Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Priest (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Priest (2011)

Priest

Priest (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

akcija, fantazija, znanstvena fantastika, triler, avantura, horor

Trajanje:

87 min

Režija:

Scott Stewart

Scenarij:

Cory Goodman
, Min-Woo Hyung

Glavne uloge:

Brad Dourif
  >  Salesman
Mädchen Amick
  >  Shannon Pace
Christopher Plummer
  >  Monsignor Orelas
Paul Bettany
  >  Priest
Jon Braver
  >  Familiar
Alan Dale
  >  Monsignor Chamberlain
Dave Florek
  >  Crocker
Stephen Moyer
  >  Owen Pace
Maggie Q
  >  Priestess
Karl Urban
  >  Black Hat
Josh Wingate
  >  Familiar
Cam Gigandet
  >  Hicks
Jacob Hopkins
  >  Boy
Lily Collins
  >  Lucy Pace
Joel Polinsky
  >  Dr. Tomlin

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Nela81 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nela81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Priest (2011)
    Objavljeno: 13.Svibanj/May.2011 u 00:07
P R I E S T

Maggie Q

Cam Gigandet

Paul Bettany

Genre: Action/Horror/Thriller

Release Date: May 13 2011 (USA)
Writers:Cory Goodman (screenplay)
           Min-Woo Hyung (graphic novel)

Cast 

Paul Bettany...Priest

Cam Gigandet...Hicks

Maggie Q...Priestess

Karl Urban...Black Hat

Lily Collins...Lucy

Stephen Moyer...Aaron

Mädchen Amick...Shannon

Christopher Plummer...Monsignor Orelas

Zasnovano na stripu TokyoPop Min-Woo Hyunga, Priest je postavljen u post-apokaliptičku 
budućnost gde gradove vodi Crkva, na čijem pragu "žive" vampiri. U centru zbivanja je 
sveštenik-vojnik (Bettany), koji odbija poslušnost prema Crkvi i udružuje se sa mladim šerifom 
(Gigandet - koji je igrao Jamesa u "Twilightu") i sveštenicom (Maggy Q) kako bi ušao u trag 
bandi vampira koji su oteli njegovu nećaku.

Ažurirao Nela81 - 13.Svibanj/May.2011 u 12:21
Na vrh
Nela81 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nela81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 12:57
Prevod mozete naci ovde: PREVOD

Ažurirao Nela81 - 03.Lipanj/Jun.2011 u 13:03
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 13:13
Kako ti se svideo film?
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
Nela81 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nela81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 13:55
Film jos nisam odgledala sa prevodom, al' cu to obaviti danas, posle rucka.
Sigurna sam da je Sentinel uradio odlican posao, sto se tice prevoda.
Ostalo je na filmadzijama.

Il' ipak da sacekam neku bolju verziju...?
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2011 u 09:49
Pogledao ga neki dan u kinu, u 3D.

Odličan, svakako preporuka, a i više je nego izvjesno da će imati i nastavak.

Ocjena 8.5(10). Thumbs Up
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2011 u 22:26
Odgledala sam juče film. Na samom početku, videvši da se spominju vampiri, ponadah se nečem dobrom. No, ispao je zbir svega već viđenog. Ne znam kakav je doživljaj kada se gleda u kinu, ali kod kuće...pa, kao što već rekoh- može uz peglanje. LOL
Dakle, kod mene je upao u grupu filmova koje možemo da pogledamo i zaboravimo da smo gledali. Pripremila sma se da je još jedan u nizu filmova za bioskope, napravljen da uzme pare. U toj kategoriji - nije loš Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 00:22
Od filma očekujem pre svega da me zabavi. Malo akcije, malo fantazije, eventualno humora (može i crnjak). Muka, problema i tuđeg proseravanja imam dovoljno, ne trebaju mi i u filmu, neće me utešiti to što ću videti da je drugima (kao) gore nego meni.
U tu svrhu (zabave) ovaj film je ispunio zadatak, proleteo je kao da traje samo pola sata.

Moja subjektivna ocena je 9 od 10.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 01:02
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

Od filma očekujem pre svega da me zabavi. Malo akcije, malo fantazije, eventualno humora (može i crnjak). Muka, problema i tuđeg proseravanja imam dovoljno, ne trebaju mi i u filmu, neće me utešiti to što ću videti da je drugima (kao) gore nego meni.
U tu svrhu (zabave) ovaj film je ispunio zadatak, proleteo je kao da traje samo pola sata.

Slažem se, kolega, sa vama u svemu...sem u oceni LOL Meni je 9 ipak rezervisana za doooobre filmove koji me ostavljaju bez daha. Ovi zabavni su 7-8 kako koji Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 23:15
Važno je da se slažemo ruza a ocena je kao što rekoh subjektivna.
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2011 u 22:11
Pogledah film i šta da kažem, slažem se sa kolegicom Bojom Embarrassed Film je lagano štivo za malo mozga na pašu. Proleti mi nešto više od 80 minuta u trenu. Nisam čitao strip, pa ga ne mogu porediti sa njim, ali oni koji su čitali kažu da je jedina sličnost naslov. Slično je i sa Constantineom, ali mi se film opet svidio. Uglavnom, svijet u kojem se radnja odvija je prilično otkačen, mješavina cyberpunka i westerna. Me likey Big smile Kao što rekoh, ništa posebno, ali nije ni za odbaciti. U vrijeme kada su vampiri zamijenjeni zaljubljenim tinejdžerima koji ne znaju da li bi piškili ili kakili, svaka promjena dobro dođe LOLLOLLOL

P.S.
Nadam se da se kolegica neće uvrijediti što joj spominjem tinejdžerske vampire Big smile
What can change the nature of a man?

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2011 u 08:45
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Nadam se da se kolegica neće uvrijediti što joj spominjem tinejdžerske vampire Big smile

Kada bih zarađivala na njima ljutila bih se smatrajući da mi umanjuješ zaradu LOL ovako - samo raspali...doduše, nemoj drvenim mecima LOLLOLLOLLOL

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2011 u 14:36
Zabavan i lepo urađen film. Svoju svrhu je potpuno ispunio Smile 7/10
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2011 u 17:35

Pogledah film i šta da kažem, slažem se sa kolegicom Bojom Embarrassed Film je lagano štivo za malo mozga na pašu. Proleti mi nešto više od 80 minuta u trenu. Nisam čitao strip, pa ga ne mogu porediti sa njim, ali oni koji su čitali kažu da je jedina sličnost naslov. Slično je i sa Constantineom, ali mi se film opet svidio. Uglavnom, svijet u kojem se radnja odvija je prilično otkačen, mješavina cyberpunka i westerna. Me likey Big smile Kao što rekoh, ništa posebno, ali nije ni za odbaciti. U vrijeme kada su vampiri zamijenjeni zaljubljenim tinejdžerima koji ne znaju da li bi piškili ili kakili, svaka promjena dobro dođe LOLLOLLOL

P.S.
Već je monotono koliko nam se gledišta poklapaju. LOL
Nego, uz cyberpunk i western, kako ti reče dodaj još malo motiva Mad Max-a... Ma milina. Clap Jednostavno volim da pogledam ovakav film, a uz apokaliptičnu atmosferu ugođaj je potpun.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2011 u 20:20
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Već je monotono koliko nam se gledišta poklapaju. LOL

Mene ovo već počinje plašiti LOL

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Nego, uz cyberpunk i western, kako ti reče dodaj još malo motiva Mad Max-a... Ma milina. Clap Jednostavno volim da pogledam ovakav film, a uz apokaliptičnu atmosferu ugođaj je potpun.

Atmosfera i ugođaj su odlični. Skinuo sam strip i pročitao prvi broj. Mogu ti samo reći da osim naslova filma i atmosfere ništa nije ostavljeno isto LOL Ne bi Amerikanci bili oni da ne moraju amerikanizirati sve LOL Samo ću reći da je lik u stripu mnogo veći badass i da izgledom više liči na onog njegovog prijatelja kojeg glumi Urban nego na Bettanyja LOL Ah, ti Amerikanci LOL

Na vrh
Lithium View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lithium Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2011 u 20:44
Hm, posle ovoliko postova i ljudi kojima se film sviđa morao sam da se zapitam da li smo uopšte i gledali isti film Confused
Oh, well. De gustibus...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2011 u 00:10

Mene ovo već počinje plašiti LOL

I meneLOL, pošto sam sinoć, pričajući sa drugarom, rekao istu ovu rečenicu:

Ne bi Amerikanci bili oni da ne moraju amerikanizirati sve LOL

samo za filmove 13 i 13 tzameti.
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2011 u 00:14
Originalno postovano od strane Lithium Lithium piše:

Hm, posle ovoliko postova i ljudi kojima se film sviđa morao sam da se zapitam da li smo uopšte i gledali isti film Confused
Oh, well. De gustibus...

Ne znam šta očekuješ od ovakvih filmova. Neku ozbiljnu priču?
Na vrh
Lithium View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lithium Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2011 u 03:56
Što se mene tiče - šta sam očekivao to sam i dobioLOL Samo me je iznenadilo da se ovde svideo tolikom broju ljudi. Možda sam se previše naslušao negativnog hypea pa nisam objektivno ocenio, ko zna LOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2011 u 07:39

Oh, well. De gustibus...

Niko nije ni rekao da je film dubokouman i da otkida koliko je dobar Wink Ispunjava svoju svrhu da te zabavi u 80+ minuta (iako je amerikaniziran LOL) Wink

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2011 u 10:39

Što se mene tiče - šta sam očekivao to sam i dobioLOL Samo me je iznenadilo da se ovde svideo tolikom broju ljudi.

+1

Slažem se..Prekinuo film na pola, nije mi se više dalo gledati...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.