| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jigoku kôshien aka Battlefield Baseball (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jigoku kôshien aka Battlefield Baseball (2003)Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 22:49 |
|
Originalni naslov : Jigoku Kôshien (2003) Alternativni naslov: Battlefield Baseball (2003) Jezik: Japanski Režiser: Yûdai Yamaguchi Glumci: Tak Sakaguchi - Yakyû Jubei Atsushi Itô - Megane Hideo Sakaki - Hôichi Shôichirô Masumoto - Umpire Alex Revan - Blaster Kanae Uotani - Young mother Žanr: Akcija / Komedija / Horror ![]() Lična ocena: 8.5/10 ********** ********** ********** ![]() Radnja i tematika filma;![]() ![]() Film rađen po mangi, pun humora i ne preterane logičnosti. Likovi su kostimirani po uzoru na strip, nisu poput moćnih rendžera da nose lateks i steznike za jajca da im ne iskaču kada rade ''morfin'' time. Nisam čitao mangu niti me preterano zanima, ali film je vrlo dobar i svako kome se svideo film poput Riki-Oh: The Story of Ricky (1991) aka japanski Hulk, onda ovo nemoj nikako nikako da propustite. ********* ********** ********** -SLIKE-![]() Pouke filma: ![]() 1) Imati gorilu u ekipi nije garant pobede. 4) Ljudi sa onoga sveta udaraju posvete na sportske rekvizite.2) Kada se deca dobacuju loptom sa ocem, ljudi stradaju. 3) Super bacanje može da zaustavi samo Super rukavica. 5) Ako igrači oba tima završe mrtvi na terenu, rezultat je nerešen. 6) Ovde ljudi podmeštaju dupe jedni za druge... bukvalno... 7) Mame koje mrze bejzbol se šetaju sa macolom u džepu... 8) Ko ne sluša mamu, biće zatvoren u kavez... čitavog života! 9) Duga kosa i prljava uniforma je simbol heroja. 10) Kiborzi rade po sistemu sata sa kukavicom... Kad odzvoni 12 časova, postaju ranjivi! 11) Kada osvojiš državnu titulu u bejzbolu, imaš predispoziciju za osvajanje sveta... 12) Napucavanje malog kinca na terenu vredi 12 poena. 13) Sudar 2 palice pravi zvuk pumparice iz igre Doom 3. 14) Pouka filma je, deco... klonite se alkohola. 15) Usavršili ste udarac tek kada lopta eksplodira kao granata. ![]() ********** ********** ********** Eksterne informacije: ![]() ~Trailer ~ ~Imdb~ *Sve osim ''Eksternih informacija'' je lični pregled filma* ********** ********** ********** Ažurirao Kampfar - 23.Lipanj/Jun.2011 u 22:50 |
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 22:59 |
|
Ja sam se pišao od smjeha odmah na početku filma... kad je Jubei došao u školu i kad je pao prvi fight
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 23:02 |
|
Ma ovaj film je neverovatan... Humor, fajt kadrovi... I jbt. koja sve ideja... precrkao sam od smeha, vec me dva dana stomak boli kada pustim neke scene
![]() Zombi ekipa je isto fenomenalno odradjena ... Sjajni kostimi i varijaitet.Ažurirao Kampfar - 23.Lipanj/Jun.2011 u 23:03 |
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 23:15 |
|
Banćo mi je isto dobar lik iz filma... svaki put kad pogine je neko drugi
Ažurirao Salvador - 23.Lipanj/Jun.2011 u 23:16 |
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 23:21 |
|
Taj mi uopšte nije jasan
... Tipa, nije bitno kako, bitno da se on vraća ![]() Ili lik što gleda utakmice? ![]() Možda je to u stripu jasnije, ali ima mnogo kriminalnih scena... dobro je što su se potrudili da svakog lika predstave drugačije. Raznovrsnost se oseća, smeha na tone. Od mene preporuka svima koji imaju osećaj za humor istočnog bloka. |
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 23:27 |
|
Da, onaj pijanac što gleda utakmice pa i one chearleadersice (čobanice)
![]() Stvarno su odradili likove fenomenalno ![]() Od mene isto preporuka. P.S. Pogledajte sa frendom ili članom obitelji jer mislim da je još bolji ugođaj.Meni je skoro pa žao da ga nisam s nekim gledao
![]() Ažurirao Salvador - 23.Lipanj/Jun.2011 u 23:35 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |