Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OČITAO' POLICIJI LEKCIJU
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

OČITAO' POLICIJI LEKCIJU

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: OČITAO' POLICIJI LEKCIJU
    Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 11:13

Ogorčen zbog kazne od 50 dolara koju je dobio jer nije vozio biciklističkom stazom, Casey Neistat iz New Yorka odlučio je pokazati koliko vožnja isključivo biciklističkom stazom može biti opasna.

Iako je Casey Neistat policajcu koji mu je napisao kaznu od 50 dolara pokušao objasniti da vožnja po biciklističkoj stazi nije uvijek najsigurnije mjesto za vožnju, policajac nije imao razumijevanja. 

Zbog toga je ogorčeni Casey snimio video u kojem se zabija u sve prepreke koje mu se nađu na putu na biciklističkoj stazi, počevši od nepropisno parkiranih automobila, znakova koji obavještavaju o radovima na cesti do mnogih drugih objekata.

Video je ubrzo postao hit na YouTubeu.

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 11:34
Policajci su ponekad kao egzotično cvijeće. Možeš ih samo gledati i divit im se. LOL

Imao sam slučaj od prije par godina kada su me zvali da osobno dođem podići zapisnik jer mi je netko provalio u auto i maznuo radio. Pokušavao sam policajcu preko telefona objasniti da ne mogu nikako doći baš taj dan kada bi on to želio:

Možete li mi poslati zapisnik poštom?

-Ne. Morate sami doći po njega.

Mogu li doći neki drugi dan?

-Gospodine, u pozivu piše 14-og u 13:00. Ako tada ne dođete, morat ćemo napisati da se niste pojavili i onda se pokreće postupak...

OK. Idemo ovako: Može li moja žena podići zapisnik?

-Može ako ima isto prezime.

Ima, ali ime joj je drugačije. wallbash

-Nema veze. Neka dođe.

AcaNholivudAcaNholivudAcaNholivudAcaNholivudAcaNholivud
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 11:53
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Može li moja žena podići zapisnik?

Ajd neću pitati zbog čega je zapisnik...

ALI! Žena!? Kakav si ti to mafijaš! Kako uspevaš da sakriješ sve svoje poslove od nje!?LOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 11:58
DeadROFL

U blizini imam par susjeda koji su policajci i samo je jedan normalan, a ovi drugiAcaNholivud

Ne želim govoriti protiv njih da su malo glupavi i da su svi takvi, ali cirka oko 80% jesuLOL
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 12:41
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Može li moja žena podići zapisnik?

Ajd neću pitati zbog čega je zapisnik...

Mandarinac, ovi listići što ti vise sa peteljke padaju ti u oči pa ne vidiš.

Imao sam slučaj od prije par godina kada su me zvali da osobno dođem podići zapisnik jer mi je netko provalio u auto i maznuo radio.

ALI! Žena!? Kakav si ti to mafijaš! Kako uspevaš da sakriješ sve svoje poslove od nje!?LOL

Tko kaže da skrivam? Možda je to obiteljski biznis? Na to nisi računao? LOL
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 12:53
Veruj mi da sam pročitao post dva puta, i da uopšte nisam registrovaoLOLLOLLOLLOLLOL

russianroulette

Porodični biznis... ODLIČNA IDEJA!!!

Bojana!!! Ženo! Odmah da si počela da se baviš nekim mutnim radnjama. Pa neće valjda ovi Mafijaševići da budu bolji od nasLOLLOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 14:10

Bojana!!! Ženo!

Imenjakinjo, čini mi se da imaš poziv u ovoj temi LOLLOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 17:38
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Iako je Casey Neistat policajcu koji mu je napisao kaznu od 50 dolara pokušao objasniti da vožnja po biciklističkoj stazi nije uvijek najsigurnije mjesto za vožnju, policajac nije imao razumijevanja.

Meni je ovo glupost... Ni vožnja kolima nije bezbedna pa niko ne vozi trotoarom... A taj lik očigledno nije "zaobišao neku prepreku" na biciklističkoj stazi, već je vozio sve vreme van nje...

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 19:09
Zar ti nailaziš na cesti po kojoj voziš kantu za smeće ili neke druge predmete?
On po pravilu mora voziti tom biciklističkom stazom a kako će kad ima prepreke, ali nije ni u tom poanta, već je policajac trebao prvo kažnjavati one koji su na biciklisičkoj stazi pa možda nebi došlo do toga da on vozi po cesti, mada ima ljudi koji bi ovako ili onako vozili po cestiLOL
On se je namjerno zabijao u te prepreke da nešto dokaže.

Ažurirao Salvador - 14.Lipanj/Jun.2011 u 19:11
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 19:47
Pa nailaziš na taksiste, kamione za utovar/istovar, pse i mačke...ali ih lepo zaobiđeš... Ne znam, meni taj video izgleda namešten... Niko ne garantuje da se sve te prepreke nalaze na istoj stazi, a policajac ga sigurno ne bi kaznio zbog zaobilaženja istih, već zbog vožnje bicikla na putu na mestima na kojima je mogao da vozi na biciklističkoj stazi...
Ali, nebitno... Smile
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 19:52
Ja isto mislim da je video namješten, ali sa razlogom da se nešto dokaže policiji ili samo sa razlogom da zahebavaju policijuSmile
Na vrh
mijko View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mijko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 20:06
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Pa nailaziš na taksiste, kamione za utovar/istovar, pse i mačke...ali ih lepo zaobiđeš... Ne znam, meni taj video izgleda namešten... Niko ne garantuje da se sve te prepreke nalaze na istoj stazi, a policajac ga sigurno ne bi kaznio zbog zaobilaženja istih, već zbog vožnje bicikla na putu na mestima na kojima je mogao da vozi na biciklističkoj stazi...
Ali, nebitno... Smile

Nije poenta u tome da li je on idiot što se sudara, već da dokaže da u stvari i drugi prave još veće prekršaje koji njega teraju na prekršaje a njih niko ne dira (poput parkiranja na mestu za invalide). A to da je snimak namešten normalno da jeste, ali sa gore pomenutim razlogom. Mogu da ga razumem...a da li će mu vratiti 50$...ostaje da se vidi (čitaj: Oće malo morgen!).
Don`t drink and drive, take LSD and teleport...

Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 20:15
Pre par godina išao sam sa društvom na utakmicu Hajduk Kula-Zvezda vozom. U vagon je sa nama ušlo i 10ak policajaca i krenulo da priča jebačke priče. U jednom momentu jedan policajac je upitao mog druga ,,Znaš li ti gde je za ženu centar sveta?'' Drug mu odgovori da ne zna, a pajkan će na to ,, Pa među nogama gluperdo.''
Počeo je da se iritantno smeje, kao i njegove kolege uz gomilu neartikulisanih krika, i onda ga ja upitam staru, svima znanu foru, misleći da je sigurno zna kako bi prekinuo taj pećinski grohot: ,,A znaš li ti u čemu je tajna dobrog jebača?'' -On gleda bledo i kaže da ne zna. Ja mu odgovorim -Pa, naravno da ne znaš- i svi počnemo da se smejemo, čak i panduri.
Posle tog smeha taj policajac me, naizgled ljubazno pozva da dođem u hodnik voza i zapreti mi da ako me još jednom bude video da idem na utakmicu da ću proklinjati dan kad sam se rodio jer sam njega, koji je najpametniji u odeljenju napravio budalom pred kolegama.
Posle toga mi je izdao i usmenu zabranu da mi je zabranjeno da pričam bilo šta dok je on u vagonu jer će me ,,odrati ko mačku''. Posle je bila gomila smešnih dešavanja ali to je duga priča...
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 20:26
Ovo je dobra dogodovštinaLOL pa ovaj može i nastavk priče...LOL
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 20:27
Originalno postovano od strane mijko mijko piše:

Nije poenta u tome da li je on idiot što se sudara, već da dokaže da u stvari i drugi prave još veće prekršaje koji njega teraju na prekršaje a njih niko ne dira (poput parkiranja na mestu za invalide). A to da je snimak namešten normalno da jeste, ali sa gore pomenutim razlogom. Mogu da ga razumem...a da li će mu vratiti 50$...ostaje da se vidi (čitaj: Oće malo morgen!).

A ko kaže da i drugi nisu "popili" kazne? LOL

Nego, kao što rekoh, nebitno je, nećemo ovde da započinjemo neke rasprave oko policije...

Na vrh
mijko View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mijko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 20:45
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Originalno postovano od strane mijko mijko piše:

A ko kaže da i drugi nisu "popili" kazne? LOL

Nego, kao što rekoh, nebitno je, nećemo ovde da započinjemo neke rasprave oko policije...

verovatno jesu, ali što bi se mi kačili o poštenju i pameti policajaca, to se zove "lost cause"...

Moram i malo spama ako nije problem;
Mislim da većina zna priču o malom klincu koji se igrao sa kravljom balegom i naiđe pandur i pita:
- Zdravo mali, šta radiš
Evo igram se -kaže klinac
- A šta se igraš s govnom?
Eto pravim policajca, -i normalno mali popije šamarčinu i ovaj ga otera unutra.
Sutradan ista priča samo ga još pandur i tuži roditeljima.
Trećeg dana opet prolazi pandur pored klinca pa ga pita:
- Šta je mali opet praviš pandura od govana, a?
Klinac odgovara - Ne! Nego vatrogasca!
- Znači opametio si se, je li?
Nisam nego nemam dovoljno veliko govno! 
Don`t drink and drive, take LSD and teleport...

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 22:31

Ako pogledate video jos jednom, videcete da je prvi deo videa (kada je Casey u zutoj majici /  trenerci / bluzonu, sta god da je nosio) nastao jednog dana, a da je ostatak, kada je imao pomocnika koji je snimao, nastao nekog drugog dana. Drugacije je bio obucen, druga bicikla, drugo sve.

I vrh vrhova, u radio emisiji mu kazu da voznja van staze nije zabranjena? Ili sam ja to lose cuo? Ehm....uradio je isto sto bih i ja uradio. 

Eh, da...u prvom delu, kada upozorava policajca da je neko parkirao na stajalistu za autobus, pandur zbunjeno gleda i ne jebava to jer nema dovoljno mozga da shvati uzrocno posledicne veze....

Ažurirao BELI - 14.Lipanj/Jun.2011 u 22:35
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 23:00

A pre pet godina su naveliko pricali o resavanju upravo tog problema, "ukrstanja" biciklista i drugih vozila.....

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 23:27
odličan primjer koliko su ameri blesav narod i pogotovo onaj policajac sa prijašnjeg videa koji to vidi i zna pa naplačuje kazne
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2011 u 00:08

Vidi, ali ne naplacuje kazne njima vec biciklistima. 

I to zasto? Zbog voznje van trake? Confused

Kod nas je to regulisano tako da ako nema biciklisticke trake dopusteno je voziti po kolovozu u sirini od jednog metra od kraja kolovoza.

Da, ameri jesu blesav narod, ali izgleda da ovaj uploader nije tipican izdanak.

A izgleda da nisam jedini koji ga podrzava. Pogledajte asosijeted press:

Ažurirao BELI - 15.Lipanj/Jun.2011 u 00:13

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,160 sekundi.