| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Falling Skies (2011) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Falling Skies (2011)Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:29 |
||
|
Falling Skies, novi SF-a Stevena Spielberga kreće za tri mjeseca, a da vas zabave u međuvremenu, evo nekoliko (relativno friških) najava. Začudo, TNT se nije sramio prikazati dosta vanzemaljsko-invazijske akcije. Prema najavama, serija izgleda kao V, kad bi se Visitori više bavili samom invazijom, nego spletkarenjem, spolnim općenjem sa ljudima i potragom za ljudskom dušom. Mi se samo nadamo da će Falling Skies biti pametnije osmišljen i napisan, jer V-jeve epizode djeluju kao da su napisane na scenarističkim vikend-radionicama. U osnovnoj školi. Dakle, drugi ovogodišnji Spielbergov SF – zapravo prvi, pošto je Terra Nova odgođena – bavi se događajima šest mjeseci nakon vanzemaljske invazije na Zemlju. Seriju producira Spielbergov studio DreamWorks, a ukoliko ćemo suditi po najavama, CGI-ja, ganjanja vanzemaljaca i velikih brodova nad razrušenom Zemljom neće nedostajati. Noah Wyle i Moon Bloodgood u glavnim su ulogama. Za razliku od Terra Nove, ovdje je Spielberg potpisan kao su-kreator, a po najavama, ovo izgleda kao nešto što bi on napravio. Premijera je na rasporedu 19. lipnja uz dvosatnu epizodu. Trailer, kratki clip sa Vulturea te TV reklame u nastavku: http://videos.nymag.com/video/Vulture-Exclusive-Spielbergs-Fa IMDB Ostale televizijske promo reklame manje-više sadrže isti materijal iz trailera, a najavljuju priču iz pogleda par različitih likova: Krešimir Vinšćak serijala.com Ažurirao titlovi.com - 21.Lipanj/Jun.2014 u 17:19 |
|||
![]() |
|||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2011 u 04:27 |
||
|
Prevode serije je najavio zkarlov
|
|||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|||
![]() |
|||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2011 u 09:38 |
||
|
Još 7 dana
|
|||
![]() |
|||
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2011 u 12:18 |
||
|
Danas je premijera novog SF spektakla - Falling Skies!
Premijera će istovremeno biti u 75 zemalja. Seriju prikazuje TNT u SAD-u. A u Evropi će se prikazivati u Nemačkoj, Velikoj Britaniji i Španiji.
|
|||
![]() |
|||
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2011 u 22:48 |
||
|
Dobre reakcije na seriju.
Sve o rejtingu Falling Skies-a ovde...
|
|||
![]() |
|||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2011 u 21:03 |
||
|
Klasična priča o preživjelima... koja dosta podsjeća na serije kao što su Battlestar Galactica, Jericho, The Walking Dead.
Pilot je ok, zadovoljan sam, ali nadam se da će to biti i malo bolje. Dobar balans drame i akcije sa dosta solidnim CGI efektima. Meche i Skitterse nisu baš precizno objasnili, ali nadam se da će to napraviti u epizodama koje nadolaze, a i neki flešbek u prošlost bi bio poželjan da vidimo kako se to sve odvijalo.
![]() Ažurirao Salvador - 22.Lipanj/Jun.2011 u 21:08 |
|||
![]() |
|||
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2011 u 22:03 |
||
|
Malo me nervira to sto nisu poklonili previse paznje detaljima. Nekako su zbrzili neke scene. Ono sto mi je zasmetalo je sto su u totalnoj oskudici, nema hrane nema vode, odeca im je prljava, muskarci su znojavi i musavi, ali su im zene (i to bukvalno sve zene) umivene nasminkane (doduse blago) i sasvim ciste u licu. I ta glupost od tinejdzera od trinaest godina koji ide u najvaznije misije, a ostali "borci" ostaju u kampu da peru ves i krpe carape!!!??? Serija ima potencijala, ali se plasim da ne zabrazde u jos gluposti. Nekako kad se gledaju serije kao sto su GAME OF THRONES, ROME, JERICHO i jos neke koje su pazile na sve detaljcice, nekako kad primetim greske u drugima serijama, dobijem osecaj nedorecenosti. Nadam se da ce biti bolje u nastavku jer serija ima potencijala, videcemo!
Ažurirao Vladika - 22.Lipanj/Jun.2011 u 22:04 |
|||
|
Vladika
|
|||
![]() |
|||
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 14:40 |
||
|
Jeste, izgleda kao da su Visitori stigli. Drama koja i nije donela neku najavu za veliki hit na samom pocetku.
|
|||
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|||
![]() |
|||
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2011 u 16:15 |
||
|
Nakon 5te ep. ne samo sto je drama, vec totalno bezvezalna prica koja potseca na teenage dramu i od ovoga mi dodje da se pitam zasto li su ubacili one visitore u ovom filmu. Mozda se samo hvale da oni imaju tehniku da naprave vrlo realisticne zivotinje na filmu, a?
Moje gledanje na ovu seriju preneto preko brojeva je 2/10 Neverovatno dosadna serija za koju mozes zaliti izgubljeno vreme na gledanje, i nema ni teoretske sanse kad bi je uporedio sa Game of Thrones koja iako je izmisljotina nakon svake ep. ostavlja ti zelju da pogledas i sledecu ep. jer ima potencijala da sledeca ep. bude bolja i donese novi preokret. Ažurirao prijatel-MKD - 11.Srpanj/Jul.2011 u 16:25 |
|||
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|||
![]() |
|||
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2012 u 11:50 |
||
|
I drugi serijal je najavio zkarlov
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Rocky75
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču Pridružen: 24.Rujan/Sep.2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1723 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2013 u 21:49 |
||
|
Nastavak serije,treća sezona,9 juna dupla epizoda.
Najavljujem prevode III sezone,ako Bog da. Ažurirao Rocky75 - 16.Travanj/Apr.2013 u 11:41 |
|||
|
Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
|
|||
![]() |
|||
Illuminati
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 11.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Panama Status: Offline Points: 65 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2013 u 14:45 |
||
|
Napokon dosao i taj dan
... pa jos dupla epizoda!
|
|||
![]() |
|||
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2013 u 22:24 |
||
|
Serija je obnovljena za četvrtu sezonu.
![]() ![]() Ažurirao Rocky75 - 02.Srpanj/Jul.2013 u 23:57 |
|||
![]() |
|||
Forrest
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 44 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2014 u 13:05 |
||
|
Jel' može neko da promeni video linkove, svi su "mrtvi"...
http://titlovi.com/titlovi/falling-skies-185869/ |
|||
![]() |
|||
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2014 u 17:30 |
||
|
Obnovljeno za petu i poslednju sezonu. Imaće 10 epizoda.
|
|||
![]() |
|||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2015 u 01:04 |
||
|
Serija je trebala maksimalno imati tri sezone, ali nažalost nije. Nakon treće sve je otišlo u troku**c.
Samo se nadajte.
Hoće.
Fala Bogu. Ne ponovilo se. Ne znam odakle da krenem i koliko bi mi trebalo vremena za sve pa ću se zadovoljiti gornjim komentarima. |
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2015 u 11:33 |
||
|
Mislim da sam letos počela prvu sezonu (zbog Kartera
) zastala ne znam više ni na kojoj epizodi (druga epizoda spasavanja njegovog starijeg sina) i nikako da nastavim. Da se trudim ili ne? |
|||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||
![]() |
|||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2015 u 11:36 |
||
|
mene je smorila na sredini 2 ili 3 sezone uglavnom, nemoj
...mislim smorila me je i prije ali sam junački trpila zbog ljubavi![]() ![]() Ažurirao cersei - 13.Listopad/Oct.2015 u 11:37 |
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2015 u 11:39 |
||
|
I počela sam samo zbog glavnog glumca. Sećam ga se kao Kartera iz "ER" serije.
![]() Ažurirao bojanadj - 13.Listopad/Oct.2015 u 11:40 |
|||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||
![]() |
|||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2015 u 11:39 |
||
|
Možeš odgledati do kraja treće. Nakon toga počinju Teletubbiesi.
![]() |
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |