Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DJORDJE BALASEVIC-LIK KOJI ME FASCINIRA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DJORDJE BALASEVIC-LIK KOJI ME FASCINIRA

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
d.m.junior View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj d.m.junior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DJORDJE BALASEVIC-LIK KOJI ME FASCINIRA
    Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2011 u 20:01
Ovde mozete pisati sta je to sto vas najvise fascinira kad je u pitanju nas najpoznatiji kantautor. Da li njegov karakter, tekstovi pesama, kako vam zvuci ovako vise tamburi okrenut, zatim mozete pisati o njegovim proznim delima, filmu itd. Siroka tema
Poseti Limundo, ima mnogo dobrih aukcija:
www.limundo.com/ref/d.m.junior
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2011 u 22:47

Jako je teško izdvojiti neku pesmu, ali evo, u ovoj mi redovno glas prepukne na pola i uvek se borim da se ne rasplačem do kraja

Ažurirao bojanadj - 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:21
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2011 u 23:37
^Prekrasna pjesma...Smile

Meni je fora njegova:Big smile

Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 00:00

Evo nešto za nežne duše:

Ažurirao bojanadj - 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:22
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 00:02

Ova je za moju dušu:

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 01:24
Sve, sve ali...

Cry
Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 05:15
Previše čovek za vreme u kom živi.

My favorite

Ažurirao slowrun - 03.Lipanj/Jun.2011 u 05:16
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 09:19
Nasmeja me Bobiška i donekle se slažem s njim, ali odnekle ne. Smile Nije muzički kreativan i nema bogznakakav glas, ali tekstovi su mu divni i ljudski, a sumnjam da bi se kao pesnik toliko proslavio koliko na ovaj nacin.
U moje tri omiljene spadaju Neki novi klinci, Devojka sa čardaš nogama (već pomenute) i Lepa protina kći.

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 10:22
Đorđe spada u ljude koji znaju na fantastičan način da ispričaju najobičniji događaj i to je ono što ga "izdiže" u moru prosečnih. Pored činjenice da ume da napiše fanomenalan tekst za baladu, on ume i da ga prenese na izvanredan način. (namerno sam napisala prenese a ne peva Wink)

Moj favorit br 2

Mislim da mi ni 5 strana na forumu ne bi bilo dovoljno da opišem kako ja doživljavam ovu pesmu i sve njene slojeve.

Šefe, odličan izbor Clap

Ažurirao bojanadj - 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:23
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 12:41
Originalno postovano od strane VBojana VBojana piše:

U moje tri omiljene spadaju Neki novi klinci, Devojka sa čardaš nogama (već pomenute) i Lepa protina kći.

A ona ga je jako voljela........ Cry

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
morph.kuja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj morph.kuja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 12:46

"But man is not made for defeat," he said. "A man can be destroyed but not defeated."
E.H.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 21:28

Za mog Druga- slažem se sa njim Wink

Ažurirao bojanadj - 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:30

Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2011 u 09:09

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj d.m.junior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2011 u 12:11
Za mene je bitnije osecanje koje neki umetnik izazove u vama, izvodeci svoje delo, koje i sa 3 akorda moze biti vrhunsko! Sto se tice kvaliteta melodija, primecuje se da je Djole sad mnogo ozbiljniji, nego ranije, sto je i normalno. A to sto ga neki optuzuju za promenu misljenja, je samo zelja da se nekog, ko je dosegao tu visinu, ocrni-iz neznanja. Ne bi bilo normalno da se covek svog misljena drzi ceo zivot kao pijan plota, ne moze neko sa 20 god. da ima isto misljenje kao kad napuni 35, zatim 50 i dalje. To vidimo po sebi. Zrelost ucini svoje.
Djole je stvarno u stanju da te svojim stihovima i interpretacijom ili dotuce, razbije na komade (u pozitivnom smislu), ili obori s nogu svojom originalnom i neprevazidjenom duhovitoscu! Ko razume shvatice!

Jedna u nizu

Ažurirao bojanadj - 04.Lipanj/Jun.2011 u 17:11
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2011 u 12:58

Ovo smo slušali kad nam je umro prijatelj pre par godina.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj d.m.junior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2011 u 14:24
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Ovo smo slušali kad nam je umro prijatelj pre par godina.

Ova stvar boli koliko je jaka... respect!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj d.m.junior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2011 u 14:34
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj d.m.junior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2011 u 13:54
Za sve koji jos nisu "upoznali" velikog genijalca
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 14:11
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 14:19
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.