|
Stoun je u svom maniru uradio još jedan odličan dokumentarac. Opet su mu sagovornici "diktatori" od kojih mu je jedan ponudio pored kompletnog smeštaja i avionsku kartu. Bio je to polojni Čavez koji je imao tu čast da ga prati na njegovoj ekskurziji u "dvorištu sjedinjenih država". Čika Oliver je došao i uz #ja njemu reč, on meni reč" započeo svoje putešestvije. Susreo se sa raznim ljudima koje su uspešno satanizovali zapadni mediji. Moglo im se zbog medijske blokade koja se i danas oseća. Da ne dužim, čika Oliver je snimio dobar i zanimljiv dokumebtarac koji je za pamćenje ne samo zbog nekih nezaboravnih scena već i zbog sadržaja. Na primer, scena u kojoj je z Biliviji navalio na lišće koke kao mutav na telefon. Tu je i legendarna anegdota u kojoj Čavez u ujedinjenim nacijama za govornicom detektuje i opisuje sotonu. Sve u svemu, čika Oliver nije podbacio. Po ko zna koji put uspeo je da iskombinuje zabavu i učenje. Najbolje se uči kroz igru a on je majstor u obe kategorije.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |