Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ima netko star track????
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ima netko star track????

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kosta9 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ima netko star track????
    Objavljeno: 13.Svibanj/May.2005 u 19:20

ima netko sve sezone ili nešto od toga na dvd-eu ili divx-u?ak ima nek se javi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bila bih jako zahvalna!!!!!!please

javite se na pm ili mail kosta9@hi.t-com.hr

live long!
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2005 u 08:53
Imam ja ST Voyager
Na vrh
kosta9 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2005 u 08:01
napiši na koliko je cd-eja da li si za zamjenu?imam puno muzike i preko sto filmova na divx-u i dvd-u
live long!
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2005 u 09:30
Mogu ja nabaviti Star Trek: Enerprise
Mislim da je na 5 dvd-a.
www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2005 u 22:33
To i ja kažem
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2005 u 22:35
Baš me zanima kolko bi serija dao toknezev za tu lovu
Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2005 u 07:20
28 dvd-a 800kn i ispada oko 28kn po dvd-u ja dajem medij dostavljam i ako saljem van zagreba placam postarinu i sta je tu tak puno??
ako uzmete oboje dati cu po 25kn/dvd
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2005 u 07:35

Originalno postovano od strane euforia euforia piše:

Baš me zanima kolko bi serija dao toknezev za tu lovu

Molim?

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
kristijan2005 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kristijan2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2005 u 07:45

Originalno postovano od strane SerapH SerapH piše:

star trek ds9 i star trek tng 14 dvd svaki sve sezone dvd rip fenomenalna slika kvalitetan medij 800kn
moguca zamjena za
Buffy sve sezone
Angel sve sezone Smallville 2,3,4 sezona
Friends 8,9,10 sezona

javite se na pm ili mail ilthary@yahoo.com

dali su titlovane serije TNG i DS9

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2005 u 08:49
Nemaš titlove za Star Trek
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2005 u 09:02
Originalno postovano od strane SerapH SerapH piše:

28 dvd-a 800kn i ispada oko 28kn po dvd-u ja dajem medij dostavljam i ako saljem van zagreba placam postarinu i sta je tu tak puno??
ako uzmete oboje dati cu po 25kn/dvd

www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2005 u 11:37
momak smiri doživljaje.
nema te budale (sem ak se preziva kerum) koja će ti dat 800kn za to.

@toknezev
mislio je na to da si puno jeftiniji te bi kod tebe za te pare mogo dobit gro serija

Ažurirao fLiP
....
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2005 u 12:55

Jeftiniji no očito ne i prepametan.

Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2005 u 19:35
nema te budale??? u zadnjih 2 tjedna prodao sam 3*TNG i 2*DS9 jednom zajedno
i zasto su ljudi budale ako to kupe?? ak ti se ne svida cjena reci a nemoj pljuvat nije sad da te silim da kupis ja nudim pa ko hoce neka izvoli
kad budem bio u stanju da snizim cijenu budem ali si za sada to nemogu priustiti
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2005 u 21:07
Ma niko ne pljuje, samo ak jedan prazan devede u dućanu košta cca 5kuna a ti ih 28 komada prodaješ po 28 kuna komad onda to malo tjera na
Al svaka čast ak si nekom prodo to...

Ažurirao euforia
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2005 u 22:44

Ma Seraph, ak ide za 28kn, mani ti sve ove forumaše. Drž se svoga. Ionako sam uvjerenja da je ovaj sadašnji, i po svima "pošten", cjenik dvda i cda totalno podcjenjen. Svi gledaju samo nabavnu cijenu dvda i misle da je to to. Da su filmovi lako nabavljivi, zašto ih onda netko uopće kupuje?! Onda bi svi samo posadili to magično sjeme za divxe i serije u vrt i uzimali što im treba.

Uzmite banalan primjer: jedan od zadnjih serijala koje sam ja skinuo je Lude 70e. To je sveukupno oko 35Gb. Da bi to skinuo s ADSLom, trebao bi imati flat rate da bi prošao jeftinije. I to bi skidao otprilike 2-3 mjeseca. To je s običnim flat rate-om račun t-comu otprilike 1500kn. No to nije bitno. DVD je cca 5 kn u trgovini i to je jedini trošak koji treba gledati. Jel tako? Dajte molim vas.

Na vrh
ante View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2005 u 23:08
ipak je cina pretirana, pomorac moze nabavit sve to za ukupno 15$ (deep space nine na dvdu, ne avii na dvd-u s engleskim titlovima)
Na vrh
silvana View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2005 u 23:54

Može li mi netko poslati zadnje dvije epizode Voyagera? Plizzzzzzzzzzz umirem, moram ih nabavitiiiiiiiiiiiiiiii  Dogovorit ćemo se

live long and prosper!
Na vrh
_Cox View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj _Cox Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 00:56
Imam TNG na 15DVD-a i DS9 na 15DVD-a + dodaci o DS9 i VOY. Imam i ENT do 4x16 na 4DVD-a. Uskoro dobivam Voyager i placam samo DVD medije!!! he he
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 06:54
Ja imam Star Trek Voy i imam preijevod za 4 sezone zanima me dali neko ima dvd ripove ali da je cjela serija dvd rip ja imam ja do 3 sezone dvd rip i onda ostalo sat rip sa sky star karticom sa programa sky one
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.