Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pohvala ekipi!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pohvala ekipi!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pohvala ekipi!
    Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2011 u 15:11

Svaka čast, ljudi! Clap

Ovo je prva stranica s forumom koje sam član, a koja je s vremenom postala još boljom nego ranije. Smile

Prije su to bili specijalizirani portali ili portali s vijestima, a nezadovoljstvo se s vremenom moglo mjeriti u desecima, stotinama i tisućama korisnika koji su se prestali prijavljivati na njihove društvene servise, dok se s druge strane pad kvalitete očitovao s više tisuća novih korisnika koji su, objektivno gledajući, narušavali kvalitetu komunikacije. Sve je to normalno, novo vrijeme je za nove ljude, ali brate mili, daj se obrazuj. Dead

Malo sam skrenuo s teme. LOL

Da dovršim misao, na tim je stranicama postojao i niz poteškoća tehničke prirode koje se nisu rješavale, ili su se rješavale, ali samo trenutačno, dok je to dugoročno bilo bez uspjeha. Efekt je bio isti - odlazak korisnika. Možda se radi o pehu, ali nije niti bitno.

Uglavnom, da se vratim na titlove, ovdje je sve funkcionalno.

S vremenom se uvode nove mogućnosti koje imaju smisla, za koje postoji potreba; sređena je baza; uvedena je oznaka za autorske titlove; uskoro će se postaviti i neke nove mogućnosti pretraživanja (ja sam vam inače freak za pretrage)...

Osim funkcionalnosti same stranice, nemam niti mnogo primjedbi na sam forum.

Ipak ću izdvojiti neke s kojima se svakodnevno susrećem:

Nemam ništa protiv reklama, samo bi mi osobno bilo mnogo draže (neovisno o postavkama u mom pregledniku) da se ne diže reklama kod objavljivanja / uređivanja poruke. Konkretno, ta se primjedba odnosi na ovo:

Dakle, ne treba mi predavanje o tome čemu to služi, nitko mi se radi ove poruke ne treba ispričavati zbog pretrpljene duševne boli niti išta slično - nit sam bedast, nit sam poremećen; samo izdvajam jedno, jedino mjesto na kojem mi reklama smeta - pri dnu samog prozora za objavu odgovora.

Ako je stav takav da je reklama na tom mjestu korisna - neka je tamo. Ako ne postoji mogućnost utjecanja na pojavu reklame jer se automatski kači na svaku ključnu riječ koju prepozna - tu nitko ništa ne može.

Mene zanima postoji li mogućnost nekog trećeg slučaja. Big smile
Pardon, ako to mogu riješiti u postavkama browsera, snaći ću se. Dovoljna je jedna riječ: BROWSER! Ouch Wink

Čekaj, sad namigujem, sad se mrštim... što li?

Osim toga, kad moderatori premjeste poruke korisnika s jednog mjesta na drugo, tome je dovoljno teško ući u trag. Nije nemoguće, ali nije niti jednostavno. Nažalost, od novih korisnika koji postave pitanje na krivom mjestu se baš ne može očekivati da će pretražiti forum kako bi pronašli svoju poruku koju su, eto, objavili u krivoj temi.

Osim toga, moderator tada napravi sav posao, a korisnik se kasnije najčešće ne odazove. Moderator premjesti poruku i nadoveže se u odgovoru, a dalje je pitanje je li uopće taj 'korisnik' (koji je najčešće novoregistrirani) primijetio taj trud.

To je valjda to, od primjedbi. Smile
Nažalost, nemam baš neke sugestije za rješavanje primjedbi. LOL

Koliko sam vidio, najavljena je mogućnost pretrage prijevoda po autoru.

Ako netko već sad ima potrebu za takvom pretragom, a ne zna kako, to može obaviti jednostavno, uz minimalni trud, na par načina. Ali je dovoljno u Google tražilicu upisati ime autora i riječ "titlovi".

Primjeri:

nitkov titlovi -> Google, rezultat -> Titlovi

srkis titlovi -> Google, rezultat -> Titlovi

movie master -> Google, rezultat -> Titlovi

Ovoga, da. Bum sad stal malo, odmorit se i tak. Embarrassed

Al da prvo dovršim misao. LOL

Ako se dogodi da je neko malo teže ime autora... Recimo bubba ho-tep ili SAFA75UE, onda nam u pomoć može priskočiti pretraga imena članova kod pisanja privatnih poruka (OVO) gdje je poželjno točno upisati prva četiri slova pa pronaći člana.

U svakom slučaju, htio sam naglasiti da cijela stvar ne bi ništa vrijedila bez ove ekipe administratora, moderatora, approval teama i ostalih korisnika. Stranica stvarno ima sve što je potrebno. Te je stvari lako uzeti zdravo za gotovo, ali ih je bolje naglasiti. Nek se zna da se ponosimo onime što imamo. E, a to je poanta. Napokon da i do toga dođem. Dead

Za kraj, još jednom, jedna velika pohvala svima! Thumbs Up

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2011 u 15:45
Ajmo redom:
BROWSER (mislim, ko ti je kriv kad koristiš IE8 LOL). Šalu na stranu, mislim da i on ima neki dodatak sličan AdBlock-u kod Firefox-a.

Za premeštanje poruka si u pravu ali nažalost tu smo nemoćni kao i sa mnogo drugih stvari vezanih za software foruma koji je glupavo tupav.

Što se pretrage po uploaderu tiče, da, biće je kaoi par drugih sitnica "koje život znače", a ovo što si ti naveo kao trenutnu mogućnost je OK ali može i ovako:
Klikni na delu sa prevodima na bilo čiji nik (uploader-a). Izbaciće ti sve njegove prevode... i to je OK. U address baru ćeš imati ovo:

http://rs.titlovi.com/prevodi/prevodi-od-clana.aspx?clan=numberguy

umesto ovog nika upiši bilo koji drugi za koji tražiš prevode i to je to.

Hvala na pohvalama.

Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2011 u 15:56

Originalno postovano od strane darije darije piše:

BROWSER

Embarrassed

Istražim to sutra pa se javim. Ima nešto, samo treba to aktivirati. Sleepy

Za premeštanje poruka si u pravu ali nažalost tu smo nemoćni kao i sa mnogo drugih stvari vezanih za software foruma koji je glupavo tupav.

Da, poznat mi je problem od ranije, na onim drugim forumima. Kad bi se dogodilo da meni netko obriše ili premjesti poruku, pretražio bih forum u potrazi za svojim porukama da pronađem gdje su ju smjestili - to pali i ovdje. To je komplikacija bilo gdje, valjda. Big smile

U address baru ćeš imati ovo:

http://rs.titlovi.com/prevodi/prevodi-od-clana.aspx?clan=numberguy

umesto ovog nika upiši bilo koji drugi za koji tražiš prevode i to je to.

Nisam li rekao da sam freak za pretrage. Geek
Znam i to, naravno. Big smile

Hvala na pohvalama.

Hvala na stranici. LOL
Mislim, stvarno, kako odgovoriti na ovo? Smile

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2011 u 20:33
Od celog ovog epskog posta, ja sam morao da komentarišem samo da si ti freak i za druge stvari, ne samo za pretraguLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2011 u 21:16
Originalno postovano od strane nitkov nitkov piše:

Da, poznat mi je problem od ranije, na onim drugim forumima. Kad bi se dogodilo da meni netko obriše ili premjesti poruku, pretražio bih forum u potrazi za svojim porukama da pronađem gdje su ju smjestili - to pali i ovdje. To je komplikacija bilo gdje, valjda. Big smile

Prilikom brisanja ili premeštanja postova, moderatori obaveste člana da su to učinili putem pm (osim, vrlo vrlo retko ako su u žurbi pa ne stignu da pošalju pm). Ako član nije obavešten da mu je post obrisan ili premešten uvek ima opciju da ode na svoj profil i

uradite pretragu svojih postova, nađe poslednji i klikom na malu žutu strelicu naćiće se u temi gde mu je i post. Ako se na pretrazi ne prikazuje poslednji post, znači da je obrisan, a ako članu nije jasno zašto je obrisan, neka slobodno pita voditelje. Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
ExtraJa View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ExtraJa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2011 u 21:49
Nikad nisam volio hvaljenje, ali ajde sad neka neko kaže da i pored nekih sitnih detalja ovo nije No.1 sajt.   deki
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2011 u 22:01

Nije svuda. Mislim da na SMF forumima software automatski napiše Premešten post/tema tamo gde je bio... Mislim, za temu imamo i ovde ali postovi su problem. Ma Web Wiz Forum je najgori mogući software. Brdo stvari nema ili ne radi, a kad pitate zašto kažu "yebi ga, eto, ne radi..." ili, kažu vam kako da to odradite ali nedao vam bog kasniji upgrade, sve ode u tri lepe...Angry
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 11:25

BROWSER

Da, vidiš... vrlo je jednostavno. Nisam li negdje napisao da sam mazohista? Dead

Pri dnu, sa desne strane, kraj alata za ZOOM, nalazi se ikona za blokiranje sadržaja...

Dovoljan je klik na tu ikonicu
ili klik na strelicu pa Automatically block / Automatski blokiraj...

Međutim, moguće je da će blokirati nešto što ne želite da bude blokirano. U tom je slučaju bolje odabrati što želite da blokira, a što da propušta.

Inače, na poslu baš i ne mogu birati browser. Koristim ono što mi je postavljeno, a u vezi je s nekim web servisima koji su mi potrebni za posao.
Još imam sreće da je najnovija verzija u pitanju. LOL

Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Od celog ovog epskog posta, ja sam morao da komentarišem samo da si ti freak i za druge stvari, ne samo za pretraguLOL

Who you calling a freak, freak? LOL

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Prilikom brisanja ili premeštanja postova, moderatori obaveste člana da su to učinili putem pm (osim, vrlo vrlo retko ako su u žurbi pa ne stignu da pošalju pm).

Eto, vidiš. Kao što sam i napisao, moderator odradi sav posao. Bilo bi dobro to automatizirati, ali...

nedao vam bog kasniji upgrade, sve ode u tri lepe...Angry

...ne bi imalo smisla. LOL

Nego, ja htjedoh pohvaliti rad stranice, foruma... a prije svega, ekipe.
A ono, vidiš, Šef pljuje po softveru foruma koji je u jednom trenutku 'glupavo tupav', a u sljedećem 'najgori mogući'. Big smile

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 11:47

A ono, vidiš, Šef pljuje po softveru foruma koji je u jednom trenutku 'glupavo tupav', a u sljedećem 'najgori mogući'. Big smile

Ni šef nije pljuvao stranicu, forum...niti ekipu LOL već softver...a pljuje ga najviše zbog toga što ekipa svaki dan počinje sa "šefe, a da li možda može...", a softver mu umesto dobro jutro govori "ne pitaj, ne može" LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 11:50

Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Who you calling a freak, freak? LOL

Ja sam samo rekao onako kako jeste, ništa nisam izmislio, i u kreaciji ovog teksta nijedna životinja nije povređena!LOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 12:03

A veruj mi, bio sam blag. Realno, ne mogu hvaliti software, jer je loš. Sreća vaša što imate ovakvu ekipu koja "krpi rupe" gde stigne, pa se mnogo mana i ne primeti.
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2011 u 12:48

Najprije, u svoju obranu, pozvat ću se na zlatno pravilo:
If it ain't broken, don't fix it!

Ako bi slučajno uzeli moju sugestiju u obzir, a to rezultira padom stranice il' neš'... LOL

Dakle, radi se o ocjenjivanju titlova.
Budući vjerujem u to da smo svi ovdje vizualni tipovi, evo odmah dvije slikice...

S ovim nemam problema, bez obzira na ocjenu:

Ali, imam problema kad želim dati ocjenu 3 ili 4 na ovaj način:

Dakle, istreniranom je oku sve jasno. Embarrassed
No, meni se, eto, dogodilo da sam krivo ocjenio titl, kolega Titivillus je intervenirao i objasnio mi grešku.

Na toj drugoj sličici, pogledom na brzinu, moglo bi izgledati kao da je trojka odabrana ocjena, ali nije.

Predlažem da brojke budu bliže pripadajućem gumbu (radio button), a udalji od onog susjednog gumba. Dakle, obrnuto od situacije koju prikazuje slika.

Pa da još jednom ponovim...
If it ain't broken, don't fix it!

Ne znam je li već bilo govora / pisanja o tome, meni se dogodilo baš nedavno pa rekoh, da prijavim. Embarrassed

Na vrh
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2011 u 22:54

Hvala svima koji su mi pomogli Clap(pokušali da pomognu), sve vas cenim i poštujem, ali moramo na kratko da se pozdravimo ( u ponedeljak oko ponoći idem za Slovačku, ne znam koliko dugo ću tamo ostati). Uzeću sa sobom komp (normalno) i trudiću se da i tamo radim (prevodim) ali pošto ne znam gde ću biti i kakva će mi biti mogućnost pristupa internetu, ništa ne obećavam, ali čim se vratim kući...

.

Budite mi dobri, pametni i snalažljivi, pa se vidimo kasnije...
P.S. Pazite na one junior translatore Big smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smile
P.P.S. ako vam nedostajem dajte mi 5 za prevodWink
Ja ću se polako navikavati na Slovačko prijatelmkd teško će mi to pasti ali šta se možebubba2
Sutra ja častim  Kod Gazde
TongueTongueTongue

Ažurirao fiko - 18.Lipanj/Jun.2011 u 22:57
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2011 u 02:18
Na neviđeno imaš 5!!! Srećan put brate, pa se čujemo....
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2011 u 09:12
Lepo se provedi i dobro izgustiraj to slovačko Wink

Na vrh
mijko View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mijko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2011 u 10:42
Srećan put, šta će sad čelarevska pivara bez tebe, biće ljubomorna Wink
Don`t drink and drive, take LSD and teleport...

Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2011 u 22:29
Sretno, uživaj u slovačkom pivu. I kojoj Slovakinji pride :)
(Sram vas bilo, vi koji ste sad svašta pomislili, ja sam govorio o društvu uz pivo.)
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2011 u 08:31
Originalno postovano od strane angels angels piše:

Sretno, uživaj u slovačkom pivu. I kojoj Slovakinji pride :)
(Sram vas bilo, vi koji ste sad svašta pomislili, ja sam govorio o društvu uz pivo.)

I mi smo pomislili na društvo,ali nismo vremenski ograničili kolegu da mora biti samo uz pivo...može i pre i posle LOLLOLLOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.