| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Ward (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Ward (2010)Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 02:44 |
|
The Ward (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1369706/
Režija: John Carpenter
Kada mlada Kristen zapali lokalno imanje, policija je odvede
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 03:49 |
|
Upravo odgledah film...
Možda će i biti spoilera, pa oni koji ne žele previše da znaju, nek ne čitaju nastavak. Kako je počelo, pomislio sam da je ovo još jedan tralala, tralala , BUUUU, bla, bla, BUUUU... film... i sve vreme je tako i izgledalo. Korektno urađeno, doduše, vidi se Carpenterov "pečat", ali opet, sve već viđeno, providno, provaljeno... Međutim, kraj (ne sami kraj), donosi novu dimenziju celoj priči... Da ne dužim, reći ću samo "Identity" iz 2003, čini mi se... I taman kad sam pomislio da će SAMI kraj da prati uzlaznu liniju, sledi faking kliše koji nas vraća na početak i sredinu tako da od mene ne može dobiti više od 7 a imao je potencijala, čak i ovako - "već viđen". U svakom slučaju, gledljivo. Ažurirao darije - 03.Lipanj/Jun.2011 u 03:50 |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |